Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 18:20)
Paklauskite meistro koks įrankių dėklo gamintojas. Jeigu tai VOLPATO, ta baldžius truputi pataupė, nes du po 45 cm dėklai kainuoja apie 30 Lt. O vienas 90 cm apie 90 Lt. Susitaupo apie 60 Lt. Bet būna situacijų kai kitaip ir nepadarysi, reiktų labaiu gilintis.  smile.gif

Tai ten jis vienas deklas, istisinis, bet vienodos grafos. Lyg butu sulieti du mazesni deklai.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 17:20)
Negi virtuvėje visur aplink vien langai. Jei langas per žemai, tai statykite baldus ten kur nėra lango.
Papildyta:

Paklauskite meistro koks įrankių dėklo gamintojas. Jeigu tai VOLPATO, ta baldžius truputi pataupė, nes du po 45 cm dėklai kainuoja apie 30 Lt. O vienas 90 cm apie 90 Lt. Susitaupo apie 60 Lt. Bet būna situacijų kai kitaip ir nepadarysi, reiktų labaiu gilintis.  smile.gif

kažką ne taip supratot, bėda palangės aukštis, o ne langų apstatymas baldais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 01, 18:39)
kažką ne taip supratot, bėda palangės aukštis, o ne langų apstatymas baldais smile.gif

Viską labai gerai supratau. Baldus norite statyti prie lango, kaip dabar madinga. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 11 01, 17:34)
Tai ten jis vienas deklas, istisinis, bet vienodos grafos. Lyg butu sulieti du mazesni deklai.

Gal nuotrauką to stalčiaus būtų galima pamatyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 01 lapkričio 2014 - 18:57
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 18:46)
Viską labai gerai supratau. Baldus norite statyti prie lango, kaip dabar madinga. smile.gif

ne, ne prie lango
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 01, 18:55)
ne, ne prie lango

Na, tada gal ir nesvarbu. Langas yra langas, baldai yra baldai ir jų aukščiai neturi sutapti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 01 lapkričio 2014 - 19:02
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 19:00)
Na, tada gal ir nesvarbu. Langas yra langas, baldai yra baldai ir jų aukščiai neturi sutapti.  smile.gif

apie tą nesutapimą ir kalbu. Ar vizualiai nebadys akių, kai stalviršiai ~90cm aukštyje, o palangė bent 10 cm mažiau (tiksliai nematavau). Mano virtuvėje, manau, gali kristi į akis, nes iš vienos pusės-visas virtuvinis komplektas, kitoje pusėje valgomasis stalas. Abu bus aukštesniame lygyje nei palangė. Kadangi ji šiuo atveju nebus nematomas objektas, gali kliūti tie skirtingi aukščiai, bet jų pakeisti kaip ir neišeina. Tai štai kokia situacija:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 01 lapkričio 2014 - 19:24
QUOTE(tursi @ 2014 11 01, 19:16)
apie tą nesutapimą ir kalbu. Ar vizualiai nebadys akių, kai stalviršiai ~90cm aukštyje, o palangė bent 10 cm mažiau (tiksliai nematavau). Mano virtuvėje, manau, gali kristi į akis, nes iš vienos pusės-visas virtuvinis komplektas, kitoje pusėje valgomasis stalas. Abu bus aukštesniame lygyje nei palangė. Kadangi ji šiuo atveju nebus nematomas objektas, gali kliūti tie skirtingi aukščiai, bet jų pakeisti kaip ir neišeina. Tai štai kokia situacija

Nieko čia blogo, neturi palangės sutapti ir beveik niekur nesutampa. Vienur aukščiau, kitur žemiau būna. smile.gif Stalas irgi nesutaps su palange nes normalus stalas yra 71 - 75 cm aukčio. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sazininga @ 2014 11 01, 17:20)
Apie aukscius. Esu166, stalvirsis 90cm man labai patogu. Pas mama kokias 5 cm zemiau, tai as ten kaip milzine jauciuos lotuliukas.gif

Pamatavau, mūsų stalviršis apie 92 cm. Esu neaukšta, bet toks stalv.aukštis man labai patogus ir net, sakyčiau, patogesnis nei žemesnis.

Tursi, man irgi atrodo, kad nieko tokio, jei aukščiai su palange nesutampa. Kaip tik gal kiek įdomesnė patalpa atrodo, o ne viskas kaip su liniuote sulygiuota rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 19:26)
Nieko čia blogo, neturi palangės sutapti ir beveik niekur nesutampa. Vienur aukščiau, kitur žemiau būna.  smile.gif  Stalas irgi nesutaps su palange nes normalus stalas yra 71 - 75 cm aukčio. smile.gif

QUOTE(flight @ 2014 11 01, 19:33)
Pamatavau, mūsų stalviršis apie 92 cm. Esu neaukšta, bet toks stalv.aukštis man labai patogus ir net, sakyčiau, patogesnis nei žemesnis.

Tursi, man irgi atrodo, kad nieko tokio, jei aukščiai su palange nesutampa. Kaip tik gal kiek įdomesnė patalpa atrodo, o ne viskas kaip su liniuote sulygiuota rolleyes.gif

na taip, galbūt gerai ir sakote smile.gif 4u.gif sunku kol kas įsivaizduoti viską mintyse.
O beje, dėl stalviršių-kiek domėjausi, tai su aukštesniu mažiau pavargsta rankos. Žemesnis labiau nuvargina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 01 lapkričio 2014 - 19:47
QUOTE(flight @ 2014 11 01, 10:40)
O kokia virtuvės langų orientacija?

Pagrindinis virtuvės langas į rytus, o svarstomasis, ar užmūrinti - į pietus.
Atsakyti
kažkur nusimėtė, bet tikrai esu skaičiusi. Kaip patogiai susikurti darbo zoną apie kriauklę ir šiukšliadėžę. Kuomet tarkim lupi daržoves ir brauki tiesiai į šiukšlių kibirą mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 11 01, 20:03)
Pagrindinis virtuvės langas į rytus, o svarstomasis, ar užmūrinti - į pietus.

jūsų vietoje jokiu būdu neatsisakyčiau papildomo šviesos šaltinio, o dar į šiltąją, saulėtąją pusę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 11 01, 19:06)
jūsų vietoje jokiu būdu neatsisakyčiau papildomo šviesos šaltinio, o dar į šiltąją, saulėtąją pusę schmoll.gif

Aš jau irgi linkstu prie to, kad reikia palikti tą langą, bet kaip tuomet elgtis su pakabinamomis spintelėmis? Jas dėti tik vienoje sienoje? Niekaip neįsivaizduoju, kaip visa tai atrodys.
Virtuvės baldų įsivaizdavimas toks
Atsakyti