Atiduodu duokle, pasirodysiu ir as svieziai baigta virtuve
Aciu visoms kas dalinasi patirtim, negaili patarimu.
Projektukas
O stai ka turim:
QUOTE(*barbora* @ 2014 10 26, 20:50)
matau, kad tikrai blizgus fasadai ant bangos aciu, kad pasidalinai, dabar idomu, kaip naudosis
O del balto stalvirsio, tai kazkaip visad galvojau, kad laaaabai nepraktiskas daiktas, bet va po komentaru, tai kazkaip galvoju, kad gal tikrai gera mintis
QUOTE(Suprem @ 2014 10 26, 20:38)
Ka as zinau egger'io kazkoks..
Turejau omeny, ar akmuo, ar LMDP. Supratau, kad pastaroji. Tai visai baltos - oj oj.. juoda arbata gana dazo tokius pavirsius. Truputi ilgiau pabus balute ir jau teks sveisti. Tai mano patarimas, jei baltas, tai su kazkokiom priemaisom.
QUOTE(*Elmyra* @ 2014 10 26, 22:01)
matau, kad tikrai blizgus fasadai ant bangos aciu, kad pasidalinai, dabar idomu, kaip naudosis
O del balto stalvirsio, tai kazkaip visad galvojau, kad laaaabai nepraktiskas daiktas, bet va po komentaru, tai kazkaip galvoju, kad gal tikrai gera mintis
Paciai idomu kaip naudosis. Nes blizgia, bet pilkai marga virtuve naudojuosi jau 10 metu, tai jokiu trukumu jos neradau, valosi gerai, o per marguma jokiu plemu nesimato. Si vienspalve, bus matyt ar daug teks vergaut.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 26, 21:09)
Turejau omeny, ar akmuo, ar LMDP. Supratau, kad pastaroji. Tai visai baltos - oj oj.. juoda arbata gana dazo tokius pavirsius. Truputi ilgiau pabus balute ir jau teks sveisti. Tai mano patarimas, jei baltas, tai su kazkokiom priemaisom.
Man kaip tik buvo pasakyta, kad esant priemaisom jau nebepabalinsi.... o gryna balta be problemu.
QUOTE(darbiete @ 2014 10 26, 21:13)
Sveikos, klausimas, kurios jau turit naujas virtuves tarp stalvirsio ir sienos kas deta? tik silikono uztenka? nes nenoriu visokiu aliuminio juosteliu
Pas mus ant sienos dar desis plyteles, o tada silikono juostele bus. Nenoriu ir as aliuminio.....
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 10 26, 21:59)
Man kaip tik buvo pasakyta, kad esant priemaisom jau nebepabalinsi.... o gryna balta be problemu.
Kalbu apie kasdienine paprasta prieziura As asmeniskai, nusisauciau. Jau man uztenka balintu grindu, saulei pasvietus matosi net plaukiukas.
Aisku, jei esat preciziskai tvarkingi ir kiekviena karta idealiai nuvalot nepaliekant jokio lasiuko, ar nebado akiu tokie lasiukai trupinukai - tada liuks.
Grizau paziureti jusu virtuves ir pamaciau balta stalvirsi, tai lauksim komentaru pradejus naudoti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 26, 22:45)
Grizau paziureti jusu virtuves ir pamaciau balta stalvirsi, tai lauksim komentaru pradejus naudoti
Na as nepedante, bet bandysim kazkaip susigyventi o jokios kitos spalvos neisivaizdavau prie jau issirinktu dureliu spalvu...
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 10 26, 17:25)
Sveikos. Pagaliau surinkta ir manoji virtuve.
QUOTE(*barbora* @ 2014 10 26, 20:50)
Sveikinimai su naujomis virtuvėmis Linkiu, kad jos būtų ne tik gražios, bet ir patogios bei praktiškos
QUOTE(Opensea @ 2014 10 26, 17:58)
Taip, ten yra grožių. Ak, jei tik finansai būtų neriboti ..
QUOTE(On the line @ 2014 10 26, 18:36)
cia sandeliukai labai grazus virtuviu negaliu ir savuoju atsidziaugti
Jei projektuočiau namą iš naujo, būtiniausiai pasidaryčiau panašų sandėliuką šalia virtuvės. Ir kodėl tai anksčiau neatėjo į galvą Nedidelė patalpėlė su uždarom durim ir daug atvirų lentynų - ir nedidukė daili virtuvė, neužgrūzinta daugeliu daiktų.
Mes su savo "baltąja gulbele" jau visai į pabaigą einam. Laukiam tik, kol bus apdailinė sienos plokštė. Čia jau aš neištvėriau ir išsirinkau kažką spalvotesnio - kiek galima vien baltos ir pilkos na, Dar yra juoda kaitlentė, metalo sp. orkaitė ir plytų sp. kriauklė, bet tas nesiskaito
flight, ka issirinkot spalvoto?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 27, 10:46)
flight, ka issirinkot spalvoto?
Ai, tokį truputį crazy variantą. Parodysiu, kai jau bus (rizikuoju užsitraukti stiliaus žinovų nemalonę dėl eklektikos, nu bet ką dabar..).