Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

Foto daryta jau seniau, dabar jau yra kranas saleleje. Nufotkinsiu kai viskas bus pabaigta. Nes dar yra ka reikia sutvarkyti ir pabaigti. Apsvietimas bus po spintelemis ir lubose.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 lapkričio 2014 - 10:04
QUOTE(Amelita @ 2014 11 02, 11:01)
Foto daryta jau seniau, dabar jau yra kranas saleleje.

Puiku! Pussalėj pakankamai darbastalio, bent taip atrodo smile.gif. Kad ir maža virtuvytė, bet viskas patogiai išdėliota - manau tikrai išspaudėt geriausia, ką galima buvo šioje erdvėje wink.gif.
Ar jau naudojatės virtuve? Ar patogu? Stalviršis lyg kažkur matytas... Įdomu bus pamatyti detalesnes nuotraukas smile.gif.
Atsakyti
Virtuve naudojuos jau 3 sav. Viskas patogu. Ypac patinka salele, nes ant jos dirbti labai patogu. Saleles plotis 90 cm. Krana pirkome Ikea, su zarnele, labai man patinka. Kriaukle franke, didele, be padeklo. Spinteliu apacioje bus ifrezuoti lediniai sviestuveliai. Siuksliu deze stalciuje, tik kol kas jis atsidarineja tik ranka atidarant. Meistas dar istatys mechanizma, kur atsoka nuo paspirimo. Plokste yra dazyta, blizgi, valosi labai gerai, tiesiog gera mikrosluoste. Stalvirsis man patinka, jis praktiskas, tokia pat dejom HPL sienele, ji realiai yra sviesesne nei foto, nes nera tinkamo apsvietimo.

Kada viskas bus pabaigta galesiu idet nauju foto.

Aciu kas padejot. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 02 lapkričio 2014 - 10:26
Amelita, graži virtuvytė bigsmile.gif Kaip suprantu, ir patogi - sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 11 02, 00:35)
Nebūtinai.
Nuo 45 iki 60 cm.Dabartinėje virtuvėje turiu 50 cm tarpą.

Ten mano parašyta, kad reikia kabinti tokiame aukštyje kaip nuro gartraukio gamintojas. Būtų įdomu ir naudinga sužinoti, kokio gartraukio instrukcijojoje gamintojas nurodo atstumą iki kaitlentės 45 cm.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 lapkričio 2014 - 11:14
Amelita, labai graži virtuvė 4u.gif

Aš svarstau dėl salos - koks plotis patogiausias, irgi mąstau apie 90. O koks pas jus ilgis? Aš norėčiau daryt užapvalintą galą, bet ir pas jus gražus - ar netrukdo tie kampai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 02, 11:13)
Ten mano parašyta, kad reikia kabinti tokiame aukštyje kaip nuro gartraukio gamintojas. Būtų įdomu ir naudinga sužinoti, kokio gartraukio instrukcijojoje gamintojas nurodo atstumą iki kaitlentės 45 cm.?

T.y.galimas bendras atstumas tarp spintelių.
Apie 45 cm rašoma internete.Pvz.:
http://www.baldugama..._content_id=554
Šiame straipsnyje minimi 48-52 cm.
Gartraukį,jei tarpas būtų 45-50cm ir dujinė viryklė,tai savaime suprantama,kad kabiname aukščiau.Jeigu elektrinė kaitlentė,daro ir minimalų 50 cm tarpą,nebūtinai 60 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 02 lapkričio 2014 - 11:43
QUOTE(xde @ 2014 11 02, 11:38)
Jeigu elektrinė kaitlentė,daro ir minimalų 50 cm tarpą,nebūtinai 60 cm.

Jeigu 50 cm minimalus atstumas nurodytas gartraukio gamintojo instrukcijoje, tada viskas tavrkoje. Gal ir yra tokių gartraukių, bet man neteko tokio gartraukio matyti. Jeigu kabina žemiau nesilaikydami gamintojo rekomendacijų, tai daro blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 lapkričio 2014 - 12:13
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 02, 12:10)
Jeigu kabina žemiau nesilaikydami gamintojo rekomendacijų, tai daro blogai.

Suprantu, kad instrukcijos rasomos su tam tikru tikslu. Bet gal galite patikslinti, kas gali nutikti nukrypus nuo rekomendaciju kokius 5 cm g.gif
(virs dujines virykles gaunasi 65 cm - ar cia jau tragedija?)
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 02, 12:10)
Jeigu 50 cm minimalus atstumas nurodytas gartraukio gamintojo instrukcijoje, tada viskas tavrkoje. Gal ir yra tokių gartraukių, bet man neteko tokio gartraukio matyti. Jeigu kabina žemiau nesilaikydami gamintojo rekomendacijų, tai daro blogai.

rašėte,kad patogu 141 cm -viršutinių spintelių apačia.Jei stalviršis 91 cm aukštyje,tada tarpas- 50 cm.Montuotumėte gartraukį elektrinei viryklei aukščiau?
Manau,kad dauguma klientų nori vienodo spintelių ir įmontuojamo gartraukio lygmens g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 02 lapkričio 2014 - 12:26
QUOTE(rsc @ 2014 11 02, 12:17)
Suprantu, kad instrukcijos rasomos su tam tikru tikslu. Bet gal galite patikslinti, kas gali nutikti nukrypus nuo rekomendaciju kokius 5 cm g.gif
(virs dujines virykles gaunasi 65 cm - ar cia jau tragedija?)

Reikia žiūrėti, kas instrukcijoje prie Jūsų konktertaus modelio rašoma. Mano mantuojami du skitringi Elica madeliai turi skirtingus rekomeduojamus atstumus. Vienam dujoms 70 cm, kitam 65 cm.
O kas gali atsitikti, tai kaip sakant, nepabandęs nesužinosi. smile.gif Gartraukio viduje yra metalinių ir plastikinių detalių kurios nuo per didelio karščio gali deformuotis ar visai išsilyditi. Na, tarkim kaba gartraukis žemiau ir nieko jam nenutiko, bet gal būt jo resursas nuo 20 metų sutrumpės iki 10 metų. Kai jau baldai pagaminti, tai šaukštai po pietų, tegu kabo kaip yra ir bus matyti, gal ir nieko nenutiks. O kai tik plaunuojame gaminti baldus, tai jau stenkimės gaminti ilgam. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2014 11 02, 12:26)
Manau,kad dauguma klientų nori vienodo spintelių ir įmontuojamo  gartraukio lygmens g.gif

Yra kas nori, bet ne dauguma. Man netgi paprasčiau padaryti viename lygyje, bet jeigu po kurio laiko tas gartraukis suges, tai aš liksių kaltas, kad nežinojau, arba neperspėjau kaip reikia daryti pagal taisykles.
Stengiusi, kad pas tuos pačius žmones reiktų grįžti tik kitus baldus gaminti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 02 lapkričio 2014 - 12:48
O čia mūsų 2 savaičių senumo virtuvėlė rolleyes.gif trūksta langą pasipuošti ir orkaitę įsigyti rolleyes.gif nesu gaminimo virtuozė, prieš tai teko suktis dar mažesnėje virtuvėje, tad išmokau apsieiti su minimaliai daiktų ir tuo džiaugiuosi mirksiukas.gif Virtuvinių spintelių nenorėjau visai, nesinorėjo uždėti svorio ir taip mažai erdvei. Kad atsvertų gartraukį norėjau dar lentynos, bet kažkaip ji liko nepagaminta, tai kaip ir nepasigendu aš jos. Labiausiai džiaugiuosi savo sumanymu-užmanymu beslepiant vamzdžius, tai šonine spintele, čia jos viršutinis ir apatinis stalčiukas darosi kartu, visi kiti atsidaro atskirai pagal poreikį biggrin.gif slepiant gartraukio įvadą, gavosi stalviršio apšvietimas, žodžiu, viena problema visada išsprendžia kitą thumbup.gif iš stalviršio išrtaukiama rozetė - gėrių gėris drinks_cheers.gif paniškai nenorėjau jų ant sienos blush2.gif
user posted image
nišoje slepiasi šaldytuvas, orkaitė (bus įkurdinta vietoj mikrobangės) ir kiti rakandai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 02 lapkričio 2014 - 12:41