Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Amarcord @ 2014 10 06, 11:22)
Būtinai nueikit pas ginekologę, jei dar nebuvot  4u.gif elementarų echo bent pasidaryt.

Pakietėja viduriai per mm?

O yra čia merginų su endometrioze?

yra 4u.gif ir su endo, ir su pks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 06, 10:22)
.
Pakietėja viduriai per mm?
--
Man, pastebėjau, kad žymiai pagerėjo odos būklė. Bet sutapo ne tik su glitimo nevartojimu, bet ir su kosmetikos pakeitimu.

taip, žymiau pakietėja aplink Ovuliaciją tom dienom ir atėjus mmm.
-
O man kasdien išmeta po kokį "adatinį" inkštirą, na, bet išspaudžiu lengvai. Jokių giluminių nėra. Nors šiaip niekad baisiai ir nevargau su veido oda g.gif
Atsakyti
Daržovių metas, tai ir rašysiu apie daržoves ax.gif
Praėjusią savaitę valgiau kasdien moliūgo: tai su sviestu, tai su mėsos faršu. Rytais atsikeldavau su bėgančia nosimi, o savaitės pabaigai tai ir stipraus galvos skausmo sulaukiau. Skaičiau čia pasisakymus, kad gleivių padaugėja, padauginus angliavandenių. Jokių vaisių, jokių saldainių ir cukraus nevartojau. Ar gali būti, kad nuo moliūgo? Bet jis angliavandenių turi mažiau negu raud. burokėliai g.gif
Merginos, priminkit, kur pirkote tą išgirtąją daržovių pjaustyklę ir koks tikslus jos pavadinimas. Atsibodo man su peiliu kopūstus pjaustyti, sakau, reikia ir man pasilengvinti gyvenimą. Ką dar su ja pjaustot be kopūsto? Kad jau nusipirksiu, tai reiks ir įdarbinti tą pjaustyklę visu pajėgumu.

Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 06, 10:22)
O yra čia merginų su endometrioze?

yra su buvusia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 10 06, 12:29)
Merginos, priminkit, kur pirkote tą išgirtąją daržovių pjaustyklę ir koks tikslus jos pavadinimas. Atsibodo man su peiliu kopūstus pjaustyti, sakau, reikia ir man pasilengvinti gyvenimą. Ką dar su ja pjaustot be kopūsto?
TNS 3000 arba TNS2000. Tik dėl kopūstų nežinau - pati neturiu

Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 10 06, 12:36)
yra su buvusia  biggrin.gif
Susitvarkė vien su mityba ar reikėjo padėt medikamentais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 06, 11:41)
Susitvarkė vien su mityba ar reikėjo padėt medikamentais?  ax.gif

su mityba
Atsakyti
O iš kur žinai, kad susitvarkė, nomore? Kiek žinau, ją diagnozuoja tik laparoskopijos būdu, tai iš kur žinoti, kad pasveikai?
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 06, 12:41)
TNS 3000 arba TNS2000. Tik dėl kopūstų nežinau - pati neturiu

Jezzzz.... paskaiciau pamaciau ir man prisireike, jau kaip noriu! Negalima man i forumus blush2.gif

O va paziurejau, kaina skiriasi siu dvieju, o gal kas pasakys koks realiai skirtumas tarp tns 2000 ir 3000?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 06, 08:32)
Bent jau juoda is ukininko pirkta duona, grikius, bulves, kukuruzus, ryzius, avizas, zirnius, pupas. Pieno rugstaus produktus, nes jei tai grieztas paleo, ne to gal nebuvo. Nebutinai kasdienai. Mm dingimas daugiau nei pusmeciui anaiptol neturetu rodyti jokio gerio.

Nu nesamone menesines grazintis su grudais ir krakmolu. Man ir be ju parkeliavo josios atgal. Menuli, vis megini I paleo grudus ir krakmola ivesti biggrin.gif

QUOTE(nefifi @ 2014 10 06, 10:30)
21 diena yra nenormalu. Sveikos moters ciklo ilgis ~26-30. Na, leidžiami 1-2 dienos nukrypimai. Bet kaip aš sakau - jei gimdyt nebeplanuoji, gal ir 21 diena kažkam nekliudo. Kitu atveju reikia susirūpinti.

Kazkada pas mane buvo apie 30d. Dabar, gal del amziaus, gal del nedideles miomos, nezinau. Gimdyti nebesiruosiu. Eko buvau, sake viskas gerai, tik nediduke mioma, kuri per metus laiko visiskai nepaaugo ir sake, kad netrugdo, tik stebes pastoviai ja. Buvo 2 cistos, tai situ nebera.

QUOTE(-sky- @ 2014 10 06, 13:00)
Jezzzz.... paskaiciau pamaciau ir man prisireike, jau kaip noriu! Negalima man i forumus  blush2.gif
O va paziurejau, kaina skiriasi siu dvieju, o gal kas pasakys koks realiai skirtumas tarp tns 2000 ir 3000?

3000 mandresne, daugiau pjaustymo dydziu ir peiliukai issika pasukus atskira rankenele. Geras dalykelis:)
Nusipirkau abonenta I sporto sale, tai toks dziaugsmas apemes:) Sudare man programa pagal mano nusiskundimus ir norus. Taisysim mano laikysena, stiprinsiu nugaros raumenis nes kaip klaustukas vaikstau ir gausiu neilgas, bet geras apkrovas raumenukams, kad gamintusi energija.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 10 06, 11:51)
O iš kur žinai, kad susitvarkė, nomore? Kiek žinau, ją diagnozuoja tik laparoskopijos būdu, tai iš kur žinoti, kad pasveikai?

taip, tiksliausia diagnozė laparoskopijos būdu, bet tikrai ne vienintekis būdas jai nustayti, iš mano pažįstamu, kurioms diagnozuota endo, laparoskopijos neturėjo didžioji dalis, diagnozuota remiantis simptomatika ir vaginaline echoskopija. čia, aišku, ne rodiklis. o įdomu, kaip kitoms diagnozuota buvo? Man daryta operacija (ne endo), tada jau buvo diagnozave ja, iškart po operacijos pradejau paleo, simptomai pranyko gana greitai, o po kelių mėnesių darytam echo irgi jokių židinių nebesimatė.
Atsakyti
http://humanfoodproj...unter-gatherer/

parsisiunčiam "transpantantą" pasidalinam, ir visos visų problemos išspręstos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 06, 13:17)
Nu nesamone menesines grazintis su grudais ir krakmolu. Man ir be ju parkeliavo josios atgal. Menuli, vis megini I paleo grudus ir krakmola ivesti biggrin.gif
Kazkada pas mane buvo apie 30d. Dabar,  gal del amziaus, gal del nedideles miomos, nezinau. Gimdyti nebesiruosiu. Eko buvau, sake viskas gerai, tik nediduke mioma, kuri per metus laiko visiskai nepaaugo ir sake, kad netrugdo, tik stebes pastoviai ja. Buvo 2 cistos, tai situ nebera.
3000 mandresne, daugiau pjaustymo dydziu ir peiliukai issika pasukus atskira rankenele. Geras dalykelis:)
Nusipirkau abonenta I sporto sale, tai toks dziaugsmas apemes:) Sudare man programa pagal mano nusiskundimus ir norus. Taisysim mano laikysena, stiprinsiu nugaros raumenis nes kaip klaustukas vaikstau ir gausiu neilgas, bet geras apkrovas raumenukams, kad gamintusi energija.

Nudulia, neaa. Nors yra ir blogybiu duonoje, as jos menesi nevalgau, blogybiu bulvese, kruopose. Nu turi jos ir kitu medziagu, apart tu fitinu. As apie tuos fitinus apskritai tik is paleo suzinojau. Idomu butu suzinoti ivairiu mitybos daktaru nuomone apie tai. Nes toks jausmas, kad paleo tuos fitinus ir sugalvojo smile.gif Gal tarkim butu galima tuos miltus kazkaip rugiu uzraugt, kad juos panaikint, ta glitima? Vailet, kvieciu pilvo autorius juk kalba tik apie kviecius, ar ir kitas kruopas, rugius? Visa kita jis leidzia?
Atsakyti