QUOTE(mėnulis @ 2014 10 06, 08:32)
Bent jau juoda is ukininko pirkta duona, grikius, bulves, kukuruzus, ryzius, avizas, zirnius, pupas. Pieno rugstaus produktus, nes jei tai grieztas paleo, ne to gal nebuvo. Nebutinai kasdienai. Mm dingimas daugiau nei pusmeciui anaiptol neturetu rodyti jokio gerio.
Nu nesamone menesines grazintis su grudais ir krakmolu. Man ir be ju parkeliavo josios atgal. Menuli, vis megini I paleo grudus ir krakmola ivesti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 06, 10:30)
21 diena yra nenormalu. Sveikos moters ciklo ilgis ~26-30. Na, leidžiami 1-2 dienos nukrypimai. Bet kaip aš sakau - jei gimdyt nebeplanuoji, gal ir 21 diena kažkam nekliudo. Kitu atveju reikia susirūpinti.
Kazkada pas mane buvo apie 30d. Dabar, gal del amziaus, gal del nedideles miomos, nezinau. Gimdyti nebesiruosiu. Eko buvau, sake viskas gerai, tik nediduke mioma, kuri per metus laiko visiskai nepaaugo ir sake, kad netrugdo, tik stebes pastoviai ja. Buvo 2 cistos, tai situ nebera.
QUOTE(-sky- @ 2014 10 06, 13:00)
Jezzzz.... paskaiciau pamaciau ir man prisireike, jau kaip noriu! Negalima man i forumus
O va paziurejau, kaina skiriasi siu dvieju, o gal kas pasakys koks realiai skirtumas tarp tns 2000 ir 3000?
3000 mandresne, daugiau pjaustymo dydziu ir peiliukai issika pasukus atskira rankenele. Geras dalykelis:)
Nusipirkau abonenta I sporto sale, tai toks dziaugsmas apemes:) Sudare man programa pagal mano nusiskundimus ir norus. Taisysim mano laikysena, stiprinsiu nugaros raumenis nes kaip klaustukas vaikstau ir gausiu neilgas, bet geras apkrovas raumenukams, kad gamintusi energija.