Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Dešimtukas @ 2014 10 28, 13:43)
Reikia ir viršutinių spintelių. Jose labai daug visko telpa, o jeigu dar iki lubų, tai spintelės aukštis apie 1,12 metro išeina. Tokioje spintelėje galima dėti daiktus net penkiais aukštais. Labai, labai talpu.

Ne aukštaūgėms šeimininkėms tokiu atveju būtinos kopėčios smile.gif

Susinervinau. Užsakinėjom Domus Galerijoje plokštę virtuvės sienai. Pirmiausia paėmė avansą (pusę sumos). Paskui prasidėjo - mūsų užsakymas per smulkus, reikia laukti , kol jie galės prie mūsų prijungti kitą užsakymą iš to paites gamintojo. Po kurio laiko rašo - viskas ok, jūsų prekę jau krauna, gausite tada ir tada. Šiandien gavau laišką su tekstu, kad gamintojas, pasirodo, neturi jūsų norimos prekės, laukite beveik iki Kalėdų (tai KĄ tuomet jie ten pakrovė??)

Nu bliamba, pinigai įšaldyti, prekės nėra ir jokių garantijų, kad apskritai bus doh.gif Tai gal prieš paimant avansą galėtų pasiaiškinti situaciją, pažiūrėti, yra-nėra, o ne taip už nosies vedžiot. Norime atšaukti užsakymą, tikiuosi, avansą sugrąžins, ir turbūt ieškosime plytelių.

Kokios plytelės virtuvėje praktiškesnės? Turbūt blizgios, ne matinės? O glaistas - turbūt ne baltas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 28 spalio 2014 - 13:01
kaip žiūrėtųsi virtuvėj rudi, rusvi klasikiniai atspalviai ir minimalistinės linijos su margom ryškiom plytelėm? g.gif va tokiom antique g.gif o baldai kažkas tokio. grindis jau suklijavom, tamsiai rudas, panašiai kaip 2 foto. likusi siena bus kažkas tokio.
ką manot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 10 28, 12:43)

Papildyta:

Nebeaišku, gerai būtų kambario planelis kokis tai.  smile.gif

https://lh5.googleus...017782_0002.jpg

Nemoku kitaip įkelti blush2.gif Kol kas nėra nei langų nei durų.
Raudonai tai įkelta tik galimybė, niekas nėra 100proc. suplanuota, išskyrus salą, nes ventiliacija jau padaryta berods 1.80m nuo lango
Atsakyti
QUOTE(*MM* @ 2014 10 28, 14:14)
kaip žiūrėtųsi virtuvėj rudi, rusvi klasikiniai atspalviai ir minimalistinės linijos su margom ryškiom plytelėm?  g.gif 

Mūsų virtuvės fasadai labai panašūs, ir kaip tik tokias plyteles žiūrinėju biggrin.gif Manau, gražiai žiūrėtųsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 28, 14:20)
Mūsų virtuvės fasadai  labai panašūs, ir kaip tik tokias plyteles žiūrinėju  biggrin.gif Manau, gražiai žiūrėtųsi  biggrin.gif

oi,čia mano tik tolima optimistinė idėja baldų, dar nieko nesugalvojau,tik bandau spalvas paderinti,kad nebūtų baisu žiūrėti biggrin.gif
Atsakyti
Man gražios tos antiqua kolekcijos plytelės, jos ir nenuobodžios, ir tuo pačiu - pakankamai subtilios, skoningos. Manyčiau, jos dera beveik prie visko, na nebent prie margų tapetų nederėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 28, 13:56)

Susinervinau.

Prasykite uz toki nesiskaityma nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 28, 15:10)
Prasykite uz toki nesiskaityma nuolaidos mirksiukas.gif

Atšaukiau užsakymą ir tiek. Gaila prarasto laiko, jau būtume kažką kita turėję, dabar vėl iš naujo užsakinėti.
Na, belieka išsirinkti plyteles iš daaaug variantų ... doh.gif biggrin.gif Labai noriu kažko ryškesnio, linksmo, su duag spalvų..Kad derėtų tiek prie "varinės" kriauklės, tiek prie pilkšvo stalviršio..
Atsakyti
O gal priešingai, plytelės vienspalvės, tokios pat spalvos kaip sienos ir jų net nepastebėsi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 28 spalio 2014 - 16:57
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 10 28, 17:49)
O gal priešingai, plytelės vienspalvės, tokios pat spalvos kaip sienos ir jų net nepastebėsi.  smile.gif

Tai kad norisi kokio ryškesnio, spalvingesnio akcento. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 28, 16:36)
Atšaukiau užsakymą ir tiek. Gaila prarasto laiko, jau būtume kažką kita turėję, dabar vėl iš naujo užsakinėti.
Na, belieka išsirinkti plyteles iš daaaug variantų ... doh.gif  biggrin.gif Labai noriu kažko ryškesnio, linksmo, su duag spalvų..Kad derėtų tiek prie "varinės" kriauklės, tiek prie pilkšvo stalviršio..

aš vakar nusipirkau tas mėlynas antique - esi žiauriai patenkinta biggrin.gif
man ir dar daug kitų ten patiko (koooookias grindim mačiau wub.gif bet jau išsiklijavom verysad.gif verysad.gif verysad.gif ), ne visos yra internete, galit užsukt apsidairyt. apdailos namai ,žirmūnų 70.

dėl glaisto balto,tai pas mane bus baltas. kiek domėjausi dėl purvų,tai senukuose radau tokio skysčio, kuris glaistą daro elastingesnį bei atsparų vandeniui, pagerina mechanines savybes. jau panaudojom jį vonioj, gal ir nuo pelėsio ir kt purvo apsaugos. taip pat dar būna glaisto impregnatorius, nuglaistai ir užteplioji juo. ir plytelių impregnatorių būna ( čia gal toms grublėtoms, kur purvas renkasi, virtuvėj riebalai).

beje, gal kurios pačios projektavotės baldus,,ar jūsų vyrai? mane domintų koks pavyzdukas, kaip ten su detalėm, kokių tiksliai reik į spintutes. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MM*: 29 spalio 2014 - 11:29
QUOTE(*MM* @ 2014 10 29, 12:28)
aš vakar nusipirkau tas mėlynas antique - esi žiauriai patenkinta  biggrin.gif
man ir dar daug kitų ten patiko (koooookias grindim mačiau  wub.gif  bet jau išsiklijavom  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif ), ne visos yra internete, galit užsukt apsidairyt. apdailos namai ,žirmūnų 70.

Dėkui, reikės pavažiuoti pažiūrėti. MB irgi antuqe labai patinka ir spaudžia jas imti, o aš radau dar kitokias (iš ispaniškų plytelių) ir noriu jų labiau, tai dabar debatai vyksta biggrin.gif
Atsakyti