Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(aFREAKa @ 2014 09 29, 21:09)
nes grižus į darbą (saldinių fabrike)


Oj. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 29, 20:38)
Jis kaip tik tokiai odai, kuri turi daug atplaisu, serpetoja, taciau yra riebi.
Tik deja, ne visu oda yra tokia jautri, o kartais ji skiria per daug nesvarumu.

Tai nėra normalus odos tipas. Tai - akivaizdžiai „sergančios“ odos būklė.
Oda nešvarumų neskiria. Besigindama nuo sausinimo, brūžinimo, ji skiria vis daugiau riebalų. Pradėtum su oda elgtis švelniai ir drėkinti - žiūrėk - iš riebios ji virstų normalia. Turbūt realiai esmė čia net ne pačiame aparate, o tame, kokioje sistemoje tu jį naudoji. Imho - taip besielgdama tu labai kenki savo odai. Bet ok, tą temą baigiu.smile.gif

QUOTE(jaicy @ 2014 09 30, 10:46)
o as kaip tik skaitau kad cia ne trumpalaike dieta, o mityba visam gyvenimui.


Tai va taigi. „Neteisingi“ pietūs/vakarienė/tortas - iš esmės nieko savižudiškai blogo. Man taip atrodo.
Bet kai pasirinkta mityba asocijuojasi su savęs kankinimu ir kažkur, už kitų metų sienos, viltingai egzistuoja pyragų skyrius ir „kaip normaliai žmonės valgo“ - nu kuriems galams čia tokio tipo sadomazochizmu užsiiminėti. unsure.gif

A, beje, o visokie „išsilaikymai“ ir „nutrūkimai“, daugiadienės, įnikimas į maistą, kurį smegenys traktuoja kaip negalimą ir uždraustą, ir dar jo vartojimas dideliais kiekiais (nes rytoj, poryt bus „nebegalima“?), irgi, man atrodo, yra psichologinė problema. Nesusijaukite galvos, moterys - pasekmės gali būti labai skaudžios. Atsiprašau už tokią nuomonę, gal galvoju ir vertinu klaidingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 30 rugsėjo 2014 - 09:54
QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 18:05)
Klausykit, su kokiom daržovėm jūs valgot šaltai rūkytą lašišą?
Neatrandu kito derinio kaip batonas, sviestas ir lašiša  doh.gif

Norėjau siūlyt su bulviniais blynais blush2.gif bet laiku prisiminiau, kad bulvių nevalgot. Bet su kitokiais tarkainiais (cukinijų, moliūgų ir pan.), manau, irgi tiktų g.gif

Nidulia, eisiu ieškot tų limuzinų bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 30, 08:03)


Rašot, kad žuvų taukai kaip maisto papildas yra blogis, kodėl?

http://www.homosanit...uvu_tauku_mitai
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 09 30, 11:07)
Norėjau siūlyt su bulviniais blynais  blush2.gif bet laiku prisiminiau, kad bulvių nevalgot. Bet su kitokiais tarkainiais (cukinijų, moliūgų ir pan.), manau, irgi tiktų  g.gif

Nidulia, eisiu ieškot tų limuzinų  bigsmile.gif  4u.gif



vakar kepiau moliugu, cukiniju ir varskes blynus, dejau kiausu, kokoso miltu pora saukstu, nelabai sukibo, birus buvo tokie, bet skanus 4u.gif

geras straipsnis kaip suvaldyti cukraus poreiki vakarais http://www.thepaleom...of-dessert.html
Atsakyti
Ar valgot šaldytas daržoves?

Beje, nežinau, kaip jūs, bet aš seniau niekad nevalgydavau patisonų. O, pasirodo, jie visai skanūs, kažkas tarp bulvės ir cukinijos, ne tokie vandeningi, kaip pastarosios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 30 rugsėjo 2014 - 10:17
QUOTE(Amarcord @ 2014 09 30, 11:16)
Ar valgot šaldytas daržoves?

Beje, nežinau, kaip jūs, bet aš seniau niekad nevalgydavau patisonų. O, pasirodo, jie visai skanūs, kažkas tarp bulvės ir cukinijos, ne tokie vandeningi, kaip pastarosios.



ka darai su patisonais? as vis ju kazkodel prisibijau? ta ju skura tokia kieta atrodo g.gif
vakar padauginau angliu ant vakaro, tai siandien ryte atsikeliau su tokia plystancia galva, kad galvojau tabletes griebtis.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 30, 11:23)
ka darai su patisonais? as vis ju kazkodel prisibijau? ta ju skura tokia kieta atrodo g.gif
vakar padauginau angliu ant vakaro, tai siandien ryte atsikeliau su tokia plystancia galva, kad galvojau tabletes griebtis.

Kieti jie perauge, kaip ir senos cukinijos, o jauni labai minksti ir skanus.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 09 30, 10:23)
ka darai su patisonais? as vis ju kazkodel prisibijau? ta ju skura tokia kieta atrodo g.gif

Gabaliukais supjausčius patroškinu arba dedu į sriubą. Jie neišreikšto skonio, bet suteikia patiekalui "kūno". Skūra jaunų būna plonesnė, senų storesnė, kaip ir cukinijų. Ir analogiškai jaunesnių sėklos valgomos, senesnių reikia išimti (užknisa).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 30 rugsėjo 2014 - 10:28
O gal kuri pasidalinsite kaip ruosiate pastarnokus?

Pasn mus uzderejo dabar darzoviu parduotuves svieziu saldziu bulviu ir pastarnoku. Saldzias bulves lb megstam, bet stengiames nepiknaudziauti. O va pastarnoka pirma karta gaminau, tiksliau supjausciau kartu su kitom darzovem ir troskinau orkaiteje. Bet jo toks intensyvus gana skonis, man net regis uzgoze visas kitas darzoves...

Kazkas minejo, kad vienus juos kepa prieskoniuose? Gal dar kokiu pasiulymu turit?
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 09 30, 10:50)
O gal kuri pasidalinsite kaip ruosiate pastarnokus?



Aš naudoju taip ir ten, kaip ir morkas (bet tik karštuose patiekaluose).
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 30, 11:46)
tai jei sunaus ir jei laiketes paleo, ir norejote torto - juk visada galima pagaminti ji paciai smile.gif ir valgyti smile.gif


o kokių tortų galima pasidaryt? be kakavos, riešutų, pieno, kad tiktų autoimuniniam protokolui bigsmile.gif gerai aš čia noriu, aniaaa? lotuliukas.gif bet pas mus gimtadieniai prasideda, tai vis tiek turėsiu kept.... tarkim juoduko biskvitas, o kremą kokį g.gif kažką iš kokosų kremo daryt, ar kokius obuolius+baltymas su želatina g.gif gal dar kokių minčių yra?
Atsakyti
Sveikos,
o jūs kuo keičiat miltus? Aš klausiu apie tuos atvejus, kai noriu ką nors sukibinti. Kažkada valgiau laaaaabai skanius varškės/morkų blynelius, bet ten dedas 2 v.š. manų. O jei juos pakeitus migdolų miltais ar kuo kitu?
Pan kaip čia
Atsakyti