QUOTE(nefifi @ 2014 09 26, 15:08)
Realiai aš neįsivaizduoju, ar yra žemėje didesnių smaližių nei aš.
Tada padariau išvadą,kad mes ne kokie gyvuliai, kad nesugebėtume savęs valdyti.
Matau, kad mūsų ir daugiau tokių, tai čia galima pasiginčyti, kuri labiau.
Man irgi - viskas, kas saldu - vietoje maisto, po ir prieš. Sveikatos bėdų beveik nebuvo, o turėtos nedidelės odos problemos išsisprendė vos sugrąžinus į mitybą riebalus (dėl šito susiprotėjau gerokai anksčiau). Gal labiau dėl gyvenimo tempo taip - darbai, akademinės veiklos, pastovumo tame mažai, išeini ryte, grįžti vakare, į skrandį kažką įmesti reikia ir tam skirta 10 minučių, plius reikia greitos energijos, plius pasimaišo krūva neigiamų emocijų - stresas, pyktis, baimė (o čia į pagalbą - visus balansus atstatantis sausainiukas), o aš dar pati iš savęs neracionaliai esu linkusi nervintis tose situacijose, kuriose realiai nevyksta nieko blogo. Tai finale liga atėjo labai netikėtai, be jokių išankstinių signalų.
Ką norėjau pasakyti - manau, kad ji buvo visų šitų veiksnių visuma. Kad ne vien maisto kaltė - tai tikrai (nors šitaip stresinti savo organizmą metai iš metų irgi reikia sugebėti. Konkrečiau visko ir nepapasakosiu), bet beveik esu įsitikinusi, kad visame derinyje jis buvo ne paskutinėje vietoje.
Labai gera išvada.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 27, 10:38)
Zinai, paskui galiu atestacijos negauti ir busiu istrenkta von
O tai negi anas toks žvėris pas tave? Bet juk ne tas pats asmuo, kur ir darbdavys?
Ne tu pirma, ne tu paskutinė, kuri dėl tokios priežasties akademinių išeina... Grįši, padarysi, apsiginsi, ką čia tie pora metų? Viskas bus gerai - dėl visko.
MamaMamaMama,
ativas - norėjau paklausti - o kokia pas jus ten, toli, situacija su geresnės kokybės mėsa, žuvimi, kainomis, galimybėmis tuos produktus pirkti - sunku rasti? Kad perkat, tai matau.
O realiai vertinant - ar tokių produktų kainos ir gaunamų (ar vidutinių) gyventojų pajamų santykis yra normalus, tai nėra kažkokia prabangos prekių kategorija?