Sveikos, mano nuomone dalinimasis informacija apie hormoninius sutrikimus neatskiriamas nuo mūsų temos.
Apie visus sutrikimus čia verta šnekėti, jau vien dėl naujokių.
Tarkim, parašo nauja skaitytoja, kad paleo susidomėjo dėl svorio, nes "rimtų" bėdų su sveikata neturi...aha..Tell me about it..!!! Lyg ir sveika, lyg ir bėdų neturi...beeeet, pasigilinus paaiškėja, kad :
*Viduriai užkietėję
*viduriai palaidi
*Hemorojus
*Pasikartojanti pienligė
*policistinės kiaušidės
*psoriazė
*rosea
*dermatitas
*sanarių skausmai
*hipotirodizmas
*hipertirodizmas
*per žemas spaudimas
*per aukštas
*rūgštys kyla
*trumparegystė
*išpjautas apendiksas
*išpjautos tonzilės....
*nuovargis atsikėlsus
*nemiga
*pasikartojantys kvėpavimo takų uždegimai ( snusistai, laringitai, otittai, bronchitai)
And so on, and so forth...
Ir viso šito nepriimta laikyti "rimtomis" ligomis. Ir vien dėl to fakto kad, tau dar nėra (ar tik tik suskakojo) 30 nereikškia, kad jau savaime esi "sveika". Ir pasiskundus negaluojant, kad ir mamai sulauki priekaištų, kad "aš tavo metų, kalnus versčiau".
Na čia gal kiek Of topic, bet tik noriu padrąsinti žinančias dalintis žiniomis apie visus negalavimus, ir kaip mityba galima pataisyti vieną ar kitą situacija.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 03, 11:01)
Dėl tavo nuorodos - tai kiek tos laktozės belieka raugintuose pieno produktuose? Nebent kibirais pieną gertum. Pieno baltymai yra kitaip vertingi, jų negalime visiškai atsisakyti.
Įsivaizduoju, kaip įdomu kitoms skaityti mūsų hormonius reikalus
Sveikos
Mane ta nuoroda taip pat neįtikino. O kai pasako, kad gamtoj nė vienas žinduolis negeria pieno visą gyvenimą, tai iš vis neįtiknamai skamba. Negeria, ne todel, kad nesveika, o todėl, kad negauna - patelei neparanku ir ne į sveikatą maitinti atžalą savo pienu iki pilnametystės ir daugiau.
QUOTE(aFREAKa @ 2014 10 03, 18:26)
Sveikos, mano nuomone dalinimasis informacija apie hormoninius sutrikimus neatskiriamas nuo mūsų temos.
Tarkim, parašo nauja skaitytoja, kad paleo susidomėjo dėl svorio, nes "rimtų" bėdų su sveikata neturi...aha..Tell me about it..!!! Lyg ir sveika, lyg ir bėdų neturi...beeeet, pasigilinus paaiškėja, kad :
*rūgštys kyla
*trumparegystė
*rūgštys kyla
*trumparegystė
Trumparegystę ir pagydo? Man per paskutinį pusmetį puse dioptrijos susilpnėjo akys
Papildyta:
Beje, laukiu verdikto - pietinis šlapimas čiut gelsvas, su nuosėdom ir visai neputoja, putos net nesusidaro..
QUOTE(Izolda @ 2014 10 03, 18:40)
Trumparegystę ir pagydo? Man per paskutinį pusmetį puse dioptrijos susilpnėjo akys
man irgi idomu del trumparegystes..
del visu kitu ligu suprantu, bet kad regejima atstatyt su maistu
QUOTE(zomša @ 2014 10 03, 15:11)
Jeigu tu čia klausi dėl autoimuninio protokolo, tai stabdyk su VISAIS riešutais,
Man atrodo, kad apie AIP čia truputį mažiau painu.
Čia dar yra lentelės.
Man atrodo, kad apie AIP čia truputį mažiau painu.
Čia dar yra lentelės.
net silpna pasidare pasiziurejus...
AI protocolo nesilaikau, bet matyt reiketu...
ziuriu dideli dali uzima vaisiai.. kuriu negaliu valgyt del candidos... tai lieka tik mesa(subrocduktu man liepe vengt del disbalansu), ir darzoves...
net kiausiniu negalima..
QUOTE(LumiLumi @ 2014 10 03, 16:24)
O blogai, kad aliejus ar, kad 1 cm?
kad 1cm as palyginus krisla dedu.QUOTE(Vai2lka @ 2014 10 03, 18:09)
man irgi idomu del trumparegystes..
Ziurint nuo ko pablogejo. O tai kodel kisa vitaminus regejimui gerinti, juk ir su maistu ju galima gauti. Man pagerejo 0,25 dioptrijos ir kaires akies astigmatizmo rodikliai sumazejo. Neteigiu, kad maistas, bet kas cia zino. As kasdien akis imerkus i kompa, knygas ir mikroskopa.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 10 03, 18:25)
kad 1cm as palyginus krisla dedu.
Tai baika cia, as niekada negailiu riebalo
Galvojau, gal kokiu rapsu lauktuviu atveze ir sliukstelejo
QUOTE(aFREAKa @ 2014 10 03, 17:26)
*Viduriai užkietėję
*viduriai palaidi
*Hemorojus
*Pasikartojanti pienligė
*policistinės kiaušidės
*psoriazė
*rosea
*dermatitas
*sanarių skausmai
*hipotirodizmas
*hipertirodizmas
*per žemas spaudimas
*per aukštas
*rūgštys kyla
*trumparegystė
*išpjautas apendiksas
*išpjautos tonzilės....
*nuovargis atsikėlsus
*nemiga
*pasikartojantys kvėpavimo takų uždegimai ( snusistai, laringitai, otittai, bronchitai)
Ir viso šito nepriimta laikyti "rimtomis" ligomis. Ir vien dėl to fakto kad, tau dar nėra (ar tik tik suskakojo) 30 nereikškia, kad jau savaime esi "sveika". Ir pasiskundus negaluojant, kad ir mamai sulauki priekaištų, kad "aš tavo metų, kalnus versčiau".
Na čia gal kiek Of topic, bet tik noriu padrąsinti žinančias dalintis žiniomis apie visus negalavimus, ir kaip mityba galima pataisyti vieną ar kitą situacija.
*Viduriai užkietėję
*viduriai palaidi
*Hemorojus
*Pasikartojanti pienligė
*policistinės kiaušidės
*psoriazė
*rosea
*dermatitas
*sanarių skausmai
*hipotirodizmas
*hipertirodizmas
*per žemas spaudimas
*per aukštas
*rūgštys kyla
*trumparegystė
*išpjautas apendiksas
*išpjautos tonzilės....
*nuovargis atsikėlsus
*nemiga
tai taip.. kaip as sakau - aplinka mane zmones, jei suserga - jauciasi taip kaip as budama "sveika", ty kasdiene mano savijauta. ir jie tikrai neisivaizduoja kaip sunku gyvent nuolat tokioj busenoj. ir neisivaizduoja kaip gera gyventi kai nieko neskauda.
bet dabar aciu D, ir cia esanciom, galiu pati kontraliuoti savo sveikata ir busena
gaminu moliugu sriuba. deje neturiu po ranak sultinio.. gal ant vandens iseis?
turiu kokoso pieno, bet bijau kad bus per saldu.
kaip manot? negadint pienu?
QUOTE(jaicy @ 2014 10 03, 18:40)
esu darius ne kartą su vandeniu, viskas normaliai gaunasi.
QUOTE(nomore @ 2014 10 03, 18:46)
esu darius ne kartą su vandeniu, viskas normaliai gaunasi.
puiku!
QUOTE(Nidulia @ 2014 10 02, 23:51)
Draugiu leliai jau studentai
Niu tai jie tave galėtų panešioti ir gal irgi praeitų
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 10 03, 06:13)
efektyviausios jegos treniruotes, su svoriais, hanteliais, stangomis, cardio, begiojimo maziau. Arba 10-15 min cardio tokio, kad negaletum pakalbeti tuo metu
Tai jei bėgu, tai labai greitai ir trumpai? o kas yra trumpai? Man normatyvui reikia nubėgti 3km, tai bėgdama intensyviai ir trumpai aš jo neišlaikysiu
Ką blogo daro kortizolis?
QUOTE(-sky- @ 2014 10 03, 08:17)
Dekui Hippie, meginsim Kol kas troskiniuose pernelyg intensyvus skonis, kiek primena saliero sakni
Na taip, jie turi tų eterinių aliejų, bet jau pripratau, skanu, oanksčiau net purtydavo ir nuo pastarnoko ir nuo saliero kvapo net iš tolo Pasirodo pastarnokas buvo lietuviška bulvė iki įvežant amerikietiškąją
QUOTE(nefifi @ 2014 10 03, 10:22)
Labai ilgai nekankinsim... tik kol pastosim
aš sutinku, visad labai sergu už norinčius susilaukti vaikų
QUOTE(jaicy @ 2014 10 03, 18:40)
tai taip.. kaip as sakau - aplinka mane zmones, jei suserga - jauciasi taip kaip as budama "sveika", ty kasdiene mano savijauta.
Kaip tik šiandien su kolege apie tą sriubą kalbėjom, tai sakė, kad su kokoso pienu vietoj grietinėlės-dieviška