QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 15:46)
Patebėta, kad žemesniems žmonėms ir prie žemo ir prie aukšto stalviršio gerai, o aukštiems prie žemo ne kas.
Kalba buvo apie tai, kad aukštesniems žmonėms pasirodo prie žemesnio patogu .
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 11 01, 17:36)
Sveikos, iskilo toks klausimas: ar kas turit irankiu salciu 900mm plocio? Koki irankiu dekla dejotes?
mum meistras idejo dviguba dekla, na toks kaip mazyose stalciuose buna tik visko dvigubai.... man nepatinka...noriu tureti vieta kocelams, samciams ir visokiom mentelem, o ne dviem rinkiniams sakuciu ir saukstu....
mum meistras idejo dviguba dekla, na toks kaip mazyose stalciuose buna tik visko dvigubai.... man nepatinka...noriu tureti vieta kocelams, samciams ir visokiom mentelem, o ne dviem rinkiniams sakuciu ir saukstu....
Turėjau aš tokį stalčių ir įrankiš dėklas buvo toks, kaip Jūs norite, su vieta kočėlams. Jis buvo komplekte su baldais, tai net nepasakysiu kokios firmos ir kiek kainuoja
QUOTE(tursi @ 2014 11 01, 20:24)
Ar vizualiai nebadys akių, kai stalviršiai ~90cm aukštyje, o palangė bent 10 cm mažiau (tiksliai nematavau). Mano virtuvėje, manau, gali kristi į akis, nes iš vienos pusės-visas virtuvinis komplektas, kitoje pusėje valgomasis stalas.
Manyčiau, kad tikrai nereikėtų pritempinėti stalviršio prie palangės aukščio . teisingai kažkas rašė - palangė sau, virtuvinis sau. Jokios tragedijos tame nematau ir visiškai pritariu Flight. Beje, kokiame aukštyje stalas? Ne 75cm? O palangė?
Tik Jūsų plautuvė man atrodo yra visiškai netinkamoje vietoje ... Gal bandyti ją stumti žemyn?
QUOTE(tursi @ 2014 11 01, 20:46)
O beje, dėl stalviršių-kiek domėjausi, tai su aukštesniu mažiau pavargsta rankos. Žemesnis labiau nuvargina
Dėl per žemo stalviršio kenčia nugara - tai jau ne juokai. Man baldininkas sakė, kad skandinavuose žmonės darosi kuo aukštesnius stalviršius, net iki 1m aukščio, kad tik nereiktų lankstytis... Tešlą minkyt matyt eina kur kitur .