Na va, mano projektėlis, tik nemoku aš iš sketch up'o nuotraukų padaryt, su print screen dariau, tai kažkaip linijos žiūriu apsitrynė kai kurios, na bet esmė matosi.
Klausimai man kyla tokie:
- kiek cm mažiausiai gali būti gartraukis nuo kaitlentės? Nes visur skirtingai rašo. Man reikia kuo mažiau
Nes nenoriu, kad spintelė su gartraukiu būtų aukščiau, noriu visų lygių.
- ten kur apačioj siaura plokštė, tai norėčiau ištraukiamos dalies ir viduj džiauti rankšluotį, nes labai man nepatinka atvirai kabantys arba ant orkaitės. Galbūt dar apačioj pritaisyčiau krepšelį indų plovikliui ir kepinėlei ir pan., nes tokie dalykai man irgi grožio nepriduoda, aš tokia į minimalizmą linkus
Bet va mąstau, ar uždarytas tas rankšluostis džius? Gal kas turi tokį dalyką ir gali patirtim pasidalint? Gal geriau jį daryti tarp indaplovės ir orkaitės, o ne prie kriauklės?
Dar neapsisprendžiu dėl viršutnių spintelių, kokio pločio jas daryt. Norisi labai simetrijos, bet ji įšeitų tik stalčių ir kriauklės dalis darant ne 70, o 60 cm, tada gal ir dureles 60x100, o ne 30x100 daryčiau. Dėl aukščio dar nenusprendžiau, nežinau, kokio aukščio niša išeis, nes viršuj bus toks siauras gipsas su įleidžiamom lemputėm. O įdomu, yra kažkokie reikalavimai, kokio dydžio maks. tos durelės gali būti?
Labai nenorėčiau rankenėlių apačioj, bet turbūt taupumo sumetimais teks dėti, nes magento sistema brangoka, manau. Nors nežinau, nesidomėjau.
Po kriaukle bus stalčius, svajonė mano
Kriauklė tyčia šone kairiam, kad būtų šiek tiek vietos prie pat šaldytuvo pasidėti išimtam maistui ir dar, jei ką gaminant būtų šiukšlių, tai kad galėčiau atidarius stalčių tiesiog nubraukt šiukšles į jį
O čia pažaidžiau su meškere, tik kad sketch up'e kažkokia žema buvo, tai pakėliau nuo žemės
Beje, antroj vizualizacijoj variantas su vidurinėm platesnėm durelėm
Ir galine plokštė tokia pat, kaip fasadas.