Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Opensea @ 2014 10 26, 16:58)
As tai cia matau lb graziu virtuviu  wub.gif

http://www.houzz.com...itchen-new-york

cia sandeliukai labai grazus virtuviu wub.gif negaliu ir savuoju atsidziaugti, kazkokia slipnybe jiems turejau nuo pradziu ir zinojau, kad jis privalo buti pas mane.
Mano pirmines idejos buvo tokios, kad ir saldytuvas jame butinai user posted image

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2014 10 26, 17:54)
Grazi virtuve. Kokiam mazdaug aukstyje gaunasi pakabinamu spinteliu virsutine lentyna? Galit lengvai pasiekti?
Buvot supranavusi daryti juoda vituve?

Negaliu dabar pasakyti aukscio, nepamenu, o ir dar neisikelem. Bet pasiekiu laisvai, tik jau puodeliu dziovykles patogiai nepasiekiam.... kelsim i spintele prie saldytuvo. Tik nezinau kur reiks mikrobange ikisti, kai uzimsim jos vieta puodeliais...
Du metus svajojau apie tokia
norejau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.B_: 26 spalio 2014 - 18:04
QUOTE(Mrs.B_ @ 2014 10 26, 19:00)
Du metus svajojau apie tokia
norejau

Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif .
Kodėl visgi atsisakėt savo svajonės? g.gif
Atsakyti
Aciu aciu 4u.gif na pagalvojau, kad nenoriu uzsijuodinti visos patalpos, nes ir indaujos norejau ir komodos ir valgomo stalo. Ir visko notisi is tu paciu ploksciu, kad nebutu marga. O ir ant juodo lako pirstai matosi daug labiau nei ant sviesaus. Vergaut nesinorejo....
Atsakyti
Juodai o jusu karkasas is kokiu medziagu.? Kokie fasadai? Mes irgi norim klasikinio bet ne griesto o tokio labai lengvo.
Atsiprasau jei jau buvote apie tai rasiusi gal praleidau. Bet labai stebiu skaitau abi temas. bigsmile.gif 000164.gif
Atsakyti
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2014 10 26, 19:43)

Nėra ko atsiprašinėt irnesakyk.gif ... net pati nepamenu, ar rašius buvau apie karkasą, t.y. korpusą g.gif ... kad nieks lyg ir neklausė bigsmile.gif. Iš baltos plokštės korpusas, fasadai - beicuotas juodalksnio masyvas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 26 spalio 2014 - 18:49
QUOTE(On the line @ 2014 10 26, 10:22)
As turiu ir naudojasi labai gerai, jau rasiau kelis puslapius atgal. Su langu valikliu nupurskiu ir sluoste nuvalau ir viskas.
Radau is anksciau pateiktos nuorodos, tai musu toki fasadai, be rankeneliu ir lygus.
user posted image

Graziai wub.gif Nu tai gal nieko? g.gif

QUOTE(Juodai @ 2014 10 26, 10:58)
Juk minėjot, kas darysit klasikinę virtuvę g.gif ... tad blizgūs fasadai lyg nelabai derėtų. Nors kažkada seniai čia buvo įkelta blizgios su filingais virtuvės pavyzdys. Kaip taisyklė balta ji buvo  biggrin.gif . Įdomiai taip atrodė  smile.gif .
Dėl šveitimo: pas mane filinguoti fasadai - raudoni ir tamsiai rudi - nu tikrai nevargina joks šveitimas schmoll.gif

As pati nebezinau ko noriu... doh.gif va cia ir baisiausia...visad maniau, kad noresiu klasikos, o bet taciau, kai pasineri i pasiula ir google tai tada visko nori biggrin.gif nebeina apsispresti...

Siandien su MB laiko turejom, tai aptarinejom spalvas...tai isvis tragedija... doh.gif lotuliukas.gif man rodos, kai reiks rinktis isprotesiu...

Mrs. B sveikinu su virtuve wub.gif baltai pavydziu, kad viska jau pabaiget lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,
gal kas pades doh.gif virtuvinio fasadai tamsiai rudi, stalvirsi rinktis balta ar baltai rusva? g.gif Kas turite visiskai baltus - yra kokiu minusu? Sienos bus vos rusvos, gal labiau prie baltai rusvo deretu nei popierinio balto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 10 26, 20:23)
Labas,
gal kas pades doh.gif virtuvinio fasadai tamsiai rudi, stalvirsi rinktis balta ar baltai rusva? g.gif Kas turite visiskai baltus - yra kokiu minusu? Sienos bus vos rusvos, gal labiau prie baltai rusvo deretu nei popierinio balto g.gif

O kokios medziagos stalvirsis?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 26, 20:33)
O kokios medziagos stalvirsis?

Ka as zinau g.gif egger'io kazkoks..
Atsakyti
Pries imdama balta stalvirsi daug issiklausinejau. Tai nuomone, kad labai praktisk,a nes uzpylei baliklio ir vualia. Is savos puses dar komentuoti negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 26, 19:48)
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2014 10 26, 19:43)

Nėra ko atsiprašinėt irnesakyk.gif ... net pati nepamenu, ar rašius buvau apie karkasą, t.y. korpusą g.gif ... kad nieks lyg ir neklausė bigsmile.gif. Iš baltos plokštės korpusas, fasadai - beicuotas juodalksnio masyvas mirksiukas.gif .

Skaitineju senas temas idomu kokios kainos masyvu... supratau tik kad MDF 20% kaina skiriasi o ir netinka ji klasikai.... sunku ir meistrus pasirinki kas darytu... doh.gif Jau metai lauko suku galva su savo virtuve o galutinio varjantos vis nera. Tik nuspresta kur orkaite kriaule ir kaitlente.... o laikas taip tiksi jau ne uzkalnu reikia sudeti visus taskus. Galvos skausmas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AleksandraGabijaGustas: 26 spalio 2014 - 19:50