Tema skaitau seniai, tai truputi pakomentuosiu
QUOTE(flight @ 2014 10 09, 08:04)
Vis tik,
balti fasadai nėra praktiški. Priežiūros reikia tikrai dažniau, labai greitai susidaro "nešvaros įspūdis.
Jau svarstau, kokias čia priemones įsigijus fasadų valymui, kad nepažeistų paviršiaus Gal ką patartumėte?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 09, 08:50)
As kazkada irgi klausiau, man neatsake. Nes baldzius buvo minejes kazkokia furnituros parde salia baldu rojaus, bet as jos neradau. Sake geriausia spec dazytiems pavirsiam. Dar radau, kas prekiauja ivairia tokia chemija, bet jie minsko plente, o prekybcentriuose taip ir neradau ju produkcijos. Reikes kada prisiverst iki ju nuvaziuoti, o taip toli. Atrodo, Jape valikliu firma vadinasi..
Tiesa,
as baltos irgi antra karta nebedaryciau Net ir bendroj erdvej butu man buvus kita spalva geriau, bet jau pietus po saukstu.. Nepatirtis, oj ta nepatirtis
* cia matyt kaip kam, man viskas labai gerai, jokiu problemu su baltu fasadu. MDF baltas blizgus, virtuve turime nuo birzelio menesio. Aisku visa valyma palengvina, kad nera jokiu rankeneliu ir pavirsus be jokiu nelygumu.
** jau montuojant virtuve meistrai pasake, kad geriausia MDF valyti su langu valymo priemone, tai pat ir darau. Montavimo momentu kazka tvarkiausi ir buvau pasidejus medienai ir plokstem skirta priemone, kur padengia apsaugine plevele, tai perspejo, kad nevalyciau tik tokia, nes bus riebaluota.
QUOTE(JViktorija @ 2014 10 09, 09:30)
o kodėl?
pas mus vos į pilkumą MDF, jokio nepatogumo nepastebėjau
. Kas kelias sav pravalau ties rankenėlėm, pirštų antspaudus ar nuvarvėjimus, bet jokio diskomforto nejaučiu. Tas trunka kelias minutes
uztrunku taip pat tik kelias min
ir viskas svaru
Papildyta:
QUOTE(flight @ 2014 10 19, 08:50)
O šito nežinojau
Po kaitlente kaip ir patogiau, kai reikia gaminti, maišyti, ragauti ir pan.
ir as nezinojau. Pas mus butent po indukcine ir stovi visi metaliniai irankiai, kaip ir samciai, menteles.