Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Juodai @ 2014 10 29, 21:11)
Pastatoma ir viskas. Bent jau pas mane  biggrin.gif . Vien stalviršis apie 200kg sveria, kur jau ten ją pajudinsi  smile.gif . O ir be stviršio ji sunki, pajudint ėjo, bet tik įsirėžus wink.gif.

Ačiū. Nu tada gal galite patarkite, ar verta daryti salą, jei patalpa 30kv. m., bet virtuvės ir svetainės zona būtų apie 24kv.m.
Atsakyti

Manau kad salai mažoka vietos... Įkelkite planą ir gausit gerų patarimų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 29 spalio 2014 - 20:43
O gal galit pasiūlyt kokį baldžių virtuvės Vilniuje? smile.gif ačiū.
Atsakyti
Gal kas turi dujų balioną ir gamino spintelę jam?
Kokių minimalių išmatavimų ji gali būti? blush2.gif

user posted image

Beje, jei orkaitė yra keliama aukščiau, ar būtina yra cokolyje dėti groteles? unsure.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2014 10 29, 15:20)
Tai kad čia kaina be nuolaidų smile.gif Kai buvau, tai buvo tik šios, kurias ir nufotkinau. Dabar gal ir daugiau yra.

o hansa plyteliu turguje kazkokios nuolaidos yra ar as kazka netaip supratau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 29, 20:49)
Gražios išties  4u.gif
Nors aš labiau apie didesnes galvoju, man 10 ant 10 m (padalinimai) atrodo mažokos...

tai kad ten po 3x3 klijuojasi. ar turit omeny pats paveiksliukas kad mažas? buvau radus mėlynai baltas gražias, 20x20 cm, va šitos http://www.plyteles2...wenties-20x20cm man labai patiko, bet norėjau mažesnių.

QUOTE(garbane perliuke @ 2014 10 29, 23:08)
o hansa plyteliu turguje kazkokios nuolaidos yra ar as kazka netaip supratau  doh.gif

ne nuolaidos ten. 109 kaina.
Atsakyti
Na, čia tai gana baisiai balionio spintelka pagaminta. blink.gif
Rytoj paieškosiu archyve, esu daręs spintelę balionui. smile.gif
Papildyta:
Nereikia ten grotelių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 30 spalio 2014 - 00:35
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 10 30, 00:37)
Na, čia tai gana baisiai balionio spintelka pagaminta.  blink.gif
Rytoj paieškosiu archyve, esu daręs spintelę balionui.  smile.gif
Papildyta:
Nereikia ten grotelių.

Aktualu ir man. Lauksim foto ir ideju.
Atsakyti
Gal galite patarti, kaip išdėstyti virtuvę? Kokie pastebėjimai? Patarimai?
Raudonai pažymėtas langas. Į žalią spalvą nekreipti dėmesio smile.gif

Abejoju dėl šaldytuvo vietos. Ir jei šioje vietoje šaldytuvas (paveikslėlyje chromo spalvos, realiai būtų įmontuojamas) tada kampinė spintelė tampa ne itin patogi.

user posted image

Gal norėtųsi mažo staliuko virtuvėje. Vistiek norėsis prisėsti pailsėti. Tada būtų laisvas priėjimas prie spintelės, bet ar nebus per daug stalų virtuvėje ir svetainėje? Virš stalo galėtų būti lentynėlės.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 30, 00:57)
Gal galite patarti, kaip išdėstyti virtuvę? Kokie pastebėjimai? Patarimai?
Raudonai pažymėtas langas. Į žalią spalvą nekreipti dėmesio smile.gif

Abejoju dėl šaldytuvo vietos. Ir jei šioje vietoje šaldytuvas (paveikslėlyje chromo spalvos, realiai būtų įmontuojamas) tada kampinė spintelė tampa ne itin patogi.

user posted image

Gal norėtųsi mažo staliuko virtuvėje. Vistiek norėsis prisėsti pailsėti. Tada būtų laisvas priėjimas prie spintelės, bet ar nebus per daug stalų virtuvėje ir svetainėje? Virš stalo galėtų būti lentynėlės.

user posted image

antras variantas zinoma geriau, nes saldytuvas perkeltas. palikciau tarp kaitlentes kokius 30 cm stalvirsio, kriaukle kilsteleciau i kaire gal 50cm, butu didesnis darbastalis tarp kaitlentes ir kriaukles. staliuka dekite per viduri, prima gausite alia "sala" kur galite prisesti is visu pusiu, ir bus laisva siena, kur galima kazka dar sugalvoti 4u.gif jeigu paliksite stala prei sienos, nedarytike jokiu spinteliu virs stalo, grukdys galvai, jeigu butu aukstesnis zmogus. jeigu paliekat tai ta siena padarykite kokia nors visiskai kitokia, fototapetai, alia juros peizazas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 30 spalio 2014 - 09:15
Bendras vaizdelis, ankstesnė virtuvė:

user posted image

Ir dar neišbaigta Ikėjos gulbelė bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
flight, lb jauki virtuve, uzsibuciau ten ilgai sededama prie stalo biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti