Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 29, 08:56)
nefifi, patarciau mest ta maca uz borto - be reikalo ji isgirta, hormonus gali isbalansuoti, gali prisisaukti ir skydliaukes sutrikimu su ja.

su ta maca galima labia "prisizaisti" Viena pazistama tai vos plika nepaliko, kaip eme plaukai slinkti nuo macos. As tai labai itariai I tokius dalykus ziuriu ir I burna ju neemusi.neimciau.

QUOTE(Izolda @ 2014 09 29, 09:34)
O kaip ten konkrečiai su juo praustis reikia? Sausai ar kaip? Kaip juo naudotis?  4u.gif

Slapia veida ismozoji prausikliu, suslapini ta galvute, serelius, ijungi aparaciuka ir vazineji per veida. As pazaidziau gal menesi ir guli jis visu oamirstas:)

QUOTE(*Kamelija* @ 2014 09 29, 09:59)

Nidulia, vakar pirkau jautienos iš "tavo" taško  cool.gif

As ryt varysiu:) Patiko mesa? Gaminai jau ka nors? As perku eskalopus ir kryzmini kumpi, tai pastarasis vistas laaaabai minkstas net neilgai verdant.

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 10:31)

Mano kruopa puikiai isitaisius pilve, pagal dydi 6sav ir 1d.

Lumiuk, kaip supper 4u.gif

QUOTE(zomša @ 2014 09 29, 14:13)
Kartais įlendu į iherb temą (kosmetiką perku). Tai labiausiai gąsdina perkami maisto papildų kiekiai. Buteliais, kibirais, nuolat. Siaubas. unsure.gif

As anksciau ilisdavau, tai irgi stebedavausi kaip jos kas savaite po siunineli ar pora uzsisako, kaip maista kazdienini.

O as nutraukiau obuoliu valgyma ir baigesi pilvo putimai bei nuolatinis pyrsciojimas.

Atbuvau jau whole 30 ir nezinau, ar ir toliau buti be pienisku ar meginti kokios varskes pavalgyti.
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2014 09 29, 14:12)
Taip, per daug nesveika, bet ne visi gi ant paleo sedi, jau tikrai geriau ginkgo bilobos pagerti, nei vaistu nuo galvos skausmo, arba sanariams koki chondroitina su gliukozaminu, nei steroidinius. Tai mes zinome, kad reikia organus ir kremzles valgyti, o pasakykite apie tai daugumai, apie riebalus jau nekalbu doh.gif Geriau jau tegul tos zuvu taukus geria, nei visiskai sutriks ju kviepavimo, ar membranu veikla rolleyes.gif

Dėl vaistų vartojimo sutinku, bet kas liečia kremzles ar organus... Valgyti ir žiaugčioti - tikrai ne pats geriausias problemų sprendimo būdas. Man pavydu, kai žmonės laikosi paleo ir gali sau kirsti lašinius ir prisikąsti ghi apdėtom daržovėm. Sutinku, kad riebalų reikia, bet aš asmeniškai jų pasirinkau tokį kiekį, kad neapsunkčiau ir nestotų skrandis.
Ir apskritai, laikantis bet kokios mitybos ar dietos - maistas privalo būti skanus. Jei kančia jį valgyti, ta mityba netinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 29 rugsėjo 2014 - 14:27
QUOTE(nefifi @ 2014 09 29, 15:25)
Dėl vaistų vartojimo sutinku, bet kas liečia kremzles ar organus... Valgyti ir žiaugčioti - tikrai ne pats geriausias problemų sprendimo būdas. Man pavydu, kai žmonės laikosi paleo ir gali sau kirsti lašinius ir prisikąsti ghi apdėtom daržovėm. Sutinku, kad riebalų reikia, bet aš asmeniškai jų pasirinkau tokį kiekį, kad neapsunkčiau ir nestotų skrandis.
Ir apskritai, laikantis bet kokios mitybos ar dietos - maistas privalo būti skanus. Jei kančia jį valgyti, ta mityba netinka.

As tik uz skanu maista!!! smile.gif)))
Tik noriu pasakyti, kad su laiku skonis dar ir kaip keiciasi, kartais tas nemegimas net ir psichologinis buna man regis...

As zinokit soviet blokados metu buvau maitinama kelias dienas is eiles svieziu kopustu sruba - tokia be nieko, tik nuvirtas koks riebalas ir kopustas, be morku, bulviu nieko... Nu zinokit maniau kopusto virto I burna nepaimsiu niekada gyvenime, jau geriau badausiu nei valgysiu... ir daug metu net kvapo virto kopusto negalejau uzuosti, jei mama balandelius troskindavo lekdavau is namu ir pan....

O dabar pati tusinu visus kopustus su visokiais balzamikais, balaji - su kokosu ir kariu, garbanota - su citrina ir pipiriukais.... Nugi zinokit ir mastau sau - kur si darzove anksciau buvo biggrin.gif

Taip kad kartais tas produkto nemegimas yra musu galvose rolleyes.gif
Just saying smile.gif

Lygiai kaip man regis po gero 10mecio tikejimo kad lasinys yra cholesterolis grynas ir kad vos I burna isidejus jau susirgsi diabetu dar dar velniai zinai kuo... Tai man regis per 10meti tuo tiek patiki, kad vien nuo minties purto.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 29, 11:45)
suvalgymui, kai palieki pastovet trupuciuka, kopustai pasimarinuoja ir perima raudonuma is burokeliu, tada isvis nomnomnom. dar pamirsau, kad svogiuniuko isipjaustyt reiktu  mirksiukas.gif

o svogūna žalią (netoleruoju svogūno doh.gif , visur porais keičiu) ar pakepintą dėti?

O kur dėt svarainius gal kas patars? Tingiu skinti ir pjaustyti blush2.gif. Na bet krūmas pilnas pilnas.

Pirmą kartą verdu jautienos kaulų sultinį. Ant kaulų gana daug kremzlių, ir net mėsos buvo. Aš nieko nuo jų nenupjaustinėjau. Jau suvirė. O DABAR galvoju g.gif gal reikėjo kai šiek tiek kai pavirė mėsą nuo kaulų ją nuimti ir išmesti? Gal dabar susidarė daug pervirto baltymo sultinyje? Ar reikia dabar kokį sultinio skaidrinimą kiaušinio baltymu atlikti, ar tik nukošti?
blush2.gif kaip daryti? ar jau sugadintas ir visą pilti laukan?
Atsakyti
QUOTE(-sky- @ 2014 09 29, 14:35)
As tik uz skanu maista!!! smile.gif)))
Tik noriu pasakyti, kad su laiku skonis dar ir kaip keiciasi, kartais tas nemegimas net ir psichologinis buna man regis...

Na, taip, bet viena yra nemėgti tam tikro produkto, visai kas kita - negalėti praryti pvz lašinio, nes tampo biggrin.gif Na, bet čia nėra ką diskutuoti, visi mes renkamės, kas geriau ir skaniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 29, 12:15)
Nieko nežinau apie macą. Man gydytojas jos nebuvo išrašęs. Tačiau mūsų priežastis, buvo Vit D3 trūkumas, kas taip pat gadino testosterono gamybą. Tai yra pagrindinė "nevaisingumo" priežastis Šiaurės Europoje, sukelta saulės trūkumo ir mažo buvimo gryname ore. Po pusmečio D3 pvartojimo rezultatas įvyko.  nestuke.gif
Gal ir jums geriau surasti ir ko tikrai trūksta ir papildyti save tuo,  ko tikrai reikia, bet ne atlikinėti bandymus su savimi?  ax.gif

tai aš jau jaučiuosi visaip kaip išsityrus ir vartojanti tą ką reikia bigsmile.gif vit.D taip pat geriu, jis irgi "į tuos pačius vartus"

QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 29, 14:48)
Cia tik mano pamastymas.. doh.gif

ačiū 4u.gif
Ačiū D, neturiu aš jokių skydliaukės problemų ir nenoriu turėti biggrin.gif šiaip man jokių blogų poveikių nuo jos nebuvo, o apie gerus sunku ką objektyviai pasakyt, nes ne ją vieną gėriau, bet pradėjus ją gert lyg sparčiau pradėjo ilgėt ciklas (kas mano atveju yra l.gerai). nu bet gal ir pristabdysiu aš su ja dėl tų toksinių poveikių ir to jodo, kad nesuveltų kito galo doh.gif
tiesa, o man ir be macos plaukai slenka, tai su maca jie gal vos vos ir mažiau slenka cool.gif
čia kiekvienas atvejis laaabai skirtingas ir kiekvienam žmogui tinka skirtingi dalykai, kaip toj knygoj, kad rašo, jog nėra nė vieno analogiško autoimuninio atvejo, kiek žmonių, tiek atvejų mirksiukas.gif

Nidulia, apie mėsą nieko negaliu paskyt, pirkau kumpį, bet kryžminis ar ne nesuprantu lotuliukas.gif nerizikavau aš jo nei virt, nei kept, nes paskui tik šunims būna mano jautiena doh.gif , sumaliau cool.gif O tu tikrai žinai, kad jie tuos limuzinus pardavinėja?, nes jei ne tavo rekomendacijos, tai tikrai nebūčiau patikėjus. Kažkada anksčiau prieš kokius gal 4 metus pirkdavau ten limuzinų jautieną, atvažiuodavo patys augintojai tik savaitgalį, ir ją greit išpirkdavo. Aš labai įtartinai žiūriu į turgaus pardavėjus, ypač Vilniuje, nes miestiečiams tai bet kokį š jie sugeba parduot brangiai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ukutis @ 2014 09 29, 10:31)

Sveikinimai LumiLumi  4u.gif
Kiek supratau pirmi doktorantūros metai? Nežinau nė vieno doktoranto, kuris metų planą įvykdė... taip, kad ramiai. O vadovas susitaikys, kur dėsis. Svarbu vyro palaikymas.
Linkiu sklandaus nešiojimo.

Man jau antri prasidejo. Siandien dar valanda atklausiau piktumu, urzgimu ir tt. Dar nebuvo nuotaikos po apziuros isblesusios buvau iskart uzpulta.
Jeigu ir toliau taip, tai spjausiu velniop viska, as ne mazochiste.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 09 29, 15:45)
O tu tikrai žinai, kad jie tuos limuzinus pardavinėja?, nes jei ne tavo rekomendacijos, tai tikrai nebūčiau patikėjus. Kažkada anksčiau prieš kokius gal 4 metus pirkdavau ten limuzinų jautieną, atvažiuodavo patys augintojai tik savaitgalį, ir ją greit išpirkdavo. Aš labai įtartinai žiūriu į turgaus pardavėjus, ypač Vilniuje, nes miestiečiams tai bet kokį š jie sugeba parduot brangiai cool.gif

As tikrai nezinau ar realiai ten limuzinai, as tik zinau, kad vyrui pakeptas eskalopas o man pavirta mesa visada minkstutele. Kai parduotuveje perku, tai ar tu virk, ar tusink - tik sunims.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 09 29, 14:20)
vazineji per veida. As pazaidziau gal menesi ir guli jis visu oamirstas:)
As ryt varysiu:) Patiko mesa? Gaminai jau ka nors? As perku eskalopus ir kryzmini

as matyt praziopsojau kaip rasti ta ukininke.pakartok buk gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ukutis @ 2014 09 29, 13:43)
o svogūna žalią (netoleruoju svogūno  doh.gif , visur porais keičiu) ar pakepintą dėti?
<...>
as zalia dedu, aisku nedaug, bet priduoda cinkelio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 29, 16:55)
as matyt praziopsojau kaip rasti ta ukininke.pakartok buk gera 4u.gif

Hales turguje yra trys juostos su mesa. Pirmoji juosta ziuri I drabuziu nugara, antroji - I treciaja, kur vistiena ir kalakutiena, Tai sioje, antrojoje ir yra ta jautiena. Jei tu atsisukusi I sia juosta vedu, tavo nugara mato isejima ir treciaja juosta su daug vistienos. Sioje eileje pirmos 2 ar tai 3 moterys parduoda tik kiauliena o trecioji ar tai ketvirtoji is eiles - tik jautiena. Ant mesos uzdetas rastelis "limuzinu veisles jautiena" Jei nori plonesniu antrekoto gabaleliu, tai paprasyk, ji nueis I apdorojimo cecha ir pripjaustys taus asmeniskai. Jei pirksi kumpi, klausk ar tai kryzminio kumpio dalis. Pastaraji as perku virimui, tikrai labai minksta ir skani mesa, nesmirdi myzalu kaip ir parduotuves pirkta karviena.
Papildyta:
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 09 29, 15:45)

nerizikavau aš jo nei virt, nei kept, nes paskui tik šunims būna mano jautiena doh.gif ,

kita karta pamegink susipjaustyti nedideliais gabaleliais porcija ir issivirk, as dar ne karto neapsisoviau pirkdama pas ta moteri o sau as tik verduosi jautiena, man laaaabaia skanu ir minksta.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 29, 15:25)

Tai as apie ta pati kalbu. Pati visada lasinukus ir zalia malta mesa megau, tai man labai ir dabar viskas skanu ir pradeti lengva buvo. O kas is vis mesos nemegsta, tai tik dideli sveikatos sutrikimai privers pasidometi ir paragauti kazka ''tokio''.
Gera mityba pagrindas, bet reikia metu sutvarkyti ta, ka jau beveik sugriauta, o senyvo amziaus zmonems ir visiskai buna neimanoma, o kai kurie papildai padeda paspartinti procesus. Zabolotnyi labai gerai aiskina kuom ir kada galima padeti ir kur pakenkti. Bent jau savo tevams siunciu ginko biloba ir matau rezultatus, o pas mus neipirksi tie patis papildai net ir 10 kart brangiau buna.
Dar pernai skaiciau elektronine versija knygos ''Viskas prasideda nuo maisto'' ir ten irgi daug su kuo nesutinku, homosanitus daznai priestarauja pats sau ivairiuose straipsniuose, Zabolotnyi irgi ne viska teisingai sako, bet jis pagrindzia kiekviena zodi, aiskina labai nuodugniai, tik deka jo supratau kur keliauja riebalai ir kokia eiles tvarka,is kur atsiranda toksikoze ir hipoksija, nors atrodo sveikai gyveni ir maitiniesi. Paklausius jo seminaru viskas graziai susideliojo ir pasidare daug aiskiau.
Jaicy aciu, kad ''pasodinai'' mane ant ju notworthy.gif hihihi.gif
Atsakyti