Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 30, 19:29)
"Dieta" klaidinantis pavadinimas...  tongue.gif

Tai čia dietos suvokimas pas mus kažkoks visuotinai iškreiptas.biggrin.gif
Ir pabandyk po to aplinkinius įtikinti, kad mitybą pakeitei ne dėl svajonės tapti anoreksiku. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 30, 17:29)
O blenderis persmulkiai? Nesu bandžius, bet gal nieko gautųsi?  g.gif
<...>

as kombainu kepeneles malu (S peiliu) ir puikiai gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 30, 18:29)

kaži, ar mano silpnutis įveiktų kepenis, ir jokių ten papildomų indukų su papildomais peiliais jis irgi neturi biggrin.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 09 30, 18:48)
as kombainu kepeneles malu (S peiliu) ir puikiai gaunasi  mirksiukas.gif

neturiu tokio daikto schmoll.gif darbuosiuos peiliu, papasakosiu, kas gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 30, 15:53)
Rasa, apie burokus ir sysiaus spalva jau buvom uzvede kalba, tai lyg ir visos merginos pasisake, kad po buroku sysiaus spalva pakinta.

man ne unsure.gif
nei anksciau nei dabar
Papildyta:
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 30, 16:49)
Vau, tikrai, ačiū  4u.gif Tai gan lengva nustatyti ir kiaurą žarnyną  g.gif Niekada nebūčiau pagalvojusi. Dar vienas įrodymas, kad man trūksta skrandžio rūgšties (gal ir h.pylori dėl to veši). Bet pastaruoju metu, kai tik pradedu ją naudoti, pradeda skaudėti skrandį... Gal šitų per didelė Betaine HCl dozė (1.04 g) Beje, šiam vakarui kaip tik verdu burokėlius  bigsmile.gif

hm..gal tau ji netinka?... kaip ten sake voresta- nuo vienos tabletes galima spresti- jei padejo- tavo draugas. jei ne- reiskia ne tau.

mes su vovieraitem nedaraugaujam. tiksliau as su savo skrandziu(aga, seniai?) draugauju ir galiu valgyt, o vat MB kiek valge- jam stojas skrandis..
galvojo kad sutapimas. vakar pavalge, tai siryt net pusryciaut nenorejo. o man hot by hny! irnesakyk.gif

ir dar - vis girdziu nusiskundimus nuo zmoniu, kad jie negali valgyt riebiai. hm... ka tai reiskia? irgi rugsties truksta? man nevirskino baltymo kaip suprantu. bet rcia apie riebala snekam..
Papildyta:
QUOTE(zomša @ 2014 09 30, 17:11)
Va eisiu ir aš burokėlių pirkti. Iš principo. biggrin.gif Ir stebėsiu.  lens.gif

as irgi uzsisakiau is mamos! ejo snd i turgu - sakau man daaaug burokeliu!
bandysiu valgyti - nes nelabai man si darzove limpa.
Papildyta:
QUOTE(zomša @ 2014 09 30, 17:28)
Bet - kita vertus - rašo, kad tai (rūgštingumas ir kita) turbūt yra pati realiausia prielaida, nors 100% nėra aišku.
Tai suprask, žmogus, kaip nori. Vis dar mąstau, kad reikia mažiau sukti galvą tam tikrais klausimais.biggrin.gif
Aš puoliau gūglinti dėl to, kad niekada to pas save nepastebėjau, ir tokį faktą išgirdau pirmąkart.

drinks_cheers.gif teisingai. turim del ko sukt galvas ir taip
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 30, 17:41)
Sia savaite edu burokus, praeita irgi kelis kartus kapojau, niekas nenusidaze.

nu va! drinks_cheers.gif
as irgi visa vasara edziau saltibarscius ir nieko. tikrai buciau pastebejus
Papildyta:
p.s snd grize per pietus pakalbejom apie darba -issiapasakojom kas kam blogai, tai... zinokit tikrai negalima gaminti su neigiamom emocijom! i kotletus pamirsau ideti druskos, pipiru, kiausinio! prodege jie man kaip svolociai! gerai kad nedaug. tai isitraukiau kita keptuve ir teko daryt is naujo
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 30, 20:33)
ir dar - vis girdziu nusiskundimus nuo zmoniu, kad jie negali valgyt riebiai. hm... ka tai reiskia? irgi rugsties  truksta? man nevirskino baltymo kaip suprantu. bet rcia apie riebala snekam..
Aš anksčiau irgi maniau, kad nevirškinu riebalo... O dabar manau, kad nevirškinau to, ką su tuo riebalu valgiau - košės, duona, bulvės, pyragai... doh.gif
Atsakyti
ui, niekada burokėliai jokiam pavidale šlapimo man nedažė, tai čia gerai?
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 09 30, 14:08)
nedraugauja, bet, matyt, kiekvienas turi savo kažkokį produktą, kurį vartoja, nedraugajantį su paleo  biggrin.gif

žinai, pagalvojau, kad mano asmeniniame paleo ir taip daug dalykų, nedraugaujančių su paleo - konservuoti žirneliai, pirktinis majonezas ir pan, taip kad leisti sau daugiau būtų nesąžininga biggrin.gif
Atsakyti
*****, pilneju. Nesuprantu, valgau paleo, bet jauciuosi patinus, viskas i pilva. Kad (.)(.) dideja tai as nieko pries, bet dzinsus sedint reikia prasisegti. Erzina tai, kad pirdauju ir viduriai kieteja. Kazin cia normalu? Riebalu saukstais nevalgau, baltymas saikingai. Pilvuzikai (esami ir buve), patarkit ka daryt sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 30, 18:17)
Reiškia ir jums trūksta skrandžio rūgšties, beje, ir žarnyno flora ne kokia ax.gif 

Jei jau vorestos mikroflora ne kokia, tai man po lapais sleptis biggrin.gif

QUOTE(nomore @ 2014 09 30, 18:47)

nea, pas man nėra tokio reikalo, ir niekada nebuvo. bet burokus ryju dažnai, o dabar ypatingai, traukia konkrečiai.

Nesakau, kad sysius raudonas buna, bet bent jau pas mane pasidaro tamsiau geltonas, zodziu pakinta spalva, nebuna skaidriai gelsvas, kaip paprastai.
Siandien visa diena tamsus, nors buroku nevalgiau. Vakar per viena karta gerai kaptelejau riiebalu, tai I wc lekiau kaip kulka, gal netekau medziagu nemazai, kad sian tamsus slapimas? Druskos tirpalo patingejau pagerti, kad atstatyti praradimus.

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 30, 19:29)
Man tirkai nesąmonė, kad mūsų tema dietose. Nes čia labiau gyvenimo būdo tema, jokiu būdu ne dietos. "Dieta" klaidinantis pavadinimas...  tongue.gif

Normaliai su blenderiu gautusi, nes ir mesmale turele padaro is kepeneliu. kas ten tos vistos kepeneles, gleznos ir minkstutes juk. Ir peiliu paprastu galima jas greitai tyrele paversti.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 30, 14:36)
o kaip kukurūzų miltai, ar draugauja su paleo?

Na ne nedraugauja, nes daug angliavandeniu, bet bent jau neturi gliuteno kaip kvieciai. Na bet gal tau migdolu miltai patiks, as kokosu miltu nebandziau.
Atsakyti
Tiesa jus sakote, kad maisto tiek, jog sunku speti viska pagaminti. Kadangi kiaulienos.kepeneliu farso prisimaliau dviems dienoms, ryt vel kepsiuos kotletukus ir tusinsiu moliuga. Kazkuri is siu dvieju patiekala padarysiu su ciberzoles ir kokosu grietineles padazu. Man kepeneles ir moliugas su tokiu padazu, nerealiai skanu.
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2014 09 30, 21:32)
Na ne nedraugauja, nes daug angliavandeniu, bet bent jau neturi gliuteno kaip kvieciai. Na bet gal tau migdolu miltai patiks,  as kokosu miltu nebandziau.

Kaip man gerai, kad as tingiu terliotis su visokiais pyragu ir blyneliu gaminimais, tai per 13 menesiu nei karto nepasigedau jokiu miltu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 30, 22:42)
Tiesa jus sakote, kad maisto tiek, jog sunku speti viska pagaminti. Kadangi kiaulienos.kepeneliu farso prisimaliau dviems dienoms, ryt vel kepsiuos kotletukus ir tusinsiu moliuga. Kazkuri is siu dvieju patiekala padarysiu su ciberzoles ir kokosu grietineles padazu. Man kepeneles ir moliugas su tokiu padazu, nerealiai skanu.
Papildyta:
Kaip man gerai, kad as tingiu terliotis su visokiais pyragu ir blyneliu gaminimais, tai per 13 menesiu nei karto nepasigedau jokiu miltu biggrin.gif

As irgi nelabai nenoriu, bet yra seimyna kuri laukia pyragu. Tai ir jiens norisi sveikiau iskepti .
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 30, 20:31)
*****, pilneju. Nesuprantu, valgau paleo, bet jauciuosi patinus, viskas i pilva. Kad (.)(.) dideja tai as nieko pries, bet dzinsus sedint reikia prasisegti. Erzina tai, kad pirdauju ir viduriai kieteja. Kazin cia normalu? Riebalu saukstais nevalgau, baltymas saikingai. Pilvuzikai (esami ir buve), patarkit ka daryt sad.gif

Nei aš esama pilvūzė, nei buvusi, bet tu nenorėk, kad nebūtų jokių pokyčių, kai tau kinta organizmas, hormonai keičias, mažėja estrogenų, dėl to gali sutrikti žarnyno veikla... Man atrodo viskas natūralu, o nėštumo atvejais vienodų būsenų manrods nebūna... kiekviena moteris individuali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 30 rugsėjo 2014 - 20:55