Flight, kai apsitasko dabar ten laikinai papirkite is IKEa plasmasines pjaustimo lentas, tokios didesnes buna po 2 supakuota zalios ri raudonos spalvos, apsaugos nuo apsitaskimo, puikiai plaunasi, atspari temperaturai, aisku kad nektistu ant pacios plytkos. arba kita didesne pjaustymo lentele padekite ten prie sienos kol sugalvosite kaip susitvarkyti
Papildyta:
sitas
http://www.ikea.com/...ducts/50153123/
pati tokia turiu uz kaitlentes daznai pastatau
Justesa,
Tarpas tarp kaitlenės ir gartraukio turi būti toks kokį nurodo gartraukio gamintojas. Bet dažnaiausiai būna 60 cm elktrinei viryklei ir 70 cm dujinei viryklei.
Noras, kad gartraukio spintelė nebūtų kiek aukščiau praktiškai neigyvendinamas nepažeidžiant reikaluvimų, jeigu yra dujos. Jeigu elektra irgi sunkiai, nes jei rekomenduojama 60 cm, o stalviršis yra dabar dažniausiai naudojamame 91 cm aukštyje, tai vien dėl noro, kad gartraukio spintelė nebūtų kiek aukščiau nei kitos, teks aukščiau kabinti visas spinteles ir patogiai galėsite naudotis tik pirma jų lentyna. Tam, kad būtų patogų viršutinių spintelės apačia turi būti ne auščiau kaip 141 cm nuo grindų.
Noras daryti spinteles be rankenėlių pasitaikantis, bet čia turbūt dėl blogų pavyzdžių matant netinkamai parinktas rankenėles. Gražios, tinkamai parinktos ir priderintos rankenėlės baldui tas pats kas moteriai auskarai.
Tarpas tarp kaitlenės ir gartraukio turi būti toks kokį nurodo gartraukio gamintojas. Bet dažnaiausiai būna 60 cm elktrinei viryklei ir 70 cm dujinei viryklei.
Noras, kad gartraukio spintelė nebūtų kiek aukščiau praktiškai neigyvendinamas nepažeidžiant reikaluvimų, jeigu yra dujos. Jeigu elektra irgi sunkiai, nes jei rekomenduojama 60 cm, o stalviršis yra dabar dažniausiai naudojamame 91 cm aukštyje, tai vien dėl noro, kad gartraukio spintelė nebūtų kiek aukščiau nei kitos, teks aukščiau kabinti visas spinteles ir patogiai galėsite naudotis tik pirma jų lentyna. Tam, kad būtų patogų viršutinių spintelės apačia turi būti ne auščiau kaip 141 cm nuo grindų.
Noras daryti spinteles be rankenėlių pasitaikantis, bet čia turbūt dėl blogų pavyzdžių matant netinkamai parinktas rankenėles. Gražios, tinkamai parinktos ir priderintos rankenėlės baldui tas pats kas moteriai auskarai.
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 11 01, 00:25)
Flight virtuve tikrai dvelkia tokiu siltumu ir jaukumu
o as dabar paklydime, kokias plyteles deti ant sienos...
o as dabar paklydime, kokias plyteles deti ant sienos...
Ačiū
Mes vakar užlėkėm į Apariči, pažiūrėjom keletą Mainzu kolekcijų gyvai. Kadangi mažius visą laiką rėkė it skredžiamas, rinktis teko greitai Dabar bandysime pasidėlioti tas plyteles kompe, ir jei tiks - imsime.
O gal kuri, draugaujanti su interjero dizianu, galėtų įmesti kokių pavyzdžių ar patarimų (kol nevėlu) dėl plytelių? Būčiau labai labai dėkinga... Norisi ryškenių, ne "virtuvinių" plytelių, kurios gražiai žiūrėtųsi bendroje erdvėje su svetaine...
QUOTE(nuotaka siaubūnė @ 2014 11 01, 08:34)
Tačiau, kai vakar projektuotojas pasiūlė pakabinamų spintelių ten visai nedėti, nebežinau, gal palikti tuomet tą langą. Daugiau šviesos.
O kokia virtuvės langų orientacija?
QUOTE(Karvute @ 2014 11 01, 09:45)
Flight, kai apsitasko dabar ten laikinai papirkite is IKEa plasmasines pjaustimo lentas, tokios didesnes buna po 2 supakuota zalios ri raudonos spalvos
Ačiū už idėją, šiandien kaip tik planuojame ten važiuoti, prigriebsiu
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 11:54)
Geras palyginimas
suklijavo vakar mums tas antique plyteles nu ir nežinau ant sienos neatrodo taip gražiai,kaip aš įsivaizdavau, ir visas ryškumas kažkur pradingo. bet dar glaisto tarpuose nėra ir kt sienos nebaigtos- lauksiu bendro rezultato.
o jūs man merginos pasakykit, kokio gi aukščio dabar būna stalviršio viršus? 85? 90? ar kiek? nes su MB ginčijomės iki nukritimo užklijavom plyteles prieš baldų pastatymą ir man viskas atrodo taip žemai
o jūs man merginos pasakykit, kokio gi aukščio dabar būna stalviršio viršus? 85? 90? ar kiek? nes su MB ginčijomės iki nukritimo užklijavom plyteles prieš baldų pastatymą ir man viskas atrodo taip žemai
Pora postų (su Jūsiškiu skaičiuojant) į viršų Dešimtukas minėjo populiariausią šiuo metu stalviršio aukštį - 91cm
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 11 01, 10:54)
Pagamino mums virtuve su frezuotom rankenelem. Tikrai man labai grazu. Cia skonio reikalas. Beje pati auskarus nesioju. Bet virtuveje yra tik 1 rankenele orkaites durelese.
QUOTE(*MM* @ 2014 11 01, 12:53)
suklijavo vakar mums tas antique plyteles nu ir nežinau ant sienos neatrodo taip gražiai,kaip aš įsivaizdavau, ir visas ryškumas kažkur pradingo. bet dar glaisto tarpuose nėra ir kt sienos nebaigtos- lauksiu bendro rezultato.
Mano ugis 168 cm, vyro 181 cm. Anksciau turejom 92 cm stalvirsi. Man buvo per auksta. Dabar turim 89 cm ir man super.
QUOTE(Amelita @ 2014 11 01, 14:39)
Mano ugis 168 cm, vyro 181 cm. Anksciau turejom 92 cm stalvirsi. Man buvo per auksta. Dabar turim 89 cm ir man super.
Matyt tas optimalus aukštis ne tik nuo ūgio priklauso, bet ir nuo rankų ilgio, ar dar ko... , nes kaip tada paaiškinti tokius skirtumus, kai man, 165cm ūgio, 91cm stalviršis buvo normaliai, o dabartinis 94 cm - labai gerai .
Parodykit savo virtuvę ...
QUOTE(*MM* @ 2014 11 01, 13:53)
suklijavo vakar mums tas antique plyteles nu ir nežinau ant sienos neatrodo taip gražiai,kaip aš įsivaizdavau, ir visas ryškumas kažkur pradingo.
Tai kad jos ir nebuvo labai ryškios Man tokios iš subtilesnių..
Pasirodysite, kaibus baigta?
QUOTE(Juodai @ 2014 11 01, 13:46)
Matyt tas optimalus aukštis ne tik nuo ūgio priklauso, bet ir nuo rankų ilgio, ar dar ko... , nes kaip tada paaiškinti tokius skirtumus, kai man, 165cm ūgio, 91cm stalviršis buvo normaliai, o dabartinis 94 cm - labai gerai .
Dar nevisai baigta. Paprasysiu, kad vyras nufotkintu su telefonu. Parodysiu ryt.
QUOTE(flight @ 2014 11 01, 15:07)
Tai kad jos ir nebuvo labai ryškios Man tokios iš subtilesnių..
buvo subtikios,dabar pasidarė dar subtilesnės
pasirodysiu,bet galas dar ne tuoj - patys viską darom, užtrunka.
QUOTE(Juodai @ 2014 11 01, 13:46)
Patebėta, kad žemesniems žmonėms ir prie žemo ir prie aukšto stalviršio gerai, o aukštiems prie žemo ne kas.
Papildyta:
QUOTE(*MM* @ 2014 11 01, 14:01)
jolki palki,tai mes matyt per žemai susplanavom.... ir plyteles užbaigėm per žemai mūsų apie 175 ūgis, nu tai 90 drąsiai daryt galima...
nu va, ir dar gartraukis turės būt 70 cm tarpas, plet, reikės daklijuot
nu va, ir dar gartraukis turės būt 70 cm tarpas, plet, reikės daklijuot
Pastebėta, kad į ta vietą po gartraukio spintele, plyteles pabaiti klijuoti geriausiai po baldų sumontavimo.