Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 09:31)
Mano kruopa puikiai isitaisius pilve, pagal dydi 6sav ir 1d.

Ačiū Dievui wub.gif Lengvo ir džiaugsmingo nešiojimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 10:31)

thumbup.gif nusiramink, paleisk įtampą ir leisk viskam tekėti sava vaga... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 08:31)
puikuma thumbup.gif

ukuti, raudona kopusta smulkiai supjaustyk, geriau kokia mandra pjaustykle, nes reik kad plonai butu, sumaisyk su virtais tarkuotais burokeliais, siek tiek citrinos sulciu ar acto del rugstumo, al. aliejaus, druskytes, pipiriuko... apsiedimas.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 09:31)
3 menesiai.

group.gif
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 09 29, 09:49)
puikuma  thumbup.gif

ukuti, raudona kopusta smulkiai supjaustyk, geriau kokia mandra pjaustykle, nes reik kad plonai butu, sumaisyk su virtais tarkuotais burokeliais, siek tiek citrinos sulciu ar acto del rugstumo, al. aliejaus, druskytes, pipiriuko... apsiedimas.

cia ilgalaikiam saugojimui, ar cia ir dabar suvalgyt?
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 27, 15:01)
Del tu alieju tai cia daug diskusiju visur buna. Vieni sako, kad kokoso aliejus nepamainomas, kiti sako, kad tie aliejai, kurie sukieteja yra netinkami odai, nes kemsa poras ( bent veido tai tikrai ). Kiti dar sako, kad tepti reikia ant dregnos odos, tada drekinimas gaunasi, ant sausos - maitinimas  g.gif

del alieju galiu pasakyti taip, nes labai daug tuom domejausi ir vienu laiku gaminau ir kremus. Gryno aliejaus ant veido zinoma nereikia tepti vietoj kremo, nebent kai eini degintis sauleje (cia liecia kokosu alieju ar koki fitoli). Kuna tepti su kokosu aliejum labai gerai, bet reikia tepti ant dar siltos, dregnos po duso odos. Geriausiai yra kremai su aliejais, juose yra tam tikra dalis vandens ir alieju ir kitu naudingu medziagu, tokius kremus galima naudoti kiekviena diena veidui ar kunui.
Del vaiku, jei issutimams labai gerai issuktas sviestmedis su nedaug migdolo aliejaus, jei dermatitui sviestmedis su alantoinu (mazina uzdegima). O kai salta lauke ir norim kad zandukai nepsaltu, gerai ir grynas sviestmedis, bet velgi jis sunkiai tepasi, tai galima ji issukti su migdolu aliejum (su kokosais netinka, nes kokosas drekinantis aliejus).
Ar tepsite ant sausos ar dregnos tikrai nebus taip, kad tas pats aliejus dregna oda drekins, o sausa-maitins, jei kokoso aliejaus funkcija yra sudrekinti, tai jis ar sausa ar dregna oda sudrekins, tik jei oda sausa aliejui sunkiau isigerti i oda ir daug aliejaus lieka pavirsiuje.
Atsakyti
LumiLumi, sveikinu, sklandaus nėštumo wub.gif

Taigis gaminausi Elatos kalafiorinio pado picą! Atrodė pasakiškai, o skonis.. nu, ant viršaus prisidėjau visokių mėsų ir daržovių, tai viršus valgės skaniai, o padas gal irgi nieko, bet vistiek ta masė kaip ir velias po burną (na, bet nieko nuostabaus). O vyras tai tik viršų nuvalgė, padas jam neprilipo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 29 rugsėjo 2014 - 10:24
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 09 29, 08:59)
??? gal galima smulkiau? ir aš geriu, nes ji anabolikas ir man trūksta testosterono.

Nieko nežinau apie macą. Man gydytojas jos nebuvo išrašęs. Tačiau mūsų priežastis, buvo Vit D3 trūkumas, kas taip pat gadino testosterono gamybą. Tai yra pagrindinė "nevaisingumo" priežastis Šiaurės Europoje, sukelta saulės trūkumo ir mažo buvimo gryname ore. Po pusmečio D3 pvartojimo rezultatas įvyko. nestuke.gif
Gal ir jums geriau surasti ir ko tikrai trūksta ir papildyti save tuo, ko tikrai reikia, bet ne atlikinėti bandymus su savimi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 29, 10:49)

O apie derinį su burokėliais nepagalvojau. Bandysiu.
O valgyt iškart, ar turi susistovėti?
Ar gaminti galima daug iš karto ir šaldytuvę laikyti (skonio nepraranda)?
Nors vieną galvą iškart reiktų sudoroti...

Sveikinimai LumiLumi 4u.gif
Kiek supratau pirmi doktorantūros metai? Nežinau nė vieno doktoranto, kuris metų planą įvykdė... taip, kad ramiai. O vadovas susitaikys, kur dėsis. Svarbu vyro palaikymas.
Linkiu sklandaus nešiojimo.
Papildyta:
QUOTE(SaDa @ 2014 09 29, 11:08)
Ar tepsite ant sausos ar dregnos tikrai nebus taip, kad tas pats aliejus dregna oda drekins, o sausa-maitins, jei kokoso aliejaus funkcija yra sudrekinti, tai jis ar sausa ar dregna oda sudrekins, tik jei oda sausa aliejui sunkiau isigerti i oda ir daug aliejaus lieka pavirsiuje.

O ką iš naturalių priemonių geriau tepti prieš einant į lauką dabartiniu rudenišku oru?
Kai vejas, drėgna, šaltoka... Svietmedis/taukmedis? Oda buvo riebi, dabar išsausinta iki pleiskanojimo ir skaudėjimo (ROZACEA turiu).

Namie kokoso aliejus ir Bepanten plus tepalas padeda.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 29, 10:31)
Kaaaip gražiai skamba... KRUOPA thumbup.gif Sėkmės jai ir mamytei! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 28, 19:22)
p.s. Siandien su vyru is smalsumo uzsukom i vaiku prekiu parduotuve, jomajo, vezimo kaina 1,5 tukst.lt, as tiek algos i rankas negaunu. Milijonieriu valstybe, ne kitaip. Jei reikes tai ieskosim padevetu geriu smile.gif

viską, ko neatidavė pažįstami ir giminės, pirkom padėvėtą, vežimas trys viename - rėmas su autokėdute, lopšiu ir sportine dalimi atsiėjo tris šimtus litų, geras, pravažus, tiks iki trijų metų, jei vaikas ten tiek išbus. nešioklė ergonominė Infantino mums atsiėjo 5 ar 7 lt Humanoj, gultukas - 20 lt musu mazyliuose, ir taip toliau, ir panašiai biggrin.gif nieko neperku naujo, man ne tik nelogiškas brangumas, bet ir morališkai nepriimtinas vis naujų daiktų pirkimas ir vartojimas, kai nenauji dar visiškai tinkami.

QUOTE(ukutis @ 2014 09 29, 08:47)
1. raudono kopūsto (violetinis man jis labiau atrodo).

gal naminis jis aštresnis kažkoks, nes parduotuvinis man nė kiek neaštrus g.gif pamenu, kaip viriau iš jo sriubą. gavosi mėlyna, kaip su rašalu padažyta lotuliukas.gif
kažkas minėjo, lyg sky, kad troškina su balzamiko actu ir alyvuogių aliejumi g.gif žodžiu, greitai eikit kruat receptų į blog'ą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 09 29, 11:35)
gal naminis jis aštresnis kažkoks, nes parduotuvinis man nė kiek neaštrus  g.gif  p

Naminės mano daržo daržovės visos "aršesnės". Tas tai taip. Ir salieras, ir daikonai, ir paprika. Taip ir traukia kokoso aliejuje visas išmaudyti.
Aš acto privengiu...Citrinos taip pat... Reiktu be jų išsisukti bent man. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 29, 09:02)
group.gif
Papildyta:
cia ilgalaikiam saugojimui, ar cia ir dabar  suvalgyt?
suvalgymui, kai palieki pastovet trupuciuka, kopustai pasimarinuoja ir perima raudonuma is burokeliu, tada isvis nomnomnom. dar pamirsau, kad svogiuniuko isipjaustyt reiktu mirksiukas.gif
Atsakyti