QUOTE(Justesea @ 2014 10 30, 18:34)
Tai va ir aš galvoju kaip su drėgnu, nu bet kur jį kišt tada, kad nesimatytų?
O spintutė gartraukiui vis tiek geriau nei tiesiog didelis gartraukis, kas man nepatinka, nes bent dabar pas mus siaubingai traukia dulkes ir dar nenusivalo gerai rupūžė Ir šiaip man gražiau toks beveik nematomas, aš išvis norėčiau po spintele montuojamo, bet jie labai jau brangūs... O gal reiktų kokį cirkuliacinį ar kaip ten pirkt, kur nesujungtas su ortakiu?
O spintutė gartraukiui vis tiek geriau nei tiesiog didelis gartraukis, kas man nepatinka, nes bent dabar pas mus siaubingai traukia dulkes ir dar nenusivalo gerai rupūžė Ir šiaip man gražiau toks beveik nematomas, aš išvis norėčiau po spintele montuojamo, bet jie labai jau brangūs... O gal reiktų kokį cirkuliacinį ar kaip ten pirkt, kur nesujungtas su ortakiu?
gartraukis gali buti dar su anglies filtrais. BEt nebus toks galingas nei su ortakiu. BEt, jeigu ortakis bus ilgas ir su daug alkuniu, uzsukimu, tai jo galingumas irgi sumazes stipriai - viena alkune sumazina galinguma apie 10 proc.
Jeigu pas jus kaitlente elektrine/indukcine, tai tarpo tarp spinteliu virs virykles pakanka 50 cm. Jeigu dujine, turi buti man rodos min. 60 cm