Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(flight @ 2014 10 27, 10:50)
Ai, tokį truputį crazy variantą. Parodysiu, kai jau bus (rizikuoju užsitraukti stiliaus žinovų nemalonę dėl eklektikos, nu bet ką dabar..).

Pfff.. gi sau darot, ne kitiems irnesakyk.gif
Pas mane totali eklektika cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 27, 10:58)
Pfff.. gi sau darot, ne kitiems  irnesakyk.gif

Taigi. drinks_cheers.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 27, 10:58)
Pas mane totali eklektika cool.gif

Būtų įdomu pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites! smile.gif
virtuves gamyba kaip ir i pabaiga, reikia issirinkti indu dziovykla i stalciu. renkuosi tarp blum ir hettich. o gal dar kazkas yra. pakomentuokit kas patogiau? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
Turiu labai didelį prašymą, gal kas nors turit pasiūlymų kur statyti valgomojo stalą? Virtuvėje planuojama sala, o kur valgomojo stalą dėti išvis neturiu minčių. Dabar pati esmė yra ta, kad dėsim langus, ir dar galiu pasirinkti kurią dalį vitrinos padaryti atidaromą. Paveiksliuke įsimečiau raudonai kaip galimybę stalą statyti taip, tik kaži ar nenervins aplink vaikščioti. Kita vertus nežinau ar labai reikia valgomojo stalo, gal geriau kokį nors "transformerį" kampe pasistatyti, ir tais retais atvejais kai reiktų jį kur nors pastatyt 4u.gif
Nemoku paveiksliuko įdėti, bet tikiuosi, kad pavyko doh.gif
https://lh6.googleus...551156_0001.jpg
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2014 10 27, 15:19)

Nenurodėte, kad nus toliau svetainėje, tad sunku ką patarti smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 26, 21:09)
Turejau omeny, ar akmuo, ar LMDP. Supratau, kad pastaroji. Tai visai baltos - oj oj.. juoda arbata gana dazo tokius pavirsius. Truputi ilgiau pabus balute ir jau teks sveisti. Tai mano patarimas, jei baltas, tai su kazkokiom priemaisom.

Ačiū smile.gif Tada pasiliksiu su rusvai-baltu variantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2014 10 27, 15:19)
Paveiksliuke įsimečiau raudonai kaip galimybę stalą statyti taip, tik kaži ar nenervins aplink vaikščioti.

O nenorite durų į terasą daryti kitoje pusėje, t.y. svetainės zonoje?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 27, 15:48)
Nenurodėte, kad nus toliau svetainėje, tad sunku ką patarti smile.gif.

Dar nelabai net ir žinau blush2.gif bet turbūt kažkas panašaus į tai turės būti, nes sugalvojom bestatydami židinį turėt, tai truputį keičiasi viskas. Esu iš tų be fantazijos lotuliukas.gif
https://lh5.googleus...017782_0002.jpg
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 10 27, 16:33)
O nenorite durų į terasą daryti kitoje pusėje, t.y. svetainės zonoje?

Svarstytini visi įmanomi variantai, gavojau apie durų perkėlimą. Tai va kaip tik ir laikas pradėti spręsti tų durų klausimą, kadangi pradės neužilgo dengti stogą, tai reik tuo pačiu ir su langais kažką daryt.
Buvau mąsčiusi ir apie duris per vidurį, bet nelabai įsivaizduoju kaip atrodys
Atsakyti
QUOTE(meme @ 2014 10 27, 17:46)
Buvau mąsčiusi ir apie duris per vidurį, bet nelabai įsivaizduoju kaip atrodys

Pagal išplanavimą aš daryčiau duris per vidurį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 27, 17:04)
Pagal išplanavimą aš daryčiau duris per vidurį.  ax.gif

Ir mano tokai mintis, patogiausia vaiksciojimui.
Atsakyti
Labukas, atėjau į jūsų temą, nes pradedame kurti virtuvę smile.gif Aišku, būste iki to dar daug darbų, bet reikia pasiplanuoti, kaip kas bus. Pas mus bus virtuvė su svetaine kartu, virtuvės zonai bus skirta 3 metrai. Iš patirties gal galite pasakyti - pakankamai? Svarsčiau kampu daryti virtuvę, bet atsisakiau tos minties. Pinigų kiekis ribotas, tas dėsim svetainėj ir virtuvėj arba linoleumą, arba laminatą kažkokį pigesnį... g.gif
Taip pat iš patirties kokios spalvos stalviršis praktiškiausias? Ar gera mintis dėti indaplovę, o ant jos orkaitę?
Ateityje įkelsiu savo virtuvės būsimos planą, lauksiu pastabų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2014 10 27, 19:16)
Pinigų kiekis ribotas, tas dėsim svetainėj ir virtuvėj arba linoleumą, arba laminatą kažkokį pigesnį...  g.gif

Vat grindys vienas is tu dalyku, kur reikia kokybiskiausiai daryti, pamastykite pataupyti kazkur kitur, nedekit linoliaumo 4u.gif
Atsakyti