Sveikutes...senai ka berasiau, bet visada paskaitau turiu toki klausima: nuo siandien su MB pradedam WHOLE30....as savo noru, bet del vyro sveikatos. Tai jis irgi prisideda neversdamas ir savo noru. Labai tikiuosi pamatyti o vyras pajaus pagerejima. O dabar klausimas - ar galima kokosu pieno namie daryto, ar galima sudytu lasiniu, ar galima retkarciais namie rukytu lasiniu su kiausiniene ir rukytos zuvies? Noriu pasitikslinti kad nenuklysciau.
P.S. kalbejot apie receptu bloga, tai MB praktiskai jau ji sukure padare, liko minimaliai datampyti ir psio. Visi gales deti receptus, atsiusiu prisijungimus ir sukels receptus, arba bus galima man siusti as patalpinsiu
QUOTE(SaDa @ 2014 10 01, 12:04)
o is kur tokia 18 proc. varske, riebiausia maciau 9 proc
Kodel vargsai, kaip tik turetu dziaugtis kad juos ne kokiu parduotuviniu slamstu vaisina
Kodel vargsai, kaip tik turetu dziaugtis kad juos ne kokiu parduotuviniu slamstu vaisina
o virsui ta sokoladini glaista irgi darei?
QUOTE(jaicy @ 2014 10 01, 07:19)
<...>o kiek priaugot su pilveliu?
16kg, like 3-4kg ir tegu sau buna. neturiu nei noro, nei sveikatos apie figura pagalvot.QUOTE(limma @ 2014 10 01, 10:05)
Sveikutes...senai ka berasiau, bet visada paskaitau turiu toki klausima: nuo siandien su MB pradedam WHOLE30....as savo noru, bet del vyro sveikatos. Tai jis irgi prisideda neversdamas ir savo noru. Labai tikiuosi pamatyti o vyras pajaus pagerejima. O dabar klausimas - ar galima kokosu pieno namie daryto, ar galima sudytu lasiniu, ar galima retkarciais namie rukytu lasiniu su kiausiniene ir rukytos zuvies? Noriu pasitikslinti kad nenuklysciau.
P.S. kalbejot apie receptu bloga, tai MB praktiskai jau ji sukure padare, liko minimaliai datampyti ir psio. Visi gales deti receptus, atsiusiu prisijungimus ir sukels receptus, arba bus galima man siusti as patalpinsiu
galima galima galima
Gal kas žinote, kuo skiriasi (jei apskritai skiriasi) Kokoso miltai ir kokoso minkštimo miltai
Beje, jau ir ekopirk jų atsirado, ta proga dar ir akcija. Taip pat ir anksčiau apkalbėtam kokosų minkštimo skanėstui (bet vis tiek labai brangus - gal ragavo jau kas?)
Beje, jau ir ekopirk jų atsirado, ta proga dar ir akcija. Taip pat ir anksčiau apkalbėtam kokosų minkštimo skanėstui (bet vis tiek labai brangus - gal ragavo jau kas?)
QUOTE(SaDa @ 2014 10 01, 10:04)
manau, kad kaimiška kokia? Nes aš nusiperku iš ūkininko riebaus varškės sūrio, kokių 40 proc. va ten tai skanumas, ypač su medum
Vakar su drauge kažkaip įsikalbėjom - gi šiuo metu irgi prisilaiko visų miltinių ir cukrinių, bet nevalgo mėsos, ne iš idėjos, o tiesiog nesinori. Tai pagalvojau, kad vienos tiesos nėra - mėsiaėdžiai sako, kad išsigydo ligas, puikiai jaučias, žaliavalgiai irgi tą patį teigia
QUOTE(SaDa @ 2014 10 01, 11:04)
deja, tikrai ne visi tai supranta...
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 01, 11:09)
deja, tikrai ne visi tai supranta...
Anyta, nors ir mėgsta mano ruoštus paleo maistus, vis stebisi kaip galima omletą, žuvį, ar tirštą moliūgų sriubą be miltų pagaminti. Sakau, nu nededu jų ir viskas. Matyt galvoja, kad buriu kažką
Kas blynus kepa: gerai gaunasi ir be miltų bananas + kiaušiniai. Tipo omletas, bet saldus. Bet vis tiek blynas. Man kokosų miltai maiste nelabai patinka, nes sausina kažkaip viską. Bet aš tiesiog nemoku jų normaliai paruošti, o pirktinių nepirkau dar.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 01, 11:53)
Vakar su drauge kažkaip įsikalbėjom - gi šiuo metu irgi prisilaiko visų miltinių ir cukrinių, bet nevalgo mėsos, ne iš idėjos, o tiesiog nesinori. Tai pagalvojau, kad vienos tiesos nėra - mėsiaėdžiai sako, kad išsigydo ligas, puikiai jaučias, žaliavalgiai irgi tą patį teigia
Tai pagrindiniai blogieciai ir yra glitimas ir cukrus
QUOTE(SaDa @ 2014 10 01, 10:04)
Iš turgaus. O svečiai vargšai, nes nepraleidžia progos paaiškinti, kad kvailai aš čia valgau, ir kaip išvis taip galima, ir kaip gi be miltų ir tt ir pan. Žinotų, kad jau kokį penktą kartą valgo saldumynus be miltų ir cukraus, tai susiparintų Visokių gi žmonių būna.
QUOTE(limma @ 2014 10 01, 10:05)
ar galima kokosu pieno namie daryto, ar galima sudytu lasiniu, ar galima retkarciais namie rukytu lasiniu su kiausiniene ir rukytos zuvies? Noriu pasitikslinti kad nenuklysciau.
Man rodos, visi tie produktai puikiausiai derinasi su whole.
valio valio, bus receptų
QUOTE(SaDa @ 2014 10 01, 10:07)
o virsui ta sokoladini glaista irgi darei?
nedariau, pagalvojau, kad ir taip gerai.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 01, 10:48)
Kaip manot, ar gautųs kažkas pan. į blynelius su ingridientais - varškė, tarkuotas bananas, kiaušis, morka ir migdolų arba kokosų miltai?
turėtų gautis.
QUOTE(nefifi @ 2014 10 01, 10:53)
manau, kad kaimiška kokia? Nes aš nusiperku iš ūkininko riebaus varškės sūrio, kokių 40 proc. va ten tai skanumas, ypač su medum
Turguj pirkau, pas vieną pardavėją būna tos varškės ir riebūs skanūs sūriai.
QUOTE(Egliukasz @ 2014 10 01, 12:18)
Tai pagrindiniai blogieciai ir yra glitimas ir cukrus
+ sugadinti gyvuliniai baltymai ir riebalai.
žaliavalgystei visai pritarčiau, jei ji nebūtų vien veganiška.
Papildyta:
QUOTE(nefifi @ 2014 10 01, 11:53)
negadink gero daikto cukrumi, nesvarbu kad anas medum vadinasi.
Lizinas taip pat sunaikinamas kai baltyminiai produktai ruošiami su cukrumi ir saldikliais (saldi varškė ir sūreliai, saldus jogurtas ir t.t.).
Papildyta:
QUOTE(limma @ 2014 10 01, 11:05)
žuvis šalto rūkymo, karšto rūkymo- sugadinta, geriau nevalgyt. visa kita- visai tinka.