Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(ivetacom @ 2014 10 06, 15:53)
As irgi grauziu kokosa, tik atsargiai reikia, jis kietina vidurius.

Ania? Nu nepastebejau, nes cia mano dydysis kokoso puolimas buvo sestadieni, sekmadieni ir sianidien mazesnem dozem... nu ir nieko, su viduriais viskas ciki piki smile.gif Bet jis toks riebus riebus, kai ne is pokiuko, o is kokoniuko thumbup.gif

Galvoju gal reikia kokoso palme augint wub.gif wub.gif
Avokadu vyras sake neauginsim, nes medziai vos ne parazituojantis t.y. labia isbujoja ir kad duotu vaisiu reikia vos ne giraite ju uzsodint... Gal su palme paprasciau bus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -sky-: 06 spalio 2014 - 14:58
QUOTE(ukutis @ 2014 10 06, 16:18)
pries porą puslapių Rasa:) užrodė šitą:
http://pjaustykles.l...%...ė-TNS-3000
tai youtube pažiūrėjau kaip smagiai kopūstą pjausto ir užsisakiau.

aciu, jus tokios kalbios kad as nebespeju skaityti visko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 10 06, 15:02)
tavo išvardyti simptomai labiau atitiktų katabolinį disbalansą
Pasisiok į stiklainį,  pažiūrėk ar labai ryškus,  uždėk dangtelį, smarkiai suplak,  atidenk ir padėk ant stalo- ar labai suputoja,  ar putos greit išnyksta- parašyk po kiek min putos viduryje prasiskiria.
Kiek kartų šlapinies per parą?
dar info- pasimatuok - kaip rašoma-kraujospūdžio aparatu ir pasitikrink dėl elektrolitų trūkumo.
http://www.homosanit...oles_ir_vaistus

Niekur matyt nedingsiu, teks visus tuos disbalansus studijuoti. blush2.gif
Pagal aprašymą yra ir anaboliniam ir kataboliniam tinkamų punktų.
Pvz. man būdingas retas kvėpavimas, žema teperatūra, vidurių užkietėjimas, pamiršutinis miegas, žemas kraujo spaudimas, skausmai pavalgius vakare būdavo kol ne Paleo valgiau ir peralkdavau darbe. Dabar nebeskauda niekur.
Reiks kraujospūdį pasimatuot dėl tų elektrolitų.

Eisiu bambalį prisipilsiu. Studentė su striuke sėdi, gal čia ne man vienai šalta doh.gif

Atsakyti
Būna vyšnių kauliukų šildyklės. Jei darbe yra mikrobangė, visai patogu smile.gif ilgiau laiko šilumą nei bambalys, manau.
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 06, 15:26)
man geriausiai padeda karšto vandens pripiltas bambelis (nuo mineralinio)

Arba sena gera guminė šildyklė (pūslė). Dabar su gražiais užvalkaliukais būna. biggrin.gif
Katinas ant kelių. Naminis variantas.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 10 06, 16:08)
Arba sena gera guminė šildyklė (pūslė). Dabar su gražiais užvalkaliukais būna. biggrin.gif
Katinas ant kelių. Naminis variantas.

biggrin.gif Jau glėbėsčiuojuosi su 2l karštu buteliu - iš čiaupo pas mus vos ne verdantis bėga.
Bet čia tik toks laikinas dalykas... norėtusi, kad nereiktų tų įvairių šildytuvų. doh.gif
Priežastį to atšalimo norisi pašalinti (nes ir vasarą vakarais tas pats doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2014 10 06, 16:08)
Arba sena gera guminė šildyklė (pūslė). Dabar su gražiais užvalkaliukais būna.
Man bambelis geriau pasiima, laikosi ax.gif Aš, beje, puslitrinuką imu - toks iš vis labai parankus mirksiukas.gif Ir ne taip jau greit atšąla.

Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2014 10 06, 15:53)
As irgi grauziu kokosa, tik atsargiai reikia, jis kietina vidurius.
Oi, ne - bent jau man, jis kone vienintelė priemonė, padedanti neužmiršti kas tai yra malonus pasisėdėjimas blush2.gif

Ivetacom, o kaip ginko biloba reguliuoja membranų pralaidumą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasa:): 06 spalio 2014 - 15:42
QUOTE(ivetacom @ 2014 10 06, 15:22)
Ginko biloba kaip tik padeda reguliuoti membranu pralaiduma.
Aciu, tai 5000 ramiai gali gerti kazkiek laiko. O idomu vitaminas d aliejinis, gal irgi membranoms itaka turi, ar jei jos per standzios, tai nepateks i vidu g.gif

Tada galima rinktis lasiukus, ne aliejaus pagrindu. Vieni sako, kad aliejinis D isisavina geriau, kiti, kad ne aliejinis. Bet kokiu atveju, as geriau aliejini ir tyrimai aiskiai parode, kad geriamas vitaminas D isisavino .

QUOTE(ukutis @ 2014 10 06, 15:26)
Tiesa, naktį irgi einu. Tiek sisiot, tiek atsigerti.
Šiokia tokia sloga, tad troškina ir naktį.

Paleo pradzioje ir as keldavausi nakti sisioti, kas man niekada nebuvo budinga. Po to nustojau ir daugiau nakti nebesikeliu siuo reikalu nors vandens taip pat nemazai geriu.

QUOTE(ukutis @ 2014 10 06, 15:30)
Na bet darbe nebent su pirstinėm išmokčiau barškinti klavišais. Kojos tai sėdi šiltai - turiu elektrinę kojinę-šildytuvą.

As darbe prie kompo, kol neijungtas sildymas, riesines maunuosi, tai nors I klavisus pataikau, kitaip sustingsta pirstai I raga.
Atsakyti
QUOTE(ukutis @ 2014 10 06, 15:26)
Sisiot bandžiau į stiklainį jau kelias dienas. Sakyčiau labai šviesiai gelsvos spalvos (kiek pablukusios, ne skaisčios). Geriu nemažai vandens. Tai sisioju dažnai. Kai pradėjau Paleo - buvo vasara, tai maniau nuo karščio troškina. Bet ir rudeniniu oru mane toliau troškina. Va šiandien nuo ryto namie du puodeliai vandens iki pusryčių, darbe du puodeliai arbatos (kmynai) ir jau beveik litras vandens.
Dėl sisiaus putojimo - suputoja vos vos. Smulkiais burbuliukais. Per kiek prasiskiria negaliu pasakyti. Pakartoti reiks.
O čia geriau rytinis šlapimas? ar bet koks? Tiesa, naktį irgi einu. Tiek sisiot, tiek atsigerti.
Šiokia tokia sloga, tad troškina ir naktį.

kažkaip man tas troškinimas stringa... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 06, 16:51)
kažkaip man tas troškinimas stringa...  g.gif

Gal baltymo padaugina?
Bet ir as nemazai gerianti vandens ir visada tokia buvau, kiek save pamenu.
Atsakyti
Na jau pradejo teplioti, tai vakare arba ryt turetu atlekt "laukiamos drauges"... Vadinasi mm uzvelavo 5 dienas ir ciklas gavos 33d., hm niekada tokio neturejus ilgo...
Ryt, poryt suvalgau paskutinius kiausinius ir pomidorus ir ketinu pradet autoimunini protokola, nes nu nezinau kokios pas mane bedos, bet vadinasi ju yra, jei keturi metai, kaip gandras neatskrenda... Bet nemazai skaiciau, kad leaky gut yra viena is pagrindiniu nevaisingumo problemu, tai bandysiu ji lopyti g.gif
Ar reiktu man vartoti gerasias bakterijas ir pan.? Nes dabar vartoju tik aliejini vitamina D Lauksiu pasisakant labiau ismanancias ta tema 4u.gif
Atsakyti
o as siandien atsikeliau skaudancia galva ir pykino, ir negalejau net pagalvoti apie jokia mesa, gal apsinuodijau. Vakar kepen ant lauzo vistienos kumpelius ir atrodo visai skaniai valgesi, bet va ryte raugejausi brr tais kumpeliais, tai iki dabar nezinau ka valgysiu vakarienei nes nuo mesos net krato pagalvoti. Siandien mano meniu nekoks buvo, sultinys, naturalus Dobilo jogurtas ir obuolys, bet kad daugiau nieko net nenoriu. Ir dar dabar skauda desine galvos daly is nugaros puses.
Atsakyti