Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 06, 16:39)
Man bambelis geriau pasiima, laikosi  ax.gif Aš, beje, puslitrinuką imu - toks iš vis labai parankus  mirksiukas.gif Ir ne taip jau greit atšąla.
Papildyta:
Oi, ne - bent jau man, jis kone vienintelė priemonė, padedanti neužmiršti kas tai yra malonus pasisėdėjimas  blush2.gif

Ivetacom, o kaip ginko biloba reguliuoja membranų pralaidumą?

Idomu, as kiekviena ryta kaip laikrodukas einu, o kai kokosa valgau, buna ne taip sklandziai smile.gif

Kazkur ir kitoj serijoj Zabolotnyi kalba apie ginkgo biloba, o cia apie toksikoze, inkstu darba, babriezia, kad membranu atstatimui reikia riebalu, eteriniu alieju ir ginko bilobos, nuo 50 mazdaug minutes:
http://my.mail.ru/ma...eo/297/307.html
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 10 06, 09:31)
Aš nemesčiau (nes kažin, ar labai yra ką mesti?), bet priežasties ieškočiau intensyviai (įskaičiuojant ir maistą, ir ofic. medicinos tyrimus). Sutinku, kad negerai tokie dalykai, jei amžius dar ne tas. unsure.gif
Rasa:) , tikrai - ar kokios echoskopijos buvai? Hormonų tyrimai?

Matėt, koks daktaras grožio ir sveikatos subforume konsultuoja? nail.gif
Tai aiškiai - aš irgi turiu talentų.  cool.gif
LumiLumi va, skundėsi ataskaitų rašymu. Jeigu išeisi į privatininkus - samdyk mane! Kai reikia - pilstau puikiai, ir dar labai balto chalato noriu. smartass.gif

Mielu noru samdyciau biggrin.gif o chalata galiu ir taip padovanot biggrin.gif
Del to daktariuko, dirbus as su juo. Gerietis toks. Uztai zmonele jo baisiai arsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 06, 08:22)

Man, pastebėjau, kad žymiai pagerėjo odos būklė. Bet sutapo ne tik su glitimo nevartojimu, bet ir su kosmetikos pakeitimu. Tai nežinau, kam čia dėkoti  bigsmile.gif

Del newartojimo. Aisku kad man dekoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 06, 12:54)
nomore, endo diagnozuojama tik laparoskopijos metu, ir, jei, įmanoma, nedideli židinukai uždeginami. Ta pati simptomatika gali būti daugybei kitų gin. susirgimų. Echo metu endo nepamatysi. Gali matyti cistą, bet ar ji endo kilmės - tik operacijos būdu. Galbūt tu turėjai tam tikrų simptomų ar gal ėjai link to. Labai daug domėjausi gin. susirgimais, dėl to ir sunku patikėti, kaip galėjo diagnozuoti tau ją be LP.

nežinau, aš tikrai ne specas šituo klausimu, bet atisdariau el.valdžios vartus, kur surašytos diagnozės, ir ta endo diagnozė pas mane ten yra, ne vieno gydytojo įrašyta g.gif
o kaip kitoms, turinčioms nustatytą diagnoze, ar daryta laparoskopija nustatymui?
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 10 06, 19:22)
nežinau, aš tikrai ne specas šituo klausimu, bet atisdariau el.valdžios vartus, kur surašytos diagnozės, ir ta endo diagnozė pas mane ten yra, ne vieno gydytojo įrašyta  g.gif
o kaip kitoms, turinčioms nustatytą diagnoze, ar daryta laparoskopija nustatymui?

Jazzau , kur cia tos diagnozes surinktos??? Reiktu man savo paziuret..tikiuos kad ten tuscia ...

Man reik smegenu plovyklos, knyga nepadeda biggrin.gif tik biesina. O noriu but paleo sad.gif nes toks nuostabus ir stebuklingas rezultatas krykstauja biggrin.gif
Atsakyti
Nevalgykit konservuotu pomidoru skardinese :
Canned Tomatoes
The expert: Frederick vom Saal, Ph.D., professor of biological sciences at the University of Missouri

The problem: The resin linings of tin cans contain bisphenol-A (BPA) a synthetic estrogen that has been linked to ailments ranging from reproductive problems to heart disease, diabetes, and obesity. Studies show that the BPA in most people's bodies exceeds the amount that suppresses sperm production or causes chromosomal damage to the eggs of animals. "You can get 50 micrograms of BPA per liter out of a tomato can, and that's a level that is going to impact people, particularly the young," says vom Saal. "I won't go near canned tomatoes."

The solution: Choose tomatoes in glass bottles (which do not need resin linings).
Atsakyti
Sveikos visos...

gal kuri gali paaiskinti, kodel laikantis whole 30 dazniau norisi i wc ir net nakties neiskenciu, nakti einu i wc. kas cia vyksta? valosi kokie blogumai ar kas?

beje, kam idomu paziureti, prisideti, patarti ir dalintis galima paziureti cia: paleoreceptai.lt blush2.gif

kas nores prisijungti, ideti savo receptukus rasykit man, duosiu prisijungimus kad galetumet sudeti savo sedevrus....labai lauksiu prisijungiant 4u.gif jei kas tingit junktis, galit parasyti recepta su produktais idesiu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 06, 15:41)
Tada galima rinktis lasiukus, ne aliejaus pagrindu. Vieni sako, kad aliejinis D isisavina geriau, kiti, kad ne aliejinis. Bet kokiu atveju, as geriau aliejini ir tyrimai aiskiai parode, kad geriamas vitaminas D isisavino .
Paleo pradzioje ir as keldavausi nakti sisioti, kas man niekada nebuvo budinga. Po to nustojau ir daugiau nakti nebesikeliu siuo reikalu nors vandens taip pat nemazai geriu.
As darbe prie kompo, kol neijungtas sildymas, riesines maunuosi, tai nors I klavisus pataikau, kitaip sustingsta pirstai I raga.

as irgi!
dababr jau nustojau

mhm, ir as salu, salau ir salsiu toliau..
Atsakyti
Nu ir prisiskaiciau smile.gif
http://sveikatossalt...steles-866.html ziureti komentarus nuo 2014-02-15 22:08
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 06, 19:25)
Nevalgykit konservuotu pomidoru skardinese :
Canned Tomatoes
The expert: Frederick vom Saal, Ph.D., professor of biological sciences at the University of Missouri

The problem: The resin linings of tin cans contain bisphenol-A (BPA) a synthetic estrogen that has been linked to ailments ranging from reproductive problems to heart disease, diabetes, and obesity. Studies show that the BPA in most people's bodies exceeds the amount that suppresses sperm production or causes chromosomal damage to the eggs of animals. "You can get 50 micrograms of BPA per liter out of a tomato can, and that's a level that is going to impact people, particularly the young," says vom Saal. "I won't go near canned tomatoes."

The solution: Choose tomatoes in glass bottles (which do not need resin linings).

Dabar viska (kas parduodama skardinese) galima nusipirkti skardinese, kurios yra BPA free. Pati esu pirkus kokosu pieno, silkes, lasisos ir zirneliu. Taip pat ir indelius, kuriuos naudoju sudeti vyrui maista i darba, pirkau be BPA. Buteliukas gerimams isipilti (pvz vandens kelionei).
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 10 07, 04:46)
Dabar viska (kas parduodama skardinese) galima nusipirkti skardinese, kurios yra BPA free.

anam pasaulio gale gal ir galima biggrin.gif

o diagnozes galima pasiziureti prisijungus per el.bankininkyste prie el.valdzios vartu, ten tarp begales paslaugu reik issikapstyti duomenu apie suteiktas medicinines paslaugas informacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 07 spalio 2014 - 05:48
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 10 07, 03:47)
Nu ir prisiskaiciau smile.gif
http://sveikatossalt...steles-866.html ziureti komentarus nuo 2014-02-15 22:08

Kaip ir kiekvienoj mityboj - kiekvienas atsirenka tai, kas jam geriausia. Jei jauti, kad nenori/negali/neskanu ir kiti NE, nieks tavęs neprivers Man tik gaunas tokia priešprieša - vegetarai/veganai darosi kraujo tyrimus - nu puikūs! paleoliečiai daros - irgi puikūs! Tai kur tas šuo pakastas? biggrin.gif Vienas faktas yra neginčijamas - baltieji miltai ir cukrus dar niekam gero nedavė, o visa kita - koreguotina individualiai.

Vakar į trasą ėjo juodas šokoladas. 92proc. pasirodė nesaldu, tai nusipirkau 85. Užėjo pms'inė koma ir surijau pusę plytos. Būna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 07 spalio 2014 - 07:52