Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 02, 12:31)
gal būt jo resursas nuo 20 metų sutrumpės iki 10 metų.

kad dabar perkama technika tiek veiktų ,o ir nepasentų,tai tikra svajonė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lizarde @ 2014 11 02, 12:34)

Graži virtuvė 4u.gif
O plytelių ar stiklo ant sienos nebus?
Virtuvės kaina visad įdomu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 02 lapkričio 2014 - 12:43
QUOTE(xde @ 2014 11 02, 12:34)
kad dabar perkama technika tiek veiktų ,o ir nepasentų,tai tikra svajonė biggrin.gif

Na gerai, tebunie dešimt ir penki. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 lapkričio 2014 - 12:45
QUOTE(xde @ 2014 11 02, 13:42)
Graži virtuvė 4u.gif
O plytelių ar stiklo ant sienos nebus?

ten plytelės 4u.gif daug laiko reikėjo, kad nusileisčiau MB, nenorėjau aš plytelių kaip nežinau ko, tikriausiai kaip rozečių ant sienos biggrin.gif bet kad ir kaip ieškojau pakaitalo, nieko praktiškiau nėra, jei dar spintelės būtų viršuj, tai kažkaip lengviau dar rasti kompromisų, o per visą sieną daug sudėtingiau viskas pasirodė, kol galiausiai radom šias. Jos tokios kaip glamžytas popierius ir didelės, tai dabar net sujungimų praktiškai nesimato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 02, 12:31)
Na, tarkim kaba gartraukis žemiau ir nieko jam nenutiko, bet gal būt jo resursas nuo 20 metų sutrumpės iki 10 metų.

Dekui, nuraminot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2014 11 02, 13:34)
O čia mūsų 2 savaičių senumo virtuvėlė  rolleyes.gif

VAU, kokia stilinga wub.gif Super super, viskas taip suderinta, kaip iš katalogo thumbup.gif
Man būtų per maža, ar telpate tokioje, su vaikais? Bet atrodo tai nuostabiai, ir šviestuvas, ir stalas su kėdėmis - derinukas mmm...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 02, 12:26)
Man būtų per maža, ar telpate tokioje, su vaikais? Bet atrodo tai nuostabiai, ir šviestuvas, ir stalas su kėdėmis - derinukas mmm...

Sveikos 4u.gif

O ko vaikam toj virtuvej? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lizarde @ 2014 11 02, 11:34)
O čia mūsų 2 savaičių senumo virtuvėlė  rolleyes.gif

labai grazi, skoninga wub.gif tik nelabai supprantu, kur cia ta spinta su mikrobangu krosnele, atskiroj patalpoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 11 02, 14:26)
VAU, kokia stilinga  wub.gif  Super super, viskas taip suderinta, kaip iš katalogo  thumbup.gif

ačiū wub.gif wub.gif turėjau pakankamai laiko susidėlioti kas ir kaip man patiktų, susirinkti detalę po detalės wub.gif tas stalas turėjo buvo kvadratinis su apvalintais kraštais, tada labai gražiai prisispausdavo kėdės, bet jo stalviršis buvo laabai prastas, tai keitėm pagal spintelių stalviršį, ir po ilgų brėžinių aptarinėjimo vistiek išpjovė apvalų doh.gif yra dabar koks yra bigsmile.gif

vaikų nedaug, tik 2 biggrin.gif kažkaip telpam visos trys mes biggrin.gif džiaugiuosi, kad jau atslūgsta joms noras šeimininkauti, nes kai visos kažką dirbam, tai ankštoka, bet vienai visai gerai, viskas po ranka, nėra kur nusibėgioti drinks_cheers.gif man svarbiausia daiktai tilpo, papietauti prie stalo telpam, o daugiau jau kaip nors 4u.gif
QUOTE(Flirt @ 2014 11 02, 14:42)
labai grazi, skoninga wub.gif  tik nelabai supprantu, kur cia ta  spinta su mikrobangu krosnele, atskiroj patalpoj g.gif

ačiū wub.gif išplanavimas pas mus lygiai kaip pas Gabby_jz (1 žinutė) ir spinta ten pat drinks_cheers.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2014 11 02, 13:04)

ačiū  wub.gif  išplanavimas pas mus lygiai kaip pas Gabby_jz (1 žinutė) ir spinta ten pat drinks_cheers.gif

aciu uz paaiskinima blush2.gif kai jau parodei, tai jau ir anoj fotkej matos, kad ta pati patalpa doh.gif
labai faini virtuvyte, musu ir panasus isplanavimas, reiks kada pasirodyt ax.gif
speju ir nemazai kainavo g.gif
Atsakyti
Kokios grazios abi virtuveles, labai skoningos wub.gif
Man dar labai patinka apvalus stalas su kedem, neuzima vietos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 11 02, 11:00)
Ačiū už pasidalinimą patirtimi. O pakabinamose spintelėse patogiau durelės ar tas mechanizmas, kur į viršų pasikelia?

As dariausi atidaromas paprastai, kaip spintos durys, nes jei dviem eilem spinteles daryt pakeliamomis i virsu durelemis, tai virsutine atidarius, reiktu taburetes, kad pasiekt uzdaryt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_urte: 02 lapkričio 2014 - 14:18
QUOTE(lizarde @ 2014 11 02, 13:03)
ten plytelės 4u.gif daug laiko reikėjo, kad nusileisčiau MB, nenorėjau aš plytelių kaip nežinau ko, tikriausiai kaip rozečių ant sienos biggrin.gif bet kad ir kaip ieškojau pakaitalo, nieko praktiškiau nėra, jei dar spintelės būtų viršuj, tai kažkaip lengviau dar rasti kompromisų, o per visą sieną daug sudėtingiau viskas pasirodė, kol galiausiai radom šias. Jos tokios kaip glamžytas popierius ir didelės, tai dabar net sujungimų praktiškai nesimato wub.gif

Gal galite parodyti plyteles kaip is arti atrodo?Ir kur pirkote?Labai graziai atrodo virtuve,ir net nepasakytum is nuotraukos,kad ten plyteles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 11 02, 11:37)
Amelita, labai graži virtuvė  4u.gif

Aš svarstau dėl salos - koks plotis patogiausias, irgi mąstau apie 90. O koks pas jus ilgis? Aš norėčiau daryt užapvalintą galą, bet ir pas jus gražus - ar netrukdo tie kampai?  biggrin.gif

Ilgis 2.27 m. Man kampas netrukdo. Praejimo uztenka, jis yra 1 metro.
Atsakyti
Sveiki, keliu mūsų būsto planelį (atsiprašau, kad braižytas ranka). Proporcijos išlaikytos. Pirmiausia laukiu Jūsų patarimų, kurioje vietoje daryti virtuvės erdvę, t. y. prie kurios sienos (3 metrų)? Dėl santechnikos šiuo metu nėra skirtumo - ją bet kur galės suvedžioti, dar niekas nedaryta. Bijau, kad tų 67 cm, esančių nuo sienos iki lango nepakaks darbastalio pločiui...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurore_: 02 lapkričio 2014 - 15:02