Sveikos, na noriu su jumis kartu pasidžiaugti savo 30 aja Whole diena, tai ne pirmas bandymas, visgi jau metus laiko domiuosi paleo. Bet šis kartas įpatingas, nes grižus į darbą (saldinių fabrike) jaučiuosi kaip vegetaras skerdykloje, o dar tenka ir lankytojams pasakoti kokie saldainiai nuostabūs
. Nu ir ką, kai motyvacija gera, ramiai kilnoju, sveriu..dėlioju...nu ir nieko, kaip į plytas žiūriu. Ir vis pasvajoju, kad gal kokį paleo skanėstą technologės sumastytų. O realiai net ner ko mastyt, šokoladas 4000 metų buvo geriamas, o saldus tapo tik atkeliavęs į Europą.
Kai ankstesniais kartais grauždavausi kiek man visko negalima, tai šį syk atvirkščiai, negaliu atsistebėti kiek visko galima. Kaip tik nueinu į krautuve, tai ten lašiša po 15lt/kg, tai jaučio širdys ( ruošiu jas Liutauro receptu, kaip steiką su krauju), tai kepenų, tai šaltienos...nu tik spėk valgyt. O daržovės, eina sau kaip skanu. O kas geriausia kad nebereikia troškinių troškinti pusdienį. Pirma pakaitinu daržoves, užpilu sultiniu, užvirus sumetu mesytę minute pakaitinu, 3-5 po dangčiu palaikau ir viskas.
Laukiu algų dienos, šoliuosiu darytis tyrimų. Įdomu cholesterolio pokyčiai, skydliaukės hormonai, gliukozė, būt gerai ir pas ginekologę prisiruošt, nes norėčiau motinystės džiaugsmą pakartot.
Taip, kad viskas pas mus gerai.
P.S. Vorestos "kavalierius" kol kas panašesnis į vištą, nu bet mes ji/ją vis vien mylim.