Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(flight @ 2014 10 30, 11:29)
Bendras vaizdelis, ankstesnė virtuvė:

Ačiū, kad rodotės 4u.gif . Man balta tikrai geriau žiūrisi, nei ankstesnė smile.gif , tik stalviršis prašosi palangių spalvos... ax.gif .
Kaip matau pussalės nedarėte smile.gif . O indaplovė yra?
Išties puiku, kad tokias virtuves galima patiems "susimeistrauti" thumbup.gif .
Atsakyti
Ilgai skaičius neištversiu dabar flight virtuvės nepagyrus bigsmile.gif Tikrai labai jauku smile.gif Nors gal ir sutikčiau dėl komentaro apie palangą ir stalviršį tongue.gif Ir ta lempa virš stalo taip jaukiai žiūrisi, pagalvojau, geras sprendimas, kai neapsisprendi, kur stalas stovės biggrin.gif

Man irgi greitu laiku šviečiasi virtuvės gamyba, todėl viskas dabar įdomu ta tema smile.gif Projektėlį jau turiu, bet norisi ištobulinti jį iki gamybos. Beje, noriu šiek tiek paprieštarauti flight dėl virtuvės dydžio rolleyes.gif Tavo virtuvėj, kaip matau, nedaug viršutinių spintelių, tada tikrai „apačios“ daugiau reikia, bet kai yra viršutinės spintelės iki pat lubų, tai 3 m. virtuvė tikrai nėra tokia maža smile.gif Mano projektas dabar 3,20 m, bet galvoji iki 3 sutrumpint, kad sieninė spinta ilgesnė išeitų, nes vienoj eilėj bus su virtuve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 30 spalio 2014 - 11:06
QUOTE(Juodai @ 2014 10 30, 11:47)
Ačiū, kad rodotės  4u.gif .
- Man balta tikrai geriau žiūrisi, nei ankstesnė smile.gif
- tik stalviršis prašosi palangių spalvos... ax.gif .
- Kaip matau pussalės nedarėte smile.gif
- . O indaplovė yra?

-Balta spalva neužgriozdina erdvės drinks_cheers.gif

- Palangės - natūralus medis. Nat. medžio stalviršio pabijojau (dėl nepraktiškumo) , o su imitacijom irgi pabijojom (kad prašausim, neatitaikysim idealiai spalvos ir bus margumynas). Kad šitas bus tooks į pillkumą, nesitikėjom - kai rinkomės, atrodė labiau gelsvas nei pilkas. Dėl to gi aš temoje ir "stradalinau", kad gavosi truputį kakofonija (likusi patalpos dalis irgi labai šiltų, natūralių tonų).

-Pussalės norėjau labai, ech...Bet būtų tekę atsisakyti spintelės švaros reikmėms (jos vietoje būtų stovėjęs šaldytuvas) ir kaitlentę stumti beveik į kampą. Kaitlentės vietos keisti nelabai galima, taigi, dėl apribojimų, teko daryti pagal pradinį planą.

- Indaplovė yra. Tik, kol kas pasilikome senąją, mažutę neįmontuojamą. Tai ją laikinai "įmontavome" šitaip biggrin.gif , o kada nors pasikeisim į didesnę įmontuojamą. Privalumas - uždarius dureles, jos beveik nesigirdi:

user posted image

Mikrobangė irgi neįmontuojama, tai įsimontavo va taip, naudojantis pakeliame dureles:

user posted image

Orkaitės norėčiau baltos, ši nelabai žiūrisi, gal kada ir pasikeisim.
Ir žinoma, trūksta sienos apdailos. Plytelių...

Atsakyti
flight, graži virtuvė 4u.gif
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 10 29, 22:52)
Gal kas turi dujų balioną ir gamino spintelę jam?
Kokių minimalių išmatavimų ji gali būti? blush2.gif

Didelis dujų balionas yra kažkur 90*30 cm, tai reiktų dar laisvumo palikti, kad patogu būtų balioną pakeisti, užsukti/atsukti. Mes tokią spintelę darėm bendroj ūkinėj spintoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 30 spalio 2014 - 11:08
flight, o kas ten virš kaitelntės toks baltas skersas? biggrin.gif Ten gartraukis?
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 10 30, 12:05)
Ilgai skaičius neištversiu dabar flight virtuvės nepagyrus bigsmile.gif Tikrai labai jauku smile.gif

. Beje, noriu šiek tiek paprieštarauti flight dėl virtuvės dydžio rolleyes.gif Tavo virtuvėj, kaip matau, nedaug viršutinių spintelių, tada tikrai „apačios“ daugiau reikia, bet kai yra viršutinės spintelės iki pat lubų, tai 3 m. virtuvė tikrai nėra tokia maža smile.gif

Ačiū 4u.gif
Man čia irgi jauku, bet svarbiausia - pagaliau viskas telpa thumbup.gif

Viršutinių spintelių viso šešios. Plius dvi atviros lentynėlės (ma jų laabai reikėjo biggrin.gif );. Nuotraukoje matosi, trys spintutės virš kaitlentės zonos, dvi virš orkaitės -mirkobangės, ir viena (dar neįsukta rankenėlė,bus toks pats mažutis pimpačkiukas, kaip ir tų trijų ) virš švaros spintutės. Nežinau, čia skaitosi daug ar nedaug rolleyes.gif Lubos mūsų - virš 3 metrų aukščio. Šios dalies, kuri matosi foto, ilgis - apie 264 (tik spintelės, be sienų). Šaldytuvo čia nėra.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 30 spalio 2014 - 11:18
Tai čia visgi gartraukis, geras, koks įdomus, nemačius tokio niekad bigsmile.gif Tinka prie jūsų virtuvės smile.gif

Ir jūsų integravimo spreindimai labai super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Justesea: 30 spalio 2014 - 11:20
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2014 10 29, 22:52)
Beje, jei orkaitė yra keliama aukščiau, ar būtina yra cokolyje dėti groteles?  unsure.gif blush2.gif

Pas mane nėra jokių grotelių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 30, 12:21)
Pas mane nėra jokių grotelių  schmoll.gif

Pas mus net po saldytuvu nera, del ko man vis paranoja lotuliukas.gif

flight, jus saunuoliai thumbup.gif Man atrodo labai didelis darba patiems is ikejos, vis galvodavau, kas gali patys susidelioti, o vat, prasau bigsmile.gif

dar cokolio truksta, ar ne? o kai plyteles atsiras bigsmile.gif

tik vat sviestuvo tai man noretusi nuleisto virs stalo blush2.gif aisku, nesimato patalpos, gal ten netiktu.. tik foto atrodo, kad butu grazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 30, 12:34)
tik vat sviestuvo tai man noretusi nuleisto virs stalo blush2.gif aisku, nesimato patalpos, gal ten netiktu.. tik foto atrodo, kad butu grazu ax.gif

Ta prasme, iš lubų kabančio? Nes dabar gi irgi virš stalo biggrin.gif Man seniau tos meškerės nepatiko kažkaip, bet dabar labai gražiai susirodė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Justesea @ 2014 10 30, 12:37)
Ta prasme, iš lubų kabančio? Nes dabar gi irgi virš stalo biggrin.gif Man seniau tos meškerės nepatiko kažkaip, bet dabar labai gražiai susirodė rolleyes.gif

Aha, kokio sietyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 10 30, 01:37)
Na, čia tai gana baisiai balionio spintelka pagaminta.  blink.gif
Rytoj paieškosiu archyve, esu daręs spintelę balionui.  smile.gif
Papildyta:
Nereikia ten grotelių.

Vienintelį pavyzdį radau tokios spinteles. Jei turit ką įdomesnip, tai ikelkit.

O tai kam tada ten ventiliacija sudėta? g.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2014 10 30, 12:07)

Didelis dujų balionas yra kažkur 90*30 cm, tai reiktų dar laisvumo palikti, kad patogu būtų balioną pakeisti, užsukti/atsukti. Mes tokią spintelę darėm bendroj ūkinėj spintoj.

Baloną turiu, ismatavimus zinau. Mane domina kokiu ismatavimu reikia gaminti tokia spintele, kad butų patogu naudotis? Čia bus ne ūkineje spintoje, vietos virtuvėje ne per daugiausia, bet norisi paslėpti.

Laukiu ką Dešimtukas parodyt turi.

QUOTE(Juodai @ 2014 10 30, 12:21)
Pas mane nėra jokių grotelių  schmoll.gif

aciuks.gif
Atsakyti