Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(Cinija @ 2014 09 28, 19:13)
Sveikos visos, gaminau ir as pagal jautienos receptus moliuga ir kepeneles, skonis nuostabus.Aciu jai, kad pasidalino receptais smile.gif
mano? na ok rolleyes.gif
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 28, 18:31)
Kol kas ką naują pirkau, tik 4 stalčių komodą Malme, Šilutės baldų parduotuvėje, pigiau nei IKEA parduoda ir rūbelių. Vežimukus renkamės iš siūlomų nemokamai, kuriais draugai dalinasi, lovyte taip pat nemokamai draugai "atsikratė". Net turint pinigų neverta laikiniem daiktam švaistyti. P.s. tie už 1, 5 tūkstančio vežimukai yra prie pigesnių  lotuliukas.gif
<...>
thumbup.gif mes taip pat labai mazai ka pirkom - gimines su mazais vaikais labai verzesi ju slamstu atsikratyt, tiesiog kruvas priveze. plius skelbimu lentos uztvindytos pusnaujais daiktais vaikams uz kapeikas. o is tiesu, tai labai mazai reik naujagimiui. pvz, mums uztenka 6 sliauztu ir bodziuku, o kai priveze, paskui pridovanojo, tooookia kruva, neturejau kur kist, tai idejau skelbima "dovanai", kad tik kas paiimtu... vezimo irgi neturim - kol kas nereik. ir man nesykle daug mieliau, kai maziukas arti manes, o ne kratomas vezime.

QUOTE(Realesne @ 2014 09 28, 20:00)
<...>beje, del bulviu. Sakiau, kad ju neatsiskysiu. Nu ir neatsisakiau, bet kazkaip antra savaite ju nenoriu  blink.gif  negaliu tuo pati patiket....  rolleyes.gif
pritariu. nereikia ant tu bulviu stumti, pora mazu jaunu bulvikiu tikrai nieko bloga. bulves bloga varda uzsitarnave deka riebiu padazu su kuriais jos paprastai valgomos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 28, 21:57)
vezimo irgi neturim - kol kas nereik. ir man nesykle daug mieliau, kai maziukas arti manes, o ne kratomas vezime.

Kokią nešyklę turit? Galvoju vežimą nemokamai pasiimti, nes vaiks žieminis bus, o Vilniaus didkaimyje visada yra galimybė paslysti, pargriūti ar nuo stogo sniego nuošliuožų gauti.
Atsakyti
ergobaby. na taip, su nesykle reikia ziuret, kur koja statai, bet uztat gali varyti "off-road" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 09 28, 22:43)
ergobaby. na taip, su nesykle reikia ziuret, kur koja statai, bet uztat gali varyti "off-road" wink.gif

Su tokia pusiausvyra kaip mano tai as gal apsieisiu biggrin.gif i vezima kaip i vaikstyne, prisilaikyt bus galima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 28, 19:22)
p.s. Siandien su vyru is smalsumo uzsukom i vaiku prekiu parduotuve, jomajo, vezimo kaina 1,5 tukst.lt, as tiek algos i rankas negaunu. Milijonieriu valstybe, ne kitaip. Jei reikes tai ieskosim padevetu geriu smile.gif

Pasidalinsiu savo patirtimi, is serijos "tik nedaryk, kaip as dariau" smile.gif
Pirkom vezima uz 3500lt (plius priedai ir kt sudeliai dar 1000), toli grazu ne sustriausia ir dar is "praeitu metu kolekcijos", nes "siu metu" patobulintas buvo 5000lt plius priedai. Sunus labai ilgas, 5 menesiu jau nebeiguldysi i lopsi, tai kam man tas vezimas? pardavem, nuvaziavom i paprasta parduotuvele, nusipirkom ta vadinama sketuka uz 180lt nauja (norejau uz 300lt, bet vyras sako nu kam?? galvoju ai...), ten trys pozicijos - gulima, gulscia ir sedima, uzsitraukia "stogas", dar geriau nei iprasto vezimo lopsy, vietos uztenka, susidet viskam yrakur, susilanksto i "sketi" - nesunku ir kaip patogu!!! skirtas iki "kiek nori", gali 3 metu vaika sodinti. Suejo sunui metai 2 menesiai, vaikstantis , tai atsikraciau ir to sketuko. Zodziu pirmas vaikas, tai norejos visko kuo geriau, visko naujo, grazaus, sustraus ir t.t. Davar gimdyciau antra, tai beveik viska daryciau priesingai. Bet negimdysiu tongue.gif
Atsakyti
sveikos
o cia rimtai tokios kainos? kiek tada LT reik uzdirbti?
siandien nezinau ko noriu, nusipirkau is serbu pardes vytintos jautienos, po to dar kazko uzsimaniau, surijau obuoliu tyreles (visai nepriciom ji) ir vistiek dusia nerami.
ir dar svarstau ka ryt pietums nestis reiks.
Atsakyti
nefifi, patarciau mest ta maca uz borto - be reikalo ji isgirta, hormonus gali isbalansuoti, gali prisisaukti ir skydliaukes sutrikimu su ja.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2014 09 28, 22:11)
Izolda, mano oda labai panasi. Tai as su tokiu aparaciuku prausiuosi, jis nuvalo labai gerai. Gal ir tau tiktu. Nuvalo tas perteklines odos daleles, riebalus. Su rankom taip tikrai nenusisveicia: http://liuksprekes.l...onic-clean.html

O kaip ten konkrečiai su juo praustis reikia? Sausai ar kaip? Kaip juo naudotis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa:) @ 2014 09 28, 20:07)
Jaicy, gal jau galima sveikinti?  mirksiukas.gif

nea...tikrai pranesiu kai galima bus
Papildyta:
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 28, 20:14)
Genetikai per echo pasiknaisioja giliau ir kruopsciau nei paprasta gine. Pvz stebi kaip vystosi organai ir tt. Visu niuansu tiksliai nzn, reiktu pasidometi placiau.
Jaicy, jungiesi prie klubo "2 in 1"? wink.gif

dar ne. reik pirma gydyma pabaigt. o tada kokius metelius apsivalyt nuo jo.
p.d kiek pas tave apsivalymas nuo vaistu buvo?
Atsakyti
Sveikos,

patarkit ką pagal Paleo galima pagaminti iš:

1. raudono kopūsto (violetinis man jis labiau atrodo).
Kaip jį raugti, kad toks aštrus nebūtų. Pasodinau 5 vnt., tai ir užaugo gražuoliai visi. Vieną sueksperimentavau šiaip ne taip... praktiškai mėnesį po truputį viena pati valgiau, nes šeimai per stiprus skonis doh.gif Vyras sako, kad "kaip čią jį valgyt, jei net kirminai jo nemėgsta"...
(anksčiau su actu ir cukrumi kartumą nugesindavau, tai šiek tiek ir vyras valgydavo).

2. O svarainiai? Ką su jais daryti? (anksčiau sultys su cukrum...)
O gal svarainis nelabai Paleo?

Dėkui.
Atsakyti
sveikos

QUOTE(Egliukasz @ 2014 09 29, 09:56)
nefifi, patarciau mest ta maca uz borto - be reikalo ji isgirta, hormonus gali isbalansuoti, gali prisisaukti ir skydliaukes sutrikimu su ja.

??? gal galima smulkiau? ir aš geriu, nes ji anabolikas ir man trūksta testosterono.

Atšalo oras, ir vėl nušerpetojo oda, kojos, kaip vandeny doh.gif nu ir niekaip į tą anabolinį nepersiverčiu doh.gif

Nidulia, vakar pirkau jautienos iš "tavo" taško cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 29, 08:36)
nea...tikrai pranesiu kai galima bus
Papildyta:

dar ne. reik pirma  gydyma pabaigt. o tada kokius metelius apsivalyt nuo jo.
p.d kiek pas tave apsivalymas nuo vaistu buvo?

3 menesiai.

Mano kruopa puikiai isitaisius pilve, pagal dydi 6sav ir 1d.
Atsakyti