Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

aFREAKa, kaip smagu skaityti.

O aš vėl išsilaikiau maždaug savaitę ir atkritau. doh.gif Matyt kažkokios kritinės ribos niekaip neperlipu, o gal tikrai smegenyse kažkas negerai...
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 29, 20:38)
Izolda, tas aparaciukas naudojamas padrekinus serelius, uzdejus ant ju veido prausiklio, arba pienelio (priklausomai nuo odos tipo).

Na gal vertas dėmesio.
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2014 09 29, 21:48)
O aš vėl išsilaikiau maždaug savaitę ir atkritau. doh.gif  Matyt kažkokios kritinės ribos niekaip neperlipu, o gal tikrai smegenyse kažkas negerai...

Na jau dvi savaites perlipus gal paprasčiau būna.

Pas mane šiandien paleolietiškas atkrytis, kažkokas apsirijimo priepuolis užėjo, tai šalmsčiau be perstojo, pabagiau pietų kalakutieną su daržovėm, maža, įkirtau saulėje džiovintų pomidorų, maža, tuomet dar lašinukų sūdytų, o prie jų pomidorų ir grietinės sąlotų, o kad viską užtvirtinti - dar kelis gerus šaukštus grietinės ant viršaus doh.gif

Skrandis plyšta, po to jau ėjau virškinimo fermentų ieškot. Nežinau kas užėjo, džiaugiuos, kad neįkritau į bulkas kokias biggrin.gif

Nežinau ar su amžium, ar kas, bet žiūriu vietom ant šlaunų pradėją formuotis mėlyni upių žemėlapiai. Atsimenu kaip negražu būdavo pas tetą kai matydavau..
Čia kapiliarai trūkinėja ar kaip? Gal sakau kokio vitamino C trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 09 29, 18:47)
kas turėjot "pralaidų žarnyną", per kiek laiko ant Paleo jis jums susilopė?
pas mane dar kiauras, jei tik pavalgius burokėlių- po kelių val. sysius raudonas ax.gif

hm.. man gyvenime nebuvo sysalas nuo burojeliu raudonas. bet zarnynas pralaidus buvo. per pusmeti tikrai susitaise
Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 21:00)

Nežinau ar su amžium, ar kas, bet žiūriu vietom ant šlaunų pradėją formuotis mėlyni upių žemėlapiai. Atsimenu kaip negražu būdavo pas tetą kai matydavau..
Čia kapiliarai trūkinėja ar kaip? Gal sakau kokio vitamino C trūksta.

man tokis nesamone pasidare po krutine, per sonkaulius is visenos puses- atrodo taip melyna, lyg butu sumusta. bet ne melyne cia. jau gal menuo gal daugiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kerpena @ 2014 09 29, 20:48)

O aš vėl išsilaikiau maždaug savaitę ir atkritau. doh.gif  Matyt kažkokios kritinės ribos niekaip neperlipu, o gal tikrai smegenyse kažkas negerai...

wow kiek vaikuciu turit..... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 29, 17:35)
Hales turguje yra trys juostos su mesa. Pirmoji juosta ziuri I drabuziu nugara, antroji - I treciaja, kur vistiena ir kalakutiena, Tai sioje, antrojoje ir yra ta jautiena. Jei tu atsisukusi I sia juosta vedu, tavo nugara mato isejima ir treciaja juosta su daug vistienos. Sioje eileje pirmos 2 ar tai 3 moterys parduoda tik kiauliena o trecioji ar tai ketvirtoji is eiles - tik jautiena. Ant mesos uzdetas rastelis "limuzinu veisles jautiena" Jei nori plonesniu antrekoto gabaleliu, tai paprasyk, ji nueis I apdorojimo cecha ir pripjaustys  taus asmeniskai. Jei pirksi kumpi, klausk ar tai kryzminio kumpio dalis. Pastaraji as perku virimui, tikrai labai minksta ir skani mesa, nesmirdi myzalu kaip ir parduotuves pirkta karviena.
Papildyta:
kita karta pamegink susipjaustyti nedideliais gabaleliais porcija ir issivirk, as dar ne karto neapsisoviau pirkdama pas ta moteri o sau as tik verduosi jautiena, man laaaabaia skanu ir minksta.

dekui, Nidulia! o ten svtgaliai ji buna? nes man imanoma ten tik svtgali nuvaziuot
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2014 09 29, 21:48)

O kas tai yra ätkritau", niekam nereikia teisintis, ir jus tiesiog valgykite kaip norite, ir toliau paleo. na ir nieko neatsitiks, jei nesergate rimta liga, (jei paleo ne del sunkios ligos) o jums tas paleo yra kokioms pleiskanoms ar odos patobulinimui ax.gif Turekite minti, kad kai noresite, imsite valgyti normaliai, ar po kiek laiko, po poros men, jau kai nueisite i svecius galesite suslamsti torto gabaliuka. Arba kelioneje jei nebus maisto, neisterikuosite, ir valgysite iprastai, kaip normaliai zmones valgo.
Papildyta:
QUOTE(jaicy @ 2014 09 29, 22:19)
hm.. man gyvenime nebuvo sysalas nuo burojeliu raudonas. bet zarnynas pralaidus buvo. per pusmeti tikrai susitaise
Papildyta:
man tokis nesamone pasidare po krutine, per sonkaulius is visenos puses- atrodo taip melyna, lyg butu sumusta. bet ne melyne cia. jau gal menuo gal daugiau  g.gif
Papildyta:
wow kiek vaikuciu turit..... rolleyes.gif
Papildyta:
dekui, Nidulia! o ten svtgaliai ji buna? nes man imanoma ten tik svtgali nuvaziuot

Kaip pajutote, kad jau susitaise? Idomu kokie pojuciai ar kas, kai zarnynas jau tikrai buna ne toks kaip anksciau ar susitaises g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 18:05)
Klausykit, su kokiom daržovėm jūs valgot šaltai rūkytą lašišą?
Neatrandu kito derinio kaip batonas, sviestas ir lašiša  doh.gif

Anksciau vienintelis dalykas, del ko pirkdavau bulkos, tai butent sitie sumustinukai - skrudinta bulkyte, sviestas ir zalia sudyta lasisa su citrina, krapais. Kadangi toki reikala valgau retai, tai noris "originalo", taip ir dariau tesiog paprasta bulka pakeitus paleo duona. Buvo skanu
Atsakyti
savaitgalį buvo sūnaus gimtadienis (tiksliau nuo ketvirtadienio) doh.gif tai nebeatlaikiau ir dviejų mėnesių paleo iškeičiau į torto gabalą doh.gif o po to iš eilės sekė visos kitos nesąmonės ir apsirijimai. Ir dabar visa savim nusivylus (čia būtų geriausias variantas) spuoguota, skaudančiais šonais, užsikimšusiu užpakaliu ir šiaip nelaiminga grįžtu į normalų gyvenimą blush2.gif

Rašot, kad žuvų taukai kaip maisto papildas yra blogis, kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 30, 07:03)
savaitgalį buvo sūnaus gimtadienis (tiksliau nuo ketvirtadienio) doh.gif  tai nebeatlaikiau ir dviejų mėnesių paleo iškeičiau į torto gabalą doh.gif  o po to iš eilės sekė visos kitos nesąmonės ir apsirijimai. Ir dabar visa savim nusivylus (čia būtų geriausias variantas) spuoguota, skaudančiais šonais, užsikimšusiu užpakaliu ir šiaip nelaiminga grįžtu į normalų gyvenimą blush2.gif

Gera, kai žinai kur sugrįžti tongue.gif

Šiandien pusryčiams: mėsos + cukinojos kotletai, troškinti rauginti kopūstai. (Ačiū, mama, kad taip anksti juos paraugei tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(MamaMamaMama @ 2014 09 30, 03:38)
Anksciau vienintelis dalykas, del ko pirkdavau bulkos, tai butent sitie sumustinukai - skrudinta bulkyte, sviestas ir zalia sudyta lasisa su citrina, krapais. Kadangi toki reikala valgau retai, tai noris "originalo", taip ir dariau tesiog paprasta bulka pakeitus paleo duona. Buvo skanu

Papasakoti apie tą Paleo duoną? Kur jos gauti? Kaip ją kepti?
Nors įtariu pasirengimo metu gal nė jos negalima g.gif

Man diagnozavo skydliaukės padidėjimą, dipusė struma netoksinė. Bet šiaip sako veikia gerai, be mazgelių, daryti nieko nereikia. Matyt padidėjo kažkuriuo metu, kai reikėjo daugiau hormonų organizmui pagamint.

Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 09 29, 19:47)
kas turėjot "pralaidų žarnyną", per kiek laiko ant Paleo jis jums susilopė?
pas mane dar kiauras, jei tik pavalgius burokėlių- po kelių val. sysius raudonas ax.gif

As atsiprasau uz savo tamsuma, bet ar tas nusidazes siusiukas signalizuoja apie kiaura zarnyna???
MAn po buroku pora dienu rozinis varo doh.gif Tik kazkaip nesusimasciau, kad cia blogas zenklas ohmy.gif

Labas rytas, beje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 29, 23:19)

aš buvau sekmadienį apie 14:30, tai buvo ir dar pigiau pardavinėjo mirksiukas.gif

QUOTE(mėnulis @ 2014 09 29, 23:25)
O kas tai yra ätkritau", niekam nereikia teisintis, ir jus tiesiog valgykite kaip norite, ir toliau paleo. na ir nieko neatsitiks, jei nesergate rimta liga, (jei paleo ne del sunkios ligos) o jums tas paleo yra kokioms pleiskanoms ar odos patobulinimui  ax.gif Turekite minti, kad kai noresite, imsite valgyti normaliai, ar po kiek laiko, po poros men, jau kai nueisite i svecius galesite suslamsti torto gabaliuka. Arba kelioneje jei nebus maisto, neisterikuosite, ir valgysite iprastai, kaip normaliai zmones valgo.

tu čia save guodi ar Kerpeną lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 09 30, 10:19)

tu čia save guodi ar Kerpeną  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 29, 21:25)
O kas tai yra ätkritau", niekam nereikia teisintis, ir jus tiesiog valgykite kaip norite, ir toliau paleo. na ir nieko neatsitiks, jei nesergate rimta liga, (jei paleo ne del sunkios ligos) o jums tas paleo yra kokioms pleiskanoms ar odos patobulinimui  ax.gif Turekite minti, kad kai noresite, imsite valgyti normaliai, ar po kiek laiko, po poros men, jau kai nueisite i svecius galesite suslamsti torto gabaliuka. Arba kelioneje jei nebus maisto, neisterikuosite, ir valgysite iprastai, kaip normaliai zmones valgo.Papildyta:

Kaip pajutote, kad jau susitaise? Idomu kokie pojuciai ar kas, kai zarnynas jau tikrai buna ne toks kaip anksciau ar susitaises  g.gif

o as kaip tik skaitau kad cia ne trumpalaike dieta, o mityba visam gyvenimui.
jei nevalgysi grudu pusmeti ir oda patobules, o paskui vel pradesi tortus valgyt- nieks negarantuotas kad veidas vel pabaises.. tad...

o pajutau- nustojau sirgti . tik tiek smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Crazy Lady @ 2014 09 30, 07:03)
savaitgalį buvo sūnaus gimtadienis (tiksliau nuo ketvirtadienio) doh.gif  tai nebeatlaikiau ir dviejų mėnesių paleo iškeičiau į torto gabalą doh.gif  o po to iš eilės sekė visos kitos nesąmonės ir apsirijimai. Ir dabar visa savim nusivylus (čia būtų geriausias variantas) spuoguota, skaudančiais šonais, užsikimšusiu užpakaliu ir šiaip nelaiminga grįžtu į normalų gyvenimą blush2.gif

Rašot, kad žuvų taukai kaip maisto papildas yra blogis, kodėl?

tai jei sunaus ir jei laiketes paleo, ir norejote torto - juk visada galima pagaminti ji paciai smile.gif ir valgyti smile.gif
Atsakyti