Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo mityba

QUOTE(jaicy @ 2014 09 28, 19:42)
o genetikai kazka dar pamato per echoskopja?
nepykit kad klausineju.. 4u.gif

Genetikai per echo pasiknaisioja giliau ir kruopsciau nei paprasta gine. Pvz stebi kaip vystosi organai ir tt. Visu niuansu tiksliai nzn, reiktu pasidometi placiau.
Jaicy, jungiesi prie klubo "2 in 1"? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 09 28, 15:06)
Tame ir skirtumas , kad jus neturit problemu ir del to atrodo kad ir kiti neturi.
jei as veida su muilu nuplauciau turbut butu amen.  doh.gif 
Ir sutikciau turet nors ir simta buteliuku , kad tik tiktu - ir odos netemptu, nesausetu, nedziutu.
O dabar kol kas perku puses litro talpos inda kremo, aloe-vera serumo, ir ziemai dar oleogeli. O isbandyta yra ir reklamuotu ir nereklamuotu...bet jei uzsitepus po 30 sekundziu ant zandu turi raudonas perstincias demes, tai jokia reklama nesuveikia, kad ir kaip noretum

Tai va va, pas mane kaip ir iš vis mistika su ta veido oda... Kaip ir riebi, poros kemšasi, sakė kosmetologė, kad per daug oda sebumo gamina, paskyrė priemonę tai sebumo gamybai reguliuoti, kurios nepirkau. Nes čia kaip ir supratau skatintina, kad jis kabintųsi. Reziumė, sebumas gaminasi, bet viršutinis odos sluoksnis išsausėjęs.. Reikia ir drėkinti, bet kad nekimštų porų, laikas nuo laiko tas poras išvalyti ir nuimti raginį odos sluoksnį... Tai jau čia kaip ir gaunasi krūva priemonių susidėti ant to veido.
Papildyta:
Beje, ar jums čia visoms pučia pilvą?
Kažkaip niekad tiek daržovių nevaliau. Jau antra savaitė, kai atsisakiau bulvių, ryžių, grikių, teko daugiau daržovių krimsti. Bet jau tas pilvo pūtimas doh.gif
Iki tol niekad to nebuvo, nebent labai vaisių prisikirsdavau.
Atsakyti
Labas,

Nidulia, ačiū už patarimus, gal ir ryšiuos mėnesio paleo iššūkiui, bet dar ne dabar 4u.gif anginos nesioperuot neišeis, nes, anot kardiologo, jau užsidirbau širdies ydą su savo tonzilitu verysad.gif

Kalbėjot apie aliejus. Mano oda mišri, linkusi kimštis, tai aliejai netiko, vienu metu buvau jais susidomėjusi, bandžiau ir iš kvapų namų tuos mišinius, ir ricinų aliejų, ir eco kremus su aliejais. Net labai netiko schmoll.gif kas tinka ir, panašu, kad aptvarkė reikalus, tai kosmetika iš vaistinės - noreva ir bioderma.

Bandžiau kepti cukinijų blynus orkaitėje - gavosi nesąmonė schmoll.gif per minkšti kažkokie. Aišku, suvalgysim, bet keptuvėje daug geriau.
Atsakyti
QUOTE(Ursula Star @ 2014 09 28, 19:09)
Nesupratau, jumis ištyrė, kad hormonai išbalansuoti ar patys taip nutarėt? Ir jei ištyrė, kodėl kažkokias macas rekomenduoja? Rimtai, nejuokaukit.

na, jei ir būnam durni, tai ne ant tiek biggrin.gif Ne, įtariama, kad mano 1.5m nepastojimo priežastis yra būtent hormonų disbalansas (tai reiškia, kad tie hormonai, kurie nenormoj, pagėrus kokių papildų pasidaro norminiai, bet išsibalansuoja koks kitas hormonas, ir taip pasaka be galo). Moterims maca labiau energizuojantis reikalas. O vyrui testosterono mažoka, tai dėl to kartais pageria. Ko jis tik negeria....
Atsakyti
QUOTE(zuvytei @ 2014 09 28, 16:00)
SVEIKOS MERGINOS, Į JŪSŲ TEMUKĘ PASKATINO UŽSUKTI  TURBŪT KAIP IR DAUGELIUI NE SVORIS O SVEIKATA. BĖDA JOG JAU KELI METAI MANE KAMUOJA LĖTINIS SINUSITAS. KAS TURĖJO  TĄ DŽIAUGSMĄ, TAS TIKRAI SUPRAS KOKS GYVENIMAS KAI TURI SINUSITĄ. VAKAR VĖL GRĮŽAU SU ANTIBIOTIKŲ RECEPTU, VERKT NORISI, KAI ŽINAI, KAD JIE NEBEPADEDA. GYDYTOJAI TIK PEČIAIS PATRŪKČIOJA IR VISKAS. O KAI KLAUSIU KAS TURI ĮTAKOS ŠIAI LIGAI- ATSAKO KAD MANO TOKS ORGANIZMAS IR TIEK. KAŽKODĖL ESU ĮSITIKINUS JOG ŠIAI LIGAI TURI LABAI DIDELĘ ĮTAKĄ MITYBA. BET KAI SKAITAI VIENUR RAŠO TAIP, KITUR KITAIP.NORĖČIAU IŠGIRSTI JŪSŲ PATARIMŲ. DĖKOJU IŠ ANKSTO 4u.gif

as cia atejau del veido odos ir pleiskanu. Ryt menesis, bet as nesilaikau grieztai, asisakiau tik visu kruopu, miltiniu, cukru ir saldumynu. Merginos minejo, kad odai, plauku pleiskanoms reikia susitvarkyti ilgesnio laiko. Na o bet taciau - veido oda pagerejo - 75 procentu, anksciau tepdavau visokio brangumo kremus, laikinas poveikis, dabar, kaip suprantu oda gavo "sutepima" is vidaus, ir kremo tereikia nusiplovus makiaza, ir kadangi veida "piesiu" retai, tai ir krema tenaudoju retai - 3-4 kart per savaite. Tiesiog nereikia bigsmile.gif
pleiskanu isnyko kokie 95 proc. bigsmile.gif thumbup.gif nezinau, ar ilgam, nes sia savaite buvo gimtadieniu maratonas, tai atitrukau torto ir sokolado klausimu.

tai va, is kart po torto ir sokolado keliu dienu "prabudo" ir sinusitas. schmoll.gif

kazkaip, pradejau jaust organizmo reakcija i kiekviena "neteisinga" produkta blink.gif ar cia jau man visai kvankt doh.gif

beje, del bulviu. Sakiau, kad ju neatsiskysiu. Nu ir neatsisakiau, bet kazkaip antra savaite ju nenoriu blink.gif negaliu tuo pati patiket.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jaicy @ 2014 09 28, 20:42)
o genetikai kazka dar pamato per echoskopja?
nepykit kad klausineju.. 4u.gif

Lumilumi atsake jau, as nesigilinau, gal ejau daugiau nusiraminti, nes baimiu daug buvo, bet pasake kad viskas gerai, pagal amziu net mazesne rizika rode nei vidurkis, tai ir negalvojau daugiau.

QUOTE(Izolda @ 2014 09 28, 21:21)

Kažkaip niekad tiek daržovių nevaliau. Jau antra savaitė, kai atsisakiau bulvių, ryžių, grikių, teko daugiau daržovių krimsti. Bet jau tas pilvo pūtimas  doh.gif
Iki tol niekad to nebuvo, nebent labai vaisių prisikirsdavau.

Kaip tik nepucia su paleo, gal jums kazkokia darzove netinka, ypac nuo zaliu gali pusti, geriau tada trumpai termiskai apdorotas pvz. kopustas.
Atsakyti
O aš va ką radau

http://www.homosanit...rdo_dantu_grozi
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 28, 20:21)

Labai retai kada. Nuo vaisių žievelių ir miltinių labai pučia, čia faktas. Aš vis dar tebevalgau žalėsių salotas, tai nuo kokio kopūsto irgi būna. Bet žyyymiai mažiau, nei valgant viską.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 09 28, 20:22)
Ursula, tos tikimybes tik laiko ir nervu svaistymas. As kapstyciau giliau, pvz kariotipo nustatymas ir tt. Natera tyrimas labai jau brangus.
Bus matyt, ryt ryte einu echo, jei gine nebus bjauri dar pakamantinesiu as ja.
p.s. Siandien su vyru is smalsumo uzsukom i vaiku prekiu parduotuve, jomajo, vezimo kaina 1,5 tukst.lt, as tiek algos i rankas negaunu. Milijonieriu valstybe, ne kitaip. Jei reikes tai ieskosim padevetu geriu smile.gif

As vezimelio ne neturejau...smile.gif Rimtai smile.gif Veliau pirkau uz 50 lt, labai nudeveta, kad miegotu balkone smile.gif O nesiodavausi vaika nesiokleje, arba ant ratuku pritaisytoje autokeduteje. Tokio labai retai prireikdavo. Uz tokias kainas kaip cia pirkti absurdas. Tai nera brangu, tai lietuviai mazai uzdirba. Taip panasiai du vaikus uzauginau. Labai daug siulo naudotus vezimelius, naudotus daiktus. Tai viska viska pirkau, ir net ne delto, kad negaleciau sau visai leisti...Tiesiog, visai nesuprantu, kam moketi daug, jei gali moketi pigiai. Viska galima gauti, pradedant drabuzeliais, baigiant baldais, kaldrytem, uzuolaidelem. Uzeik i musumazyliai.lt. As viska pirkdavau man rodos supermamose...

Del kvapu namu alieju...Man ju tamanu aliejus oda buvo sugadines...Jau taip isiule...Tept gryna, nuo spuogu. O ju tos prekes - uz slakeli keliasdesimt lt. Bet, netiko. Nors nesu nei alergiska nei ka,

Izolda, mano oda labai panasi. Tai as su tokiu aparaciuku prausiuosi, jis nuvalo labai gerai. Gal ir tau tiktu. Nuvalo tas perteklines odos daleles, riebalus. Su rankom taip tikrai nenusisveicia: http://liuksprekes.l...onic-clean.html
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2014 09 28, 13:39)
Taip , nera normali smile.gif, kaip nera normalu sirgti biggrin.gif o bet taciau biggrin.gif
o del aliejaus... ir simptomu slopinimo - kai tau 15 metu ir skauda,  uz lango gudus sovietmetis , parduotuvej tik nivea kremas skardinej bankej.... ir tevai , neturintys problemu su oda .

menkas juokas, kai sitaip skauda console.gif

QUOTE(zuvytei @ 2014 09 28, 19:00)
BĖDA JOG JAU KELI METAI MANE KAMUOJA LĖTINIS SINUSITAS. KAS TURĖJO  TĄ DŽIAUGSMĄ, TAS TIKRAI SUPRAS KOKS GYVENIMAS KAI TURI SINUSITĄ.

O su antibiotikais naikini gerasias bakterijas, leisdama bujoti kandidai. Si mityba kaip tik tau, nes panaikinus angliavandeniu pertekliu, dingsta ir visos isskyros, gleives. Pas tave nuolatinis sinusitis o pas mane buvo nuolatinias bronchitis ir scroniska sloga, astma = antibiotikai, ingaliatoriai bronchams ir nosiai. Viskas dingi sulig paleo

QUOTE(Realesne @ 2014 09 28, 22:00)
as cia atejau del veido odos ir pleiskanu.

kazkaip, pradejau jaust organizmo reakcija i kiekviena "neteisinga" produkta  blink.gif  ar cia jau man visai kvankt  doh.gif

Pas mane buvo galvos odos seboreja, tai 3 menesiu prireike, bet vis tik praejo viskas.
Nieko tau ne kvankt, ismokai girdeti savo organizma ir jo reakcijas. Visos cia labia greitai pajaucia, jei ka ne taip suvalgo. As siandien ir vakar nelieciau obuoliu ir zarnose ramu, nebera oro ataku.

Man atrodo, kad as riebalu per mazai valgau, reikes vel sverti viska ir skaiciuoti.
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2014 09 28, 20:21)

Jei tą dieną valgau kokių pieno produktų tai pučia. Dar jei saldiklio kokio suvalgau, medaus pvz. Irgi būna. Arba obuoliai po valgio.
Atsakyti
QUOTE(nefifi @ 2014 09 28, 20:47)
na, jei ir būnam durni, tai ne ant tiek biggrin.gif Ne, įtariama, kad mano 1.5m nepastojimo priežastis yra būtent hormonų disbalansas (tai reiškia, kad tie hormonai, kurie nenormoj, pagėrus kokių papildų pasidaro norminiai, bet išsibalansuoja koks kitas hormonas, ir taip pasaka be galo). Moterims maca labiau energizuojantis reikalas. O vyrui testosterono mažoka, tai dėl to kartais pageria. Ko jis tik negeria....

Reik cholesterolio, kad lytiniai hormonai gamintusi. Lasiniu vyrui reikia duoti wink.gif
Papildyta:
Menuli, aciu uz patarima smile.gif
Atsakyti