QUOTE(nefifi @ 2014 09 28, 15:22)
Maca naudojam abu su vyru (mes abu turim vaisingumo bėdų) - rašo, kad apskritai hormonus subalansuoja, o kokiu principu ten viskas vyksta - neturiu supratimo. Mano TESTO kaip ir geras, grybauja lyt. hormonai. Ai, nepakenks.
Uoj tikrai nejuokaukit su tokiais ale vitaminais.Ypac jei turite PKS maca jums gali net ior pakenkti, nes jei testosterono kiekis padidejes, tai Maca jo tik padidins, o kokia grandinine reakcija istiks kitus hormonus ...
Gydykites maistu
QUOTE(nefifi @ 2014 09 28, 21:47)
na, jei ir būnam durni, tai ne ant tiek Ne, įtariama, kad mano 1.5m nepastojimo priežastis yra būtent hormonų disbalansas (tai reiškia, kad tie hormonai, kurie nenormoj, pagėrus kokių papildų pasidaro norminiai, bet išsibalansuoja koks kitas hormonas, ir taip pasaka be galo). Moterims maca labiau energizuojantis reikalas. O vyrui testosterono mažoka, tai dėl to kartais pageria. Ko jis tik negeria....
Tai hormonu neisityrei? Nes mano pacios nepastojimo priezastis PKS - hormonu disbalansas, istiras ir patvirtintas, plius mano pacios isanalizuotas ir peranalizuotas, kad turbut galiu magistrini apsigint sia tema. KAd vyrui maca tai ok, ypac jei truksta testosterono, bet del disbalanco tavo testosteronas gali ir be macos pagalbos buti ties virsutine riba, tad jis tau nieko nesureguliuos. Jei lb nori kazka gerti siulau pameginti inosiloti kartu su folio rugstimi - tai B grupes vitaminai. Nors geriausia tai issitirti, o tik tada remontuoti save
QUOTE(ukutis @ 2014 09 29, 09:47)
Sveikos,
patarkit ką pagal Paleo galima pagaminti iš:
1. raudono kopūsto (violetinis man jis labiau atrodo).
Kaip jį raugti, kad toks aštrus nebūtų. Pasodinau 5 vnt., tai ir užaugo gražuoliai visi. Vieną sueksperimentavau šiaip ne taip... praktiškai mėnesį po truputį viena pati valgiau, nes šeimai per stiprus skonis Vyras sako, kad "kaip čią jį valgyt, jei net kirminai jo nemėgsta"...
(anksčiau su actu ir cukrumi kartumą nugesindavau, tai šiek tiek ir vyras valgydavo).
patarkit ką pagal Paleo galima pagaminti iš:
1. raudono kopūsto (violetinis man jis labiau atrodo).
Kaip jį raugti, kad toks aštrus nebūtų. Pasodinau 5 vnt., tai ir užaugo gražuoliai visi. Vieną sueksperimentavau šiaip ne taip... praktiškai mėnesį po truputį viena pati valgiau, nes šeimai per stiprus skonis Vyras sako, kad "kaip čią jį valgyt, jei net kirminai jo nemėgsta"...
(anksčiau su actu ir cukrumi kartumą nugesindavau, tai šiek tiek ir vyras valgydavo).
Nzn pas mane jis siaip nekartus, bet as tai tiesiog dievinu patroskinti sviestuke ir finale balzamiko acto gero be cukraus. O jei tavo kartokas, gal tai istaisytu jei gamintum kartu su karamelizuotais raudonais svogunais.
Apsirijimas su kokiu mesgaliu.O siaip ir vietoj deserto as ji galiu kimst, bet sis man skianus tik siltas.
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 10:31)
Mano kruopa puikiai isitaisius pilve, pagal dydi 6sav ir 1d.
DZIUGESYYYYS! Malonaus nesiojimo ))
QUOTE(nomore @ 2014 09 29, 11:35)
kažkas minėjo, lyg sky, kad troškina su balzamiko actu ir alyvuogių aliejumi žodžiu, greitai eikit kruat receptų į blog'ą
ME me! Tik dabar jau al alieju pakeiciau ghe - nu dievu maistas
Del blogo PRISIZADU pajudinti reikalus, bet labai noreciau ir pagalbos, kad noretu prisideti, nes paskutiniu metu laiko truksta. O jei kas turi kokiu receptuku tai galeciau sumesti i psl (su visom pageidaujamom nuorodom i asmeninius blogus ar kur kitur), tik vardan estetinio grozio siulau visus receptus su realiomis foto deti, nes as - prisipazinsiu- receptus renkuosi pagal foto.
Emmm... as nesikisau i jusu diskusijas apie odos problemas, nes pati negaliu labai skustis apart fakto, kad turiu paveldetus kapiliarus pavirsiuje, tad esu paaugliskai nuraudusi NA tiksliau atsikrauscius i siltus krastus ir su metais tie kapiliarai ima listi, gydymo nera, tad tenka nuolat, NUOLAT tepti veidus apsauginiais kremais Lb nemegstu to daryti... Bet mano klausimas ne apie tai.
Mano visa nugara nusejo miniatiuriniai spuogeliai VAkar vakare net ir veidas vietomis tokiais nuejes buvo, tokie tarsi riebaliniai, negilus ir lb nedidukai. Veidas snd puse velnio, bet nugara ir rankos vis dar nubertos
Taip dar nebuvo. Kadaise rankos nuo peties budavo siek tiek pabertos, bet ne tooookiais kiekiais... jau tada zinojau, kad tie berimai nuo makaronu ir kito sh, bet dabar net neisivaizduoju nuo ko Any ideas?