Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Justesea @ 2014 10 30, 18:34)
Tai va ir aš galvoju kaip su drėgnu, nu bet kur jį kišt tada, kad nesimatytų? biggrin.gif

O spintutė gartraukiui vis tiek geriau nei tiesiog didelis gartraukis, kas man nepatinka, nes bent dabar pas mus siaubingai traukia dulkes ir dar nenusivalo gerai rupūžė biggrin.gif Ir šiaip man gražiau toks beveik nematomas, aš išvis norėčiau po spintele montuojamo, bet jie labai jau brangūs... O gal reiktų kokį cirkuliacinį ar kaip ten pirkt, kur nesujungtas su ortakiu?

gartraukis gali buti dar su anglies filtrais. BEt nebus toks galingas nei su ortakiu. BEt, jeigu ortakis bus ilgas ir su daug alkuniu, uzsukimu, tai jo galingumas irgi sumazes stipriai - viena alkune sumazina galinguma apie 10 proc.

Jeigu pas jus kaitlente elektrine/indukcine, tai tarpo tarp spinteliu virs virykles pakanka 50 cm. Jeigu dujine, turi buti man rodos min. 60 cm
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 10 30, 18:47)
gartraukis gali buti dar su anglies filtrais. BEt nebus toks galingas nei su ortakiu. BEt, jeigu ortakis bus ilgas ir su daug alkuniu, uzsukimu, tai jo galingumas irgi sumazes stipriai - viena alkune sumazina galinguma apie 10 proc.

Jeigu pas jus kaitlente elektrine/indukcine, tai tarpo tarp spinteliu virs virykles pakanka 50 cm. Jeigu dujine, turi buti man rodos min. 60 cm

Ačiū už atsakymą 4u.gif Bus elektrinė kaitlentė, bet 50 cm gal jau ir nepatogu g.gif Reikia eit dabartinę virtuvę išsimatuot, pažiūrėt, koks optimalus tas aukštis.

Dėl gartraukio alkūnių dar nežinau, laukiu iš statytojo detalaus buto plano arba kol gausim raktus ir patys išsimatuosim. Dviejų nebus, bet viena tikrai gali būti. Gal tikrai tas su filtrais labiau apsimokės, reikia kainas pažiūrėt jų. Aš šiaip gartraukį labai retai jungiu, kai jau kažkas tikrai labai garuoja ar prisvyla.
Papildyta:
Nors radau ir į spintelę montuojamų ne tokių brangių, pvz. Tik aš visai tundra, nežinau, kaip ieškoti gartraukių su anglies filtrais, nes niekur paieškose nerandu tokio pasirinkimo, o tiesiog atsitiktinius žiūrint nieko neparašyta, ar su ortakiu jis ar su filtru g.gif
Atsakyti
[quote=flight,2014 10 30, 15:15]

Plytelių norėčiau stambesniais padalinimais, t.y. ne 10 ant 10, šios kiek per smulkios. Pageidautina be dominuojančio mėlyno/žydro atspalvio, t.y. mėlyna gali būti, bet kaip nedominuojanti. Gal kuri užmatėte dar variantų?

Jusu virtuve wub.gif

Kas del plyteliu ,tai mane irgi domina tas pats ir traukia ant tokiu paciu ryskesniu ,virtuve balta ,sienos pilkos ,pati virtuve siaurinej pusej,nors ir langas nemazas ,bet man kazkodel norisi kazko ryskaus prie kaitlentes ,visur kitur bus baltos ,plytu formos,imetu ka radau as gal kas tiks ,tik kainos tai doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

jos yra ryskesnes tik cia su telefu fotkinta tai nesigauna ryskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 10 30, 19:24)

imetu ka radau as gal kas tiks ,tik kainos tai  doh.gif

user posted image

Vau, labai gražu, o kur tokias radote ir kokios kainos ?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 10 30, 17:14)
Na va, mano projektėlis,

Nuo gartraukio iki kaitlentės turi būti 60 cm tarpas. O nuo dujinės- 70 cm.

Mes ką tik turėjom pirmą pokalbį su virtuvės baldžiumi. Dabar lauksime projekto.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 30, 01:57)
Gal galite patarti, kaip išdėstyti virtuvę? Kokie pastebėjimai? Patarimai?

manau, kad šaldytuvą perkelti yra labai gera mintis, tik aš nedaryčiau tokio staliuko vietoj jo, jeigu jau turit svetainę su normaliu stalu. nebent, iki ten dar pratęsti stalviršį ir porą kėdžių pastatyti?
kažkas tokio: http://img.diynetwor...ter_s4x3_lg.jpg

QUOTE(flight @ 2014 10 30, 13:07)
O be to..Visai nebijau pripažinti ir jau -n tąjį kartą rašau, kad suma virtuvei, įskaitant ir preliminarius naujus šviestuvus, buitinę techniką ir kt., buvo labai ribota. Darėm iš to, ką sutaupėm, per ne vienerius metus.  Imti paskolas tam reikalui ar sukišti viską iki paskutinio cento nematėm prasmės,  taigi, ieškojom, žiūrėjom tegul ir ne amžinų variantų, bet pigesnių. Minėtas šviestuvas iš Ikėjos tekainavo apie 160 lt (analogiški toršerai salonuose kainuoja NUO 2000 lt,  žinoma, ten ir medžiagos kitos,  gaubtai ne popieriniai).  Nusibos, atsiras laisvų pinigų-  pakeisim kažkuo kitu, o kol kas tarnauja puikiai, beje, po juo sėdėti vakare labai jauku. Pastebėjau, kad ėmiau užsisėdėti prie stalo su arbata  biggrin.gif

jūsų virtuvė labai labai, be proto man graži wub.gif apie kažką panašaus aš irgi galvoju... jei ne paslaptis, kiek visi baldai kainavo?
Atsakyti
Jau tu margu plyteliu grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 30, 20:38)
Vau, labai gražu, o kur tokias radote ir kokios kainos ?

Jo ir man grazu ,tik kaina kandziojasi nrs jei tik kaip dekora doki idet gal ir nelabai,tik jos yra is uzsakomu ir reik laukt kaip man sake apie 3 savaites,cia sias radau 1000 ar 100 plyteliu ,nepamenu kaip tiksliai vadinasi o kaina 75 lt vienos ,ismatavimai nepasakysiu kokie lyg 30ant 30 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 30, 20:21)
jūsų virtuvė labai labai, be proto man graži  wub.gif  apie kažką panašaus aš irgi galvoju... jei ne paslaptis, kiek visi baldai kainavo?

Ačiū 4u.gif
Baldai su stalviršiu kainavo apie 8000 lt . Virtuvės pas mus - beveik 9 metrai. Furnitūra Blum.

O konkrečiai, tai :

-viena 60 cm spintelė su ištraukiamais vieliniais krepšiais (laikau daržoves)
-didelė 80 cm spintelė su skirtingo dydžio stalčiais
-dvi erdvios (1.27 cm) kampinės spintelės su ištraukiamais dviejų aukštų "blynais"
- keturios 60 cm patatomos spintelės su skirtingų dydžių stalčiais ir durelėmis
- kargiukas ir nedidelė paprasta spintelė
- orkaitės, mkrobangės aukšta spinta su antresole
- švaros reikmenų aukšta spinta (su išvažiuojamąja dalimi) su antresole
- šaldytuvo spinta
-trys pakabinamos spintelės ir dvi atviros pakabinamos lentynos

Atsakyti
Margų plytelių gražių dar turi Aparici, vasarą, kai pirkom pas juos grindų plyteles, sakiau, grįšiu vėliau dėl virtuvės, na ir ką, užbėgau šiandien ir vėl eilinį kartą negaliu išsirinkti doh.gif galima pažiūrėti internete Mainzu kolekciją, ten tiek grožių...
Pas mus irgi bus balta virtuvė ir baltos sienos šiaurės rytų pusėje, tai norisi kažkokios šilumos, šiltesnių spalvų, nežinau tik, ar ryškių raštų noriu, ar prislopintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 30, 21:23)
Ačiū  4u.gif
Baldai su stalviršiu kainavo apie 8000 lt . Virtuvės pas mus - beveik 9 metrai.  Furnitūra  Blum.

O konkrečiai, tai :

-viena 60 cm spintelė su ištraukiamais vieliniais krepšiais (laikau daržoves)
-didelė 80 cm spintelė su skirtingo dydžio stalčiais
-dvi erdvios (1.27 cm)  kampinės spintelės su ištraukiamais dviejų aukštų  "blynais"
- keturios  60 cm patatomos spintelės su skirtingų dydžių stalčiais ir durelėmis
- kargiukas ir nedidelė paprasta  spintelė
- orkaitės, mkrobangės aukšta  spinta su antresole
- švaros reikmenų aukšta spinta (su išvažiuojamąja dalimi) su antresole
- šaldytuvo spinta
-trys pakabinamos spintelės ir dvi atviros  pakabinamos lentynos

pas mus labai maža virtuvė, vos 2,25 siena, bandysim įgrūsti viryklę ir skalbiankę ten, spintukes daryti iki pat lubų. vietoj išgriautos priešpriešinės sienos salą darysim, kokį 1,5 m gal. tai neturėtų mums labai brangiai gautis blush2.gif
o jums viską padarė meistrai,ar patys projektavotės baldus?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 30, 10:29)

Ir dar neišbaigta Ikėjos gulbelė  bigsmile.gif 

Papasakokit kaip sekasi eksloatuoti kaitlente salia ukines spintos, ar labai ja aptaskot?

Grazus jusu stalas, ir as noriu apvalaus, kokia cia skersmens jis?
Atsakyti