QUOTE(nefifi @ 2014 10 02, 07:46)
Ką valgyt pusryčiams? Pas mane jie būna atsineštiniai darbe - dažniausiai vaisiai. Nes ryte atsikėlus turiu išgerti vienus papildus, ir galiu valgyt tik po valandos - t.y. atėjus į darbą. Kolegės tai prie kavos puodo vafliukus kramsoja. Bet ir tuos vaisius kartais noris pakeist... Idėjų!!
siulyciau negert tu papildu, o pavalgyti pusrycius normalius:
kiausiniene/ skystai virstu kiausinius - uztenka 2 min - salotu is darzoviu / sultinuko isgert/ avokado/ darzoviu kose
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2014 10 02, 12:40)
Na, kai neštis į darbą, truputį sudėtingiau. Esu iš išbandžiusi pietums tokį variantą: virti kapoti kiaušiniai, kokoso aliejus smulkiais gabaliukais, prieskoniai, druska. Man patiko, sotu buvo. Kitas variantas: pomidorai, varškė, alyv. aliejus.
Merginos, rašėt apie kopūstų salotas su burokėliais. Patikslinkit, prašau, nes taip ir nesupratau: žali kopūstai + virti tarkuoti burokėliai ar žali kopūstai + žali tarkuoti burokėliai?
Merginos, rašėt apie kopūstų salotas su burokėliais. Patikslinkit, prašau, nes taip ir nesupratau: žali kopūstai + virti tarkuoti burokėliai ar žali kopūstai + žali tarkuoti burokėliai?
i darba dar galima nestis salta kotleta- man skanu su sarzoviu salotom ir suvalgyti darbe
arba isigyti termosa maistui ir tada net silta yra tikimybe nunesti