[quote=isds,2014 10 01, 21:00]
[quote=Smilla,2014 10 01, 19:42]
Musu saldytuvas baltas - klasika
Grazi man Jusu virtuve Smilla Kadangi pas mus labai panasus isplanavimas virtuves kaip ir Jusu,(turbut Jusu didesnis plotas) nes musiskej saldytuvas toje vietoje niekaip netilptu. Koks Jusu virtuves plotas ? Koks sienu ilgis : tos kur baldai ir tos kur langas.Aciu.Beje kur darete virtuve,
[/quote]
Aciu, aciu, paprasta ta virtuve, pati susibraiziau, o baldininkas is puses zodzio suprato
Pasitikslinau matmenis, pas mane truputi virs 9,52 m2.
Ta siena, kur spinteles = 3.42 m, o kur langas = 2.86 m
nusiusiu tuoj jums gamintojo kontaktus i AZ
QUOTE(Smilla @ 2014 10 01, 21:01)
liudna
nieko nepadarysi.. toks tas gyvenimas kazko atsisakai del kito. apsibusiu virtuvej tokioj paprastoj paskui tiksliai nuspresiu ko man reik. nes jau buvau galvojus pusbario atsisakyt. tipo ka man cia susidet reiks gal pagyvenus vietoj kitaip paziuresiu. o dabar planuosiu ziuresiu domesiuos. tsakant nestumas trunkantis beveik 3 metus kurio rezultatas= virtuve
as visa laika norejau granitinio stalvirsio. arba islieto is to dirbtinio akmens. kartu su kriaukle. tai va kitiemet jau ir gausis kazka turet. o ir technika patobules gal bus kokia ismani. pati keps plaus ir apsipirks. man tik pirstuka pajudint smartfone pajudint reiks
QUOTE(aura771 @ 2014 10 01, 21:01)
Mes gyvename trise - aš, mano mama ir mano sūnus dešimtmetis Didint neplanuojam Gaminam tikrai nemažai - dvi šeimininkės visgi. Bet Pusryčiai, pietūs, vakarienė būna visada.
Prasmegau su paišymais-braižymais Rytoj įkelsiu, o tada taisysiu, taisysiu, taisysiu...
Prasmegau su paišymais-braižymais Rytoj įkelsiu, o tada taisysiu, taisysiu, taisysiu...
oooo, tada reikia jums griaut sienas
O jei rimtai, tai mes su vyru megstam kartu gaminti, tai buna, kad apsistumdom uzpakaliais, bet telpam vienas prie plautuves ruosiasi, kitas uz virykles
Papildyta:
QUOTE(Freke @ 2014 10 01, 21:10)
as visa laika norejau granitinio stalvirsio. arba islieto is to dirbtinio akmens. kartu su kriaukle. tai va kitiemet jau ir gausis kazka turet. o ir technika patobules gal bus kokia ismani. pati keps plaus ir apsipirks. man tik pirstuka pajudint smartfone pajudint reiks
na, del buitines technikos tai jus teisi - ta, kuri yra dabar - pigs, o gal ir dar imantresne ir ismanesne atsiras
Per ta laika suprasit, ko noretumet, o ko ne savo virtuveje
Va musu virtuvike 6kv (kartojuos del aura711)
ir kampe kriaukle tik nenufotkinau. Spinteles iki lubu. Prie lango kargo krepsys, po to orkaite, indaplove 60cm na ir spintele po kriaukle
ir kampe kriaukle tik nenufotkinau. Spinteles iki lubu. Prie lango kargo krepsys, po to orkaite, indaplove 60cm na ir spintele po kriaukle
QUOTE(aura771 @ 2014 10 01, 15:42)
Su jūsų pagalba apačių problema išspręsta Dabar viršūnėles braižysiu. O paskui liks "lengviausia" - įtikint šeimyną, kad reikia daryt tik taip ir ne kitaip. Jeigu pavyks, liks baldininką užkankint negyvai
Smilla ir aura... o jus bandete stala prie lango deti??? ar patiko? ar patogu?
vyro brolis pradejo virtuve planuoti tai jau siand ateej piese, piese pas mumis perka butuka, as jau profe, bet vyras drakonas mane vis nustumia kritikuoja bet delikaciai, "mano nuomoen ensutampa su zmonos"
zuikelee, ačiū labai Gražu pas jus
Aš stalo prie lango galimybės dar nesvarsčiau Va kai pribraižysiu dabartinį variantą, pamatysit, kad nesąmones darau, tada iš naujo pradėsiu ir gal... Visgi mintis
Nenoriu radiatoriaus uždengt. Man atrodo žiemą ledu apsiliesim, nes nėr labai pusė mūsų šviesi ir šilta. O dar namas iš blokų kiaurų, tai ir taip ne pyragai žiemom
Mes išmokom su mama susiderint (tiksliau ji išmoko). Jeigu aš virtuvėj sukuos, jau bijo lįst. Galiu sprogt O šiaip aš virtuvėj ir gyvenu, va kompas mano čia, tai noriu ir patogios viečikės sėdėt. Faina - ranką ištiesei iki šaldytuvo ir , o tada SM'e sėdi, apie sporto klubą svajoji Bet yra ir pliusas - miegot alkana niekad nenueisi
Va ką prikūriau
http://images14.fotk...ewDoc7_1-vi.jpg
http://images14.fotk...ewDoc6_1-vi.jpg
kodėl nuotraukos normaliai neįsikelia, nesuprantu
Aš stalo prie lango galimybės dar nesvarsčiau Va kai pribraižysiu dabartinį variantą, pamatysit, kad nesąmones darau, tada iš naujo pradėsiu ir gal... Visgi mintis
Nenoriu radiatoriaus uždengt. Man atrodo žiemą ledu apsiliesim, nes nėr labai pusė mūsų šviesi ir šilta. O dar namas iš blokų kiaurų, tai ir taip ne pyragai žiemom
Mes išmokom su mama susiderint (tiksliau ji išmoko). Jeigu aš virtuvėj sukuos, jau bijo lįst. Galiu sprogt O šiaip aš virtuvėj ir gyvenu, va kompas mano čia, tai noriu ir patogios viečikės sėdėt. Faina - ranką ištiesei iki šaldytuvo ir , o tada SM'e sėdi, apie sporto klubą svajoji Bet yra ir pliusas - miegot alkana niekad nenueisi
Va ką prikūriau
http://images14.fotk...ewDoc7_1-vi.jpg
http://images14.fotk...ewDoc6_1-vi.jpg
kodėl nuotraukos normaliai neįsikelia, nesuprantu
Atsiprašau, kad šitaip teršiu, bet perkeliu nuotraukas.
O čia šaldytuvas kartu su ūkine spinta Labai naudinga man ji būtų, nes tamsaus neturim, tai dulkiu siurbliui, šluotom ir mamos marinuotiems agurkams
O čia šaldytuvas kartu su ūkine spinta Labai naudinga man ji būtų, nes tamsaus neturim, tai dulkiu siurbliui, šluotom ir mamos marinuotiems agurkams
QUOTE(aura771 @ 2014 10 01, 21:59)
Atsiprašau, kad šitaip teršiu, bet perkeliu nuotraukas.
Sveiki pas tevus tokio pat isplanavimo virtuve ir pas mus nuomojame bute... musu atveju saldytuvas stovi prie lango salia virtuvinio - viskas kaip ir gerai, bet saldyklio dureles pilnai neatsidaro -radiatorius trukdo, tai isimti stalcius is saldiklio problematiska... pas tevus padaryta salia sienos paprasta spintele su 2 durim - irgi pilnai neatsidaro - radiatorius trukdo... tiksliai pasiskaiciuokite ar tas cargo atsidarys ir Jums bus patogu juo naudotis
QUOTE(Karvute @ 2014 10 01, 21:33)
Smilla ir aura... o jus bandete stala prie lango deti??? ar patiko? ar patogu?
Ne, sito didelio stalo neabai ten pastatytume, nebent statmenai ir is tos puses, kur spinteles, ndeti kedziu.
Esu staciusi senajame bute, bet ten buvo mazas tas standartinis staliukas, tai irgi nebuvo labai patogi, ilgai jis ten prie lango nestovejo
QUOTE(boikaleo @ 2014 10 02, 07:40)
Sveiki pas tevus tokio pat isplanavimo virtuve ir pas mus nuomojame bute... musu atveju saldytuvas stovi prie lango salia virtuvinio - viskas kaip ir gerai, bet saldyklio dureles pilnai neatsidaro -radiatorius trukdo, tai isimti stalcius is saldiklio problematiska... pas tevus padaryta salia sienos paprasta spintele su 2 durim - irgi pilnai neatsidaro - radiatorius trukdo... tiksliai pasiskaiciuokite ar tas cargo atsidarys ir Jums bus patogu juo naudotis
Statymas šalia lango iškart atkrito, nes pabandėm ir šaldytuvas visiškai užtamsoja visa darbo zoną, plius durelės, kaip ir sakėt, neatsidaro normaliai, bet labiau dėl palangės. Radiatorius pas mus keistas, tai mažesnis nei buvo senasis bliekinis. O kargius taip, pamatavau, pilnai neišvažiuos Reiks tada radiatoriu patraukt nuo vidurio lango Labai ačiū už šitą pastebėjimą . Nors aš niekad jo neturėjus, gal ir neišsitraukia jis per visą gylį? Man trūksta kokių 7 cm.
Beje, o kur jūs duoną laikot? Čia man pro akis praslydo, kad niekur duoninių nemačiau? Stalčiuj, šaldytuve? O dar pažiūrėjau, kad nežinau kur man mikrobangę reiks statyt
QUOTE(aura771 @ 2014 10 02, 09:18)
Beje, o kur jūs duoną laikot? Čia man pro akis praslydo, kad niekur duoninių nemačiau? Stalčiuj, šaldytuve? O dar pažiūrėjau, kad nežinau kur man mikrobangę reiks statyt
Mes duoną laikom spintelėj.
Mikrobangei vietos specialiai neplanavom. Mąstau jos palengva atsisakyt, todėl nesinori slėpt, kai akis badys, gal greičiau išmesim
Buvom pirmadienį susitikę su baldininkais, po truputį einam link bendro sutarimo. Meistras išlygins grindis, bus aiškūs aukščiai, tada galutinai sutarsim ir prasidės gamyba