Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 30, 21:31)
*****, pilneju. Nesuprantu, valgau paleo, bet jauciuosi patinus, viskas i pilva. Kad (.)(.) dideja tai as nieko pries, bet dzinsus sedint reikia prasisegti. Erzina tai, kad pirdauju ir viduriai kieteja. Kazin cia normalu? Riebalu saukstais nevalgau, baltymas saikingai. Pilvuzikai (esami ir buve), patarkit ka daryt sad.gif

O kartais nestukems neuzsilaiko/ kaupiasi skysciai audiniuose? Gal todel pabrinkusi jautiesi? Ka daryt? Po 9 menesiu praeis:D Tavo organizme dabar visokie pakitimai, juk kruopa po sirdele nesiojiesi:)
As pirdauti nustojau kai obuolius trenkiau per tvora.
Jus cia su savo paleo nestumais ir gimdymais kazka man padarete, taip noriu maza leliu ant ranku pasupuoti...

Atsakyti
Nestumo virusas kazkoks, ne kitaip.

Zinau, kad viskas keiciasi, bet ant pilvo grynai tauku sluoksnis dedasi, ir nemazas...
Atsakyti
Lumiuk, na negali per kelias dienas uzsideti riebalu sluoksnis:) Gal tikrai audiniuose skysciai uzsilaike o tau atrodo, kad riebalu sluoksnis. Na is kur tas sluoksnis gali uzsideti su paleo? Tu su paleo nusisluoksniavai iki kauliuku juk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 30 rugsėjo 2014 - 21:21
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 30, 21:14)
Nestumo virusas kazkoks, ne kitaip.

Zinau, kad viskas keiciasi, bet ant pilvo grynai tauku sluoksnis dedasi, ir nemazas...

Mane tai labai anksti pradėjo nervinti kelnių rumbai, pėdkelnių ir kelnaičių gumos, tai labai greit įsėdau į nykštukinius džinsus. O pabrinkusi savijauta kokiam penktam mėnesy dingo tik.
Atsakyti
Kokiu dar kauliuku biggrin.gif as per vasara priaugau 3 kg, o dabar "uzbrinkinau" dar 1,5kg.
Reiskia reikia be kelniu i darba eiti, nes sedejimas tapo kancia.
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 30, 20:41)
Mane tai labai anksti pradėjo nervinti kelnių rumbai, pėdkelnių ir kelnaičių gumos, tai labai greit įsėdau į nykštukinius džinsus. O pabrinkusi savijauta kokiam penktam mėnesy dingo tik.

man tas pats buvo: negalejau pakest bet ko bent kiek spaudziancio pilva, net ir nescioms skirtu kelniu, dzinsu - vilkejau sukneles mirksiukas.gif man svoris pacioj pradzioj irgi pasoko 1-1.5kg. is tiesu, dar nezinojau, kad buvau nescia (paskutines mm buvo fake), todel kraipiau galva, ko man tas svoris auga rolleyes.gif

uzsimaniau ir as kepeneliu, bet saldytuve kiaules papilve, jautienos farsas ir vista, ir visu galiojimai ant nosies... rysim...
Atsakyti
Lumi, man tas pats buvo. O daryt nieko nereikia, tiesiog pralaukti. Teisingai merginos raso, kad keiciasi ir hormonai, ir skysciai kaupiasi. Dar skaiciau, kad pilvas ruosiasi gimdos padidejimui, del to presas atsipalaiduoja ir pilvas atrodo kaip su lasinio rinke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 30, 20:31)
*****, pilneju. Nesuprantu, valgau paleo, bet jauciuosi patinus, viskas i pilva. Kad (.)(.) dideja tai as nieko pries, bet dzinsus sedint reikia prasisegti. Erzina tai, kad pirdauju ir viduriai kieteja. Kazin cia normalu? Riebalu saukstais nevalgau, baltymas saikingai. Pilvuzikai (esami ir buve), patarkit ka daryt sad.gif

Man, pamenu, irgi panika buvo biggrin.gif Toks vaizdas buvo, kad lašiakai iš kitų kūno vietų šliaužia į pilvo sritį. Organižmas siekia apsaugoti matyt, paminkštinti ir pašiltinti tą vietą biggrin.gif O ir raumenys atsipalaiduoja, kaip merginos minėjo. Man patiko tas posakis, kad viskas, kas vyksta nėštumo metu, vyksta dėl nėštumo biggrin.gif Hormonai gi tūsinasi nerealiai, ir tikrai kerta [per įvairiausias sritis. Ir pilvo pūtimas/kietėjimai irgi dėl hormoninių svyravimų.

Šlamščiu 18 proc varškės - pomidorų makaliūzą, skanu biggrin.gif

Papildyta:
Turėjau svečių, kepiau šituos keksiukus
Gavosi tikrai neblogi, kepiau iš dvigubos normos, tik dėjau mažiau kiaušų, 6, nes kitaip tešla per skysta. Dar įdėjau po gabaliuką juodo šokolado į keksiuką, tai gavosi su skystu šokoladiiu įdaru, kol karšti biggrin.gif Vargšai svečiai, eilinį sykį nesuprato, kad buvo pamaitinit paleo. Tiesa, kokosų aliejų keičiau lydytu sviestu.
Atsakyti
nzn, ar cia tik man taip gaunasi, bet kepant su kokosu al. panasius keksiukus, jiems atsalus tas aliejus sukieteja ir atsikandus matosi mazos baltos granulytes. ir tekstura tokia keista. keiciu sviestuku ir as. turiu virtu burokeliu, jauciu kepsiu keksiukus ir as. aisku, jeigu vaikas duos dar kiek pamiegot... 4val nakties miego - mazoka...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 30, 20:42)

Kaip man gerai, kad as tingiu terliotis su visokiais pyragu ir blyneliu gaminimais, tai per 13 menesiu nei karto nepasigedau jokiu miltu biggrin.gif

as karta norejau valfiu isikept. tai nu naciort!
o jei labai norisi- kepu keksiukus su pananais ir kokoso drozlem. viskas (tesla kaip blynam, tik i keksiuku formeles)
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 09 30, 23:10)
man tas pats buvo: negalejau pakest bet ko bent kiek spaudziancio pilva, net ir nescioms skirtu kelniu, dzinsu - vilkejau sukneles  mirksiukas.gif man svoris pacioj pradzioj irgi pasoko 1-1.5kg. is tiesu, dar nezinojau, kad buvau nescia (paskutines mm buvo fake), todel kraipiau galva, ko man tas svoris auga  rolleyes.gif

uzsimaniau ir as kepeneliu, bet saldytuve kiaules papilve, jautienos farsas ir vista, ir visu galiojimai ant nosies... rysim...

o kiek priaugot su pilveliu?
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 30, 20:42)
Tiesa jus sakote, kad maisto tiek, jog sunku speti viska pagaminti. Kadangi kiaulienos.kepeneliu farso prisimaliau dviems dienoms, ryt vel kepsiuos kotletukus ir tusinsiu moliuga. Kazkuri is siu dvieju patiekala padarysiu su ciberzoles ir kokosu grietineles padazu. Man kepeneles ir moliugas su tokiu padazu, nerealiai skanu.

kaip kaip kaip? lens.gif prasom smulkiau!
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 30, 19:17)
Reiškia ir jums trūksta skrandžio rūgšties, beje, ir žarnyno flora ne kokia ax.gif  Pasirodo, netgi yra toks testas (zomšos nuoroda) - specialiai valgomi burokėliai, kad patikrinti.
Dabar galvoju - štai kodėl man slenka plaukai (nepasisavinu nei iš maisto, nei iš papildų reikalingų medžiagų). Tai kaip ir tas pats, kas kiauras žarnynas  g.gif

nu ačiū, dar vienas buteliukas į lentyną doh.gif dar tokio neturėjau lotuliukas.gif bet pabandysim cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 10 01, 09:58)
Man, pamenu, irgi panika buvo  biggrin.gif Toks vaizdas buvo, kad lašiakai iš kitų kūno vietų šliaužia į pilvo sritį. Organižmas siekia apsaugoti matyt, paminkštinti ir pašiltinti tą vietą biggrin.gif O ir raumenys atsipalaiduoja, kaip merginos minėjo. Man patiko tas posakis, kad viskas, kas vyksta nėštumo metu, vyksta dėl nėštumo  biggrin.gif  Hormonai gi tūsinasi nerealiai, ir tikrai kerta [per įvairiausias sritis. Ir pilvo pūtimas/kietėjimai irgi dėl hormoninių svyravimų.

Šlamščiu 18 proc varškės - pomidorų makaliūzą, skanu  biggrin.gif

Papildyta:
Turėjau svečių, kepiau šituos keksiukus
Gavosi tikrai neblogi, kepiau iš dvigubos normos, tik dėjau mažiau kiaušų, 6,  nes kitaip tešla per skysta. Dar įdėjau po gabaliuką juodo šokolado į keksiuką, tai gavosi su skystu šokoladiiu įdaru, kol karšti  biggrin.gif  Vargšai svečiai, eilinį sykį nesuprato, kad buvo pamaitinit paleo. Tiesa, kokosų aliejų keičiau lydytu sviestu.

o is kur tokia 18 proc. varske, riebiausia maciau 9 proc g.gif

Kodel vargsai, kaip tik turetu dziaugtis kad juos ne kokiu parduotuviniu slamstu vaisina smile.gif
Atsakyti