QUOTE(Nidulia @ 2014 09 30, 15:53)
Rasa, apie burokus ir sysiaus spalva jau buvom uzvede kalba, tai lyg ir visos merginos pasisake, kad po buroku sysiaus spalva pakinta.
man ne
nei anksciau nei dabar
Papildyta:
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 30, 16:49)
Vau, tikrai, ačiū
Tai gan lengva nustatyti ir kiaurą žarnyną
Niekada nebūčiau pagalvojusi. Dar vienas įrodymas, kad man trūksta skrandžio rūgšties (gal ir h.pylori dėl to veši). Bet pastaruoju metu, kai tik pradedu ją naudoti, pradeda skaudėti skrandį... Gal
šitų per didelė Betaine HCl dozė (1.04 g) Beje, šiam vakarui kaip tik verdu burokėlius
hm..gal tau ji netinka?... kaip ten sake voresta- nuo vienos tabletes galima spresti- jei padejo- tavo draugas. jei ne- reiskia ne tau.
mes su vovieraitem nedaraugaujam. tiksliau as su savo skrandziu(aga, seniai?) draugauju ir galiu valgyt, o vat MB kiek valge- jam stojas skrandis..
galvojo kad sutapimas. vakar pavalge, tai siryt net pusryciaut nenorejo. o man hot by hny!
ir dar - vis girdziu nusiskundimus nuo zmoniu, kad jie negali valgyt riebiai. hm... ka tai reiskia? irgi rugsties truksta? man nevirskino baltymo kaip suprantu. bet rcia apie riebala snekam..
Papildyta:
QUOTE(zomša @ 2014 09 30, 17:11)
Va eisiu ir aš burokėlių pirkti. Iš principo.
Ir stebėsiu.
as irgi uzsisakiau is mamos! ejo snd i turgu - sakau man daaaug burokeliu!
bandysiu valgyti - nes nelabai man si darzove limpa.
Papildyta:
QUOTE(zomša @ 2014 09 30, 17:28)
Bet - kita vertus - rašo, kad tai (rūgštingumas ir kita) turbūt yra pati realiausia prielaida, nors 100% nėra aišku.
Tai suprask, žmogus, kaip nori. Vis dar mąstau, kad reikia mažiau sukti galvą tam tikrais klausimais.
Aš puoliau gūglinti dėl to, kad niekada to pas save nepastebėjau, ir tokį faktą išgirdau pirmąkart.
teisingai. turim del ko sukt galvas ir taip
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 30, 17:41)
Sia savaite edu burokus, praeita irgi kelis kartus kapojau, niekas nenusidaze.
nu va!
as irgi visa vasara edziau saltibarscius ir nieko. tikrai buciau pastebejus
Papildyta:
p.s snd grize per pietus pakalbejom apie darba -issiapasakojom kas kam blogai, tai... zinokit tikrai negalima gaminti su neigiamom emocijom! i kotletus pamirsau ideti druskos, pipiru, kiausinio! prodege jie man kaip svolociai! gerai kad nedaug. tai isitraukiau kita keptuve ir teko daryt is naujo