Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Nidulia @ 2014 09 29, 17:35)
Hales turguje yra trys juostos su mesa.

oi atsiprašau, užklausiau iki galo nepaskaičius blush2.gif - tai gali nebeatsakinėt až ax.gif
Atsakyti
Klausykit, su kokiom daržovėm jūs valgot šaltai rūkytą lašišą?
Neatrandu kito derinio kaip batonas, sviestas ir lašiša doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 18:05)
Neatrandu kito derinio kaip batonas, sviestas ir lašiša  doh.gif

Aš ją valgau su virtais ar keptais kiaušiniais ir avokadu

Jautiena -kopūstų salotos su burokėliais fantastiškos.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 29, 17:35)
Sioje eileje pirmos 2 ar tai 3 moterys parduoda tik kiauliena o trecioji ar tai ketvirtoji is eiles - tik jautiena.

Ar toji su jautiena blondinė tokia, gražaus veido?

Papildyta:
QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 18:05)

Rauginti agurkai visai tinka mano skoniui ax.gif
Atsakyti
Issiviriau paskutini namines vistos gabala, dieviskai skanu, net abydna, kad baigesi.
Atsakyti
kas turėjot "pralaidų žarnyną", per kiek laiko ant Paleo jis jums susilopė?
pas mane dar kiauras, jei tik pavalgius burokėlių- po kelių val. sysius raudonas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 19:05)
Neatrandu kito derinio kaip batonas, sviestas ir lašiša  doh.gif

as I dubeni priplesau ivairiu salotu (parduotuveje yra supakuota keliu rusiu salotu rinkiniai, tik, kad brangus jie) idedu perpjauto skystai virto kiausinio, juoduju alyvuogiu, lasisos gabaleliu, fetos gabaleliu, galima mozarelos ir paslakstau alyvuogiu aliejumi. Labai skanu ir labia sotu.

QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 29, 19:30)
Ar toji su jautiena blondinė tokia, gražaus veido?

Kad ne, ten moteriske metuose.
Atsakyti
Izolda, tas aparaciukas naudojamas padrekinus serelius, uzdejus ant ju veido prausiklio, arba pienelio (priklausomai nuo odos tipo). Is uzsienio mergos cia siusdinasi ir panasius, daug brangesnius, visokius clarisonic mia ir pan. Sis yra niekuo nenusileidziantis pigesnis atitikmuo. Bet is esmes jie niekuo nesiskiria, ir labai visos dziaugiasi jais. As tikrai jo nenumeciau ir naudoju kasdien. Jis kaip tik tokiai odai, kuri turi daug atplaisu, serpetoja, taciau yra riebi. Jis gerai nuvalo ivairias daleles ir naudotina 2 kartus per diena. Pagerina veido kraujotaka. Nuvalo. Jei oda jautri, tada gal, kaip zomsa raso ir "ji nepirktu, nes su oda reikia elgtis atsargiai". Tik deja, ne visu oda yra tokia jautri, o kartais ji skiria per daug nesvarumu. Mano atveju, jei veidas nenupraustas, as braukiu nagu per veido oda, ir jauciu, kaip nugramdau daug sukietejusio riebalo. Kiekviena pora yra uzsikimsusi kazkokiu s...Ir dar, jei nusidraskau, ji ir serpetoja, kol nudraskymai uzgija. Jau buvau susitaikiusi su tuo, bet kaip nefaina.(pries paleo taip buvo, dabar oda darosi svaresne. Laukiu kol neliks ne vieno uzsitersusio taskelio). Gal tai ir vadinasi pralaidaus zarnyno problema, nzn. Tai man tas aparaciukas tikrai padaro geriau, nuvalo odos kimsimo priezastis, pamasazuoja. Tad dziaugiuosi juo. Ir kaip gerai kazkam, kai gali iseiti i viesuma be gramo kosmetinio piestuko ar pudros. Ir numesti ta aparaciuka nenaudojama.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 29, 19:10)
Kad ne, ten moteriske metuose.
Buvau ten seniai, prieš kelis metus. Tai tokia blondinė apie 45-50 pilnoka prekiaudavo. Veidu į žuvies skyrių. Pas ją jautienos ir veršienos neblogos buvo. Bet gal pasikeitė komanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ursula Star: 29 rugsėjo 2014 - 20:01
QUOTE(ukutis @ 2014 09 29, 15:43)
o svogūna žalią (netoleruoju svogūno  doh.gif , visur porais keičiu) ar pakepintą dėti?

O kur dėt svarainius gal kas patars? Tingiu skinti ir pjaustyti  blush2.gif. Na bet krūmas pilnas pilnas.

Pirmą kartą verdu jautienos kaulų sultinį.  Ant kaulų gana daug kremzlių, ir net mėsos buvo. Aš nieko nuo jų nenupjaustinėjau. Jau suvirė. O DABAR galvoju  g.gif gal reikėjo kai šiek tiek kai pavirė mėsą nuo kaulų ją nuimti ir išmesti? Gal dabar susidarė daug pervirto baltymo sultinyje? Ar reikia dabar kokį sultinio skaidrinimą kiaušinio baltymu atlikti, ar tik nukošti?
blush2.gif kaip daryti? ar jau sugadintas ir visą pilti laukan?

Kaip tik gerai, daugiau nuo mesos ir kremzliu naudingu medziagu bus. As ti nukosiu.

QUOTE(Mantilė @ 2014 09 29, 19:47)
kas turėjot "pralaidų žarnyną", per kiek laiko ant Paleo jis jums susilopė?
pas mane dar kiauras, jei tik pavalgius burokėlių- po kelių val. sysius raudonas ax.gif

Siandien pas mus lygiai metai, kai vaikui lopiju zarnyna rolleyes.gif O ka kazkas po burokeliu visiskai nesisioja raudonai g.gif
Atsakyti
Sveikos, na noriu su jumis kartu pasidžiaugti savo 30 aja Whole diena, tai ne pirmas bandymas, visgi jau metus laiko domiuosi paleo. Bet šis kartas įpatingas, nes grižus į darbą (saldinių fabrike) jaučiuosi kaip vegetaras skerdykloje, o dar tenka ir lankytojams pasakoti kokie saldainiai nuostabūs biggrin.gif . Nu ir ką, kai motyvacija gera, ramiai kilnoju, sveriu..dėlioju...nu ir nieko, kaip į plytas žiūriu. Ir vis pasvajoju, kad gal kokį paleo skanėstą technologės sumastytų. O realiai net ner ko mastyt, šokoladas 4000 metų buvo geriamas, o saldus tapo tik atkeliavęs į Europą.

Kai ankstesniais kartais grauždavausi kiek man visko negalima, tai šį syk atvirkščiai, negaliu atsistebėti kiek visko galima. Kaip tik nueinu į krautuve, tai ten lašiša po 15lt/kg, tai jaučio širdys ( ruošiu jas Liutauro receptu, kaip steiką su krauju), tai kepenų, tai šaltienos...nu tik spėk valgyt. O daržovės, eina sau kaip skanu. O kas geriausia kad nebereikia troškinių troškinti pusdienį. Pirma pakaitinu daržoves, užpilu sultiniu, užvirus sumetu mesytę minute pakaitinu, 3-5 po dangčiu palaikau ir viskas.

Laukiu algų dienos, šoliuosiu darytis tyrimų. Įdomu cholesterolio pokyčiai, skydliaukės hormonai, gliukozė, būt gerai ir pas ginekologę prisiruošt, nes norėčiau motinystės džiaugsmą pakartot.

Taip, kad viskas pas mus gerai.

P.S. Vorestos "kavalierius" kol kas panašesnis į vištą, nu bet mes ji/ją vis vien mylim.
Atsakyti
QUOTE(aFREAKa @ 2014 09 29, 20:09)
Bet šis kartas įpatingas, nes grižus į darbą (saldinių fabrike) jaučiuosi kaip vegetaras skerdykloje,

Ha ha ha, geras thumbup.gif
Kokia šaunuolė tu tongue.gif
Atsakyti