Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(panele Morta @ 2014 10 14, 14:40)
2 tipo man patinka, aisku kaina automatiskai isauga, bet tik ar ne per mazai vietos bus siaip tarp tu ilgu spintu vadinkim?


Darbastalio liks tikrai labai mažai . Jei namuose beveik negaminate - kodėl ne? Jei gaminate... g.gif Nebus labai patogu, juk dar ir pasidėti ant jo kažką norėsite - bent virdulį, duoninę, duonos skrudintuvą, kavos aparatą kokį ir pan. Tai faktiškai, vietos ant jo ir nebeliks.


Aš vis dėl to pagalvočiau apie darbastalį virš radiatoriaus, arba priešingai - šaldytuvo perkėlimą prie orkaitės ir virtuvės suktelėjimą iš kitos pusės,kaip apatinių spintelių pratęsimą su darbastaliu/stlalu.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 14, 14:51)
Darbastalio liks tikrai labai mažai . Jei namuose beveik negaminate  - kodėl ne? Jei gaminate... g.gif Nebus labai patogu, juk dar ir pasidėti ant jo kažką norėsite - bent virdulį, duoninę, duonos skrudintuvą, kavos aparatą kokį ir pan. Tai faktiškai, vietos ant jo ir nebeliks.

Aš vis dėl to pagalvočiau apie darbastalį virš radiatoriaus, arba priešingai - šaldytuvo perkėlimą prie orkaitės ir virtuvės suktelėjimą iš kitos pusės,kaip apatinių spintelių pratęsimą su darbastaliu/stlalu.

na ant darbastalio tik virdulys, nepatinka man apsikrauti, niekad nelaikau nieko, net nuemiau peiliu stova ir peiliai guli stalciuj.. man patinka neprikrauta ir suslepta. kavos aparato neturiu ir nereikia, nes viena kava geriu seimoj, skrudintuva turime, bet irgi guli pasleptas smile.gif duona saldytuve laikome, vartojame mazai, nes net ir puse kepalo kazin kiek laiko prastovi..
bet gaminti gaminu, kiek reikalauja seima smile.gif virs radiatoriaus nenoriu tesi, aplamai sukti kampu, kad neuzsigriozdinciau erdves, mano noras viena linija,kad butu virtuvinis

ta prasme kaip pirmasis variantas, tik saldytuvas kitoje puseje, po to eina virykle salia jo? as ir taip mastau g.gif
Papildyta:
va gal taip?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panele Morta: 14 spalio 2014 - 15:00
na, jei darbastalio jums pakankair neužsukinėsite kampo, tada visai geras antrasis variantas ax.gif Kaip suprantu, norite kažko tokio, čia turbūt jūsų pirmasis variantas:

user posted image
Atsakyti
Sakykite ar kas turite darbastali ir ant sienu uzsikele pas mus pakabinamu spinteliu nesbus tai galvoju kaip atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2014 10 15, 11:00)
Sakykite ar kas turite darbastali ir ant sienu uzsikele

Kas čia per monas blink.gif ? biggrin.gif
Gal turėjote omenį HPL plokštę ant sienos? smile.gif Tai ne darbastalis mirksiukas.gif , darbastalis yra tai, ant ko dirbame biggrin.gif .
Jei nebus pakabinamų spintelių, manau nekaip jis atrodys unsure.gif . Išvis man jis goržio daug nepriduoda... bet žinoma, viską galima gražiai sukomponuot, tik fantazijos reikia. Bet jei ti taip paprastai uždėta plokštė ir daugiau nieko, man negražu schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 15, 11:08)
Kas čia per monas blink.gifbiggrin.gif
Gal turėjote omenį HPL plokštę ant sienos?  smile.gif Tai ne darbastalis mirksiukas.gif , darbastalis yra tai, ant ko dirbame  biggrin.gif .
Jei nebus pakabinamų spintelių, manau nekaip jis atrodys unsure.gif . Išvis man jis goržio daug nepriduoda... bet žinoma, viską galima gražiai sukomponuot, tik fantazijos reikia. Bet jei ti taip paprastai uždėta plokštė ir daugiau nieko, man negražu  schmoll.gif .


lotuliukas.gif doh.gif niu ne taip pasisakiau. Taip ta plokste tokia mums pasiule kelti ir ja...tai galvoju kaip cia atrodys nes ir vyrui pasirode blink.gif
Papildyta:
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2014 10 15, 11:11)
lotuliukas.gif  doh.gif  niu ne taip pasisakiau. Taip ta plokste tokia mums pasiule kelti ir ja...tai galvoju kaip cia atrodys nes ir vyrui pasirode blink.gif


oi ne stalvirši kelti i viršu tokios pat medziagos kaip stalviršis va taip...Niu bet kaip atrodys neturiu supratimo du langai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AleksandraGabijaGustas: 15 spalio 2014 - 10:14
Mes dėsime plokštę ant sienos, bet ne tokią kaip stalviršis. Jau užsakėme, laukiame, bus gal po mėnesio .

Jei ten, kur yra kaitlentė ir plautuvė, nedėsite nieko - siena labai apsiterš. Net jei dažai plaunami. Žinoma, dar daug kas priklauso nuo naudojimosi virtuve intensyvumo, ir kas kiek laiko planuojamas remontas namuose.
Atsakyti
AR vertasdėmesio dalykas relingo sistema? Kas turite - ar pasiteisina, ar patogu? Labai "apsikabinėti" nesinori, ypač turint nemažą virtuvę, bet pvz., jei kokį laikiklį popieriniam rankšluosčiui ar lentynėlę kapsulinei kavai įkurdinti?
Ir, dar labai norėčiau vyo taurių laikiklio po spintele. Verta/neverta?

Atsakyti
man asmeniškai nepatinka, ir labiausiai valymo-tvarkos prasme g.gif
Atsakyti
O kaip tokie laikikliai ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 16, 11:34)
O kaip tokie laikikliai ?



sitie visai patogiai atrodo, ir dulkes nesikaupia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 16, 11:34)
O kaip tokie laikikliai ?

Aš tokius turiu pakabinamoj spintelėj, man patinka, kad yra už durelių ir nekaupia dulkių ir kitų nešvarumų.
Atsakyti