Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

Ar yra pas mus pirkti druskos rūgšties? jaučiu, kad man jos skubiai reikia, nesulauksiu iš iherb schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 06, 10:04)
Ar yra pas mus pirkti druskos rūgšties?
HCl 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

Nu ka, ismeginau orkaiteje kepti pastarnokus ir pavyko super duper. Dekoju Harppie uz patarimus 4u.gif
Pasiskaicius jusu recepturu ir as vakar moliugu sriuba viriau, tik finale dar virtos jautienos papjausciau, kad "rimciau" butu smile.gif

O siaip zinokit visiskai ismeciau vaisius is meniu, nes baltieji granatai baigesi, o raudoni manes taip neveza... Zodziu meginsiu be vaisiu truputi, o gal kokia dienele ar tris issirinksiu pabadavimui, nes jauciu pati, kad svoriukas galetu vaziuoti greiciau zemyn... norts, tiesa, nesisveriu... nors dar ir mmm tokio ispampimo duoda g.gif

Dar pasidziaugti norejau, kad be cukru tapau kur kas ramesne. Siaip esu gana nerving ir emocionali (sios savybes tik dar labiau isryskejo gyvenant su karstakosiu pietieciu), bet jau kuris laikas pastebiu, kad mano reakcijos kur kas ramesnes thumbup.gif laaaabai tuo dziaugiuosi smile.gif

* apie dingusias mmm nieko nezinau, nes nors ir turiu PKS man jos atkeliauja itin daznai, ir visad nelaiku, ciklai svyruoja nuo 14 iki 35 dienu sad.gif Mano svajone, kad tos nelabosios susinchronizuotu su menulio fazem... Bent kazkokiu vilciu del nestuke.gif galeciau tureti, nes dabar tai...pfff....

O siaip esu gana dazna echo lankytoja, nors jau reciau lankausi, nes jau pati pajauciu, kada cistos susidariusios. Jos gali sukelti tepliojimus ciklo vidury, taip pat ir mmm dingima. Tad mano patarimas butu pasitikrinti echo visu pirma, pries naudojantis kitu patarimu ir griztant prie bandeliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 10 06, 08:35)
Nidulia, bet tai 21 d. ciklas skaitosi labai trumpas g.gif pas mane dabar 24d. ir man trumpas dar atrodo, kai buvau vegetarė buvo 22, tai čia jau ėjau pas gyd., kuri aišku pasakė kad iki 21d. yr normalu ir sėdėk ramiai, multivitaminų pagerk bigsmile.gif , o pasirodo jau tada hormanai susivėlę  buvo  doh.gif 

21 diena yra nenormalu. Sveikos moters ciklo ilgis ~26-30. Na, leidžiami 1-2 dienos nukrypimai. Bet kaip aš sakau - jei gimdyt nebeplanuoji, gal ir 21 diena kažkam nekliudo. Kitu atveju reikia susirūpinti.

Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 05, 22:07)
mesčiau visus paleo ir nepaleo... ir 8 mėnesiai man tai yra absoliučiai nenormalus laiko tarpas. manau, reikia susirūpinti ir frazė "turėtų atsistatyti" jau nebegali būti paguoda.

Aš nemesčiau (nes kažin, ar labai yra ką mesti?), bet priežasties ieškočiau intensyviai (įskaičiuojant ir maistą, ir ofic. medicinos tyrimus). Sutinku, kad negerai tokie dalykai, jei amžius dar ne tas. unsure.gif
Rasa:) , tikrai - ar kokios echoskopijos buvai? Hormonų tyrimai?

Matėt, koks daktaras grožio ir sveikatos subforume konsultuoja? nail.gif

QUOTE(Hippie @ 2014 10 05, 23:19)
Demagogijom?

Tai aiškiai - aš irgi turiu talentų. cool.gif
LumiLumi va, skundėsi ataskaitų rašymu. Jeigu išeisi į privatininkus - samdyk mane! Kai reikia - pilstau puikiai, ir dar labai balto chalato noriu. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 10 06, 09:21)
* apie dingusias mmm nieko nezinau, nes nors ir turiu PKS man jos atkeliauja itin daznai, ir visad nelaiku, ciklai svyruoja nuo 14 iki 35 dienu sad.gif Mano svajone, kad tos nelabosios susinchronizuotu su menulio fazem... Bent kazkokiu vilciu del  nestuke.gif  galeciau tureti, nes dabar tai...pfff....

o man mmm reguliarios, bet tai dar nieko nereiškia.... doh.gif

Jau jaučiu tuoj prasidės mano mmm. Kažin, ar vėl eilinį kartą neisiu į wc 2-3 d doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 06 spalio 2014 - 09:38
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 06, 09:52)
Buna is ekologisku rugiu. Ekologiniuose ukiuose nepurskiama jokiais roundapais. 4u.gif Bulvese yra ne tik krakmolo. Bet ir kitu medziagu. O zmogus dar zino per mazai apie savo kuna, kad butu galima is viso kazka labai grieztai teigti. Viskas ateina bandymu budu. Primityviu genciu patirtis man atrodo labai itikinama. Mazai apdirbto maisto, bet biski daugiau, nei siulo paleo.  4u.gif

Menuli, jus vel kazko ieskote aplinkui paleo, kazkokiu "leidimu" sau, manipuliaciju, yra paleo arba ne paleo mityba ir viskas

jei grudai aceit eko, tai dar nepanaikina juose esanciu antimaistiniu medziagu. essen.gif nono.gif
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2014 10 06, 10:32)
o man mmm reguliarios, bet tai dar nieko nereiškia....  doh.gif

Jau jaučiu tuoj prasidės mano mmm. Kažin, ar vėl eilinį kartą neisiu į wc 2-3 d doh.gif

endometrioze?
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 10 06, 10:32)
o man mmm reguliarios, bet tai dar nieko nereiškia....  doh.gif

Aha, nu panasu musu liga ta pati, bet situacijos priesingos biggrin.gif Nes mane diena prie mmm WC pasaukia greitai greitutelei, o po keliu val ir pramusa nelabosios doh.gif

O kad ciklai reguliarus, tai man regis tik i gera wink.gif Nors aisku, kitom tu mmm nebuna, o pastoja be jokiu sunkumu. ech...

O as cia ne i tema truputi, bet labia smalsu, ar meginote pagalvinius budus? Stimuliacijas ar iui?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 06, 09:46)
endometrioze?

nea, šitos zarazos nėra konstatavę. Manau, kad man elementarus kiaušidžių išsekimas ne pagal amžių...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 10 06, 08:52)
Buna is ekologisku rugiu. Ekologiniuose ukiuose nepurskiama jokiais roundapais. 4u.gif Bulvese yra ne tik krakmolo. Bet ir kitu medziagu. O zmogus dar zino per mazai apie savo kuna, kad butu galima is viso kazka labai grieztai teigti. Viskas ateina bandymu budu. Primityviu genciu patirtis man atrodo labai itikinama. Mazai apdirbto maisto, bet biski daugiau, nei siulo paleo.  4u.gif

Kaip tik dabar skaitau knygą "Kviečių pilvas" ir ten labai konkrečiai paaiškinta, kuo dabartiniai grūdai , išvesti per pastaruosius 50 metų skiriasi nuo tų, iš kurių mūsų močiutės duoną kepė - tai kiek tas grūdas bebūtų ekologiškas, jo genetika pakeista ir tai duoda visas ligas, sekančias iš šių pokyčių ax.gif Tai ir ekologiškų kviečių reikėtų atsisakyti visam biggrin.gif

Dėl primityvių genčių jūs teisi tuo, kad viskas buvo puiku, kol grūdas buvo toks, koks ir turėjo būti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 10 05, 18:53)
Taigi, ir aš tuo viltingai guodžiausi, bet 8-as mėnuo... unsure.gif  Jei juokais nuleist - tai jau greit ir gimdyčiau  biggrin.gif , bet nebejuokinga...

Būtinai nueikit pas ginekologę, jei dar nebuvot 4u.gif elementarų echo bent pasidaryt.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 06, 09:32)

Pakietėja viduriai per mm?

O yra čia merginų su endometrioze?

Man, pastebėjau, kad žymiai pagerėjo odos būklė. Bet sutapo ne tik su glitimo nevartojimu, bet ir su kosmetikos pakeitimu. Tai nežinau, kam čia dėkoti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 10 06, 00:47)

drinks_cheers.gif Nuėjau su dičkiu dėl baltmės, po visko klausiu ar tai galėtų kaip nors įtakoti pakeista mityba? Jauna (niu, ne pensininkė, ta prasme) gydyoja atsako-NE. Tai kažkaip tikiuosi, kad tyrimas parodys, kad tai ne grbelis ir ne baltmė, o kokia baltoji dedervinė pvz.

tikiuosi tao didckiui ne baltme, nes as su sia liga kovoju, jau 20 metu ir neiveikiu jos, dabar bandau su paleo, bet rezultato dar jokio, aisku as ir nesitikiu greito, juk liga turiu 20 metu. Bet vilties neprarandu.
Atsakyti