QUOTE(zuvytei @ 2014 09 28, 16:00)
SVEIKOS MERGINOS, Į JŪSŲ TEMUKĘ PASKATINO UŽSUKTI TURBŪT KAIP IR DAUGELIUI NE SVORIS O SVEIKATA. BĖDA JOG JAU KELI METAI MANE KAMUOJA LĖTINIS SINUSITAS. KAS TURĖJO TĄ DŽIAUGSMĄ, TAS TIKRAI SUPRAS KOKS GYVENIMAS KAI TURI SINUSITĄ. VAKAR VĖL GRĮŽAU SU ANTIBIOTIKŲ RECEPTU, VERKT NORISI, KAI ŽINAI, KAD JIE NEBEPADEDA. GYDYTOJAI TIK PEČIAIS PATRŪKČIOJA IR VISKAS. O KAI KLAUSIU KAS TURI ĮTAKOS ŠIAI LIGAI- ATSAKO KAD MANO TOKS ORGANIZMAS IR TIEK. KAŽKODĖL ESU ĮSITIKINUS JOG ŠIAI LIGAI TURI LABAI DIDELĘ ĮTAKĄ MITYBA. BET KAI SKAITAI VIENUR RAŠO TAIP, KITUR KITAIP.NORĖČIAU IŠGIRSTI JŪSŲ PATARIMŲ. DĖKOJU IŠ ANKSTO
as cia atejau del veido odos ir pleiskanu. Ryt menesis, bet as nesilaikau grieztai, asisakiau tik visu kruopu, miltiniu, cukru ir saldumynu. Merginos minejo, kad odai, plauku pleiskanoms reikia susitvarkyti ilgesnio laiko. Na o bet taciau - veido oda pagerejo - 75 procentu, anksciau tepdavau visokio brangumo kremus, laikinas poveikis, dabar, kaip suprantu oda gavo "sutepima" is vidaus, ir kremo tereikia nusiplovus makiaza, ir kadangi veida "piesiu" retai, tai ir krema tenaudoju retai - 3-4 kart per savaite. Tiesiog nereikia
pleiskanu isnyko kokie 95 proc.
nezinau, ar ilgam, nes sia savaite buvo gimtadieniu maratonas, tai atitrukau torto ir sokolado klausimu.
tai va, is kart po torto ir sokolado keliu dienu "prabudo" ir sinusitas.
kazkaip, pradejau jaust organizmo reakcija i kiekviena "neteisinga" produkta
ar cia jau man visai kvankt
beje, del bulviu. Sakiau, kad ju neatsiskysiu. Nu ir neatsisakiau, bet kazkaip antra savaite ju nenoriu
negaliu tuo pati patiket....