Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 18

QUOTE(Amelita @ 2014 10 14, 08:50)
Musu bute yra parketas ir plyteles ( po jomis jei reikia galima pasisildyti). Tarpelius nusipirkome tokius spec. parketo parduotuveje, nesimato jokiu sujungimu. Spalva atitinka grindis. Atrodo tikrai graziai. Metaliukai tokioje vietoje man atrodytu tikrai nekaip.

Parodykite, kas per tarpeliai bigsmile.gif
Atsakyti
Mes - pagaliau - jau beveik pilnai naudojamės naująja virtuve, trūksta tik stalčių vienoje apatinėje spintelėje, ir poros viršutinių spintelių.
Labai patinka ištraukiami vieliniai krepšiai - ten laikau bulves, morkas, obuolius. Yra dvi kampininės spintelės su tais ištraukiamais "blynais" - liuks pagaliau visi puodai telpa. Nedideliame kargiuke šalia kaitlentės laikau aliejus, prieskonius -jie neapkrauna ant stalviršio, o labai patogiai pasiima prireikus.

Neįmontuojamą mirkobangę MB visai gerai įkomponavo už stiklinių pakeliamų durelių. Kai naudojamės mikrobange, dureles paliekame pakeltas.

Padarėme dvi eiles viršutinių spintelių. Pirmą eilę dar kažkaip pasiekiu, antros - nebe (aš neaukšta), taigi, reikės kokio laiptelio, suolelio. Planuoju tose viršutinėse laikyti itin retai naudojamus rakandus, kaip pvz.,šventinę (gimtaidenių, Kalėdų,Velykų) atriubitiką, indus, kurių prireikia tik susirinkus didesnei kompanijai.


Dar reikia įprasti prie didesnės virtuvės, kol kas ne visai logiškai išsidėliojau dalykus ant stalviršio. Pvz., viename krašte atsidūrė duoninė,o kitame - duonos skrudintuvas doh.gif
Nors turime devynias rozetes stalviršio zonoje (prie grindų yra daugiau), mums jų pritrūko, MB organizuos dar.

Baltus fasadus tenka pavalyti kasdien, žinoma, ne viską (nusišaučiau biggrin.gif ) - pora specifinių vietų, t.y. šalia kriauklės ir kaitlentės. Gelbsti didelės rankenėlės - prie fasadų beveik nesiliečiama rankomis. Jei reikėtų atidarinėti rankos paspaudimu - valymo būtų kur kas daugiau.

Ant plytų spalvos kriauklės matosi vandens apnašos, dėl to labai nesuku galvos - man nekliūna. O išimtinėmis progomis - nusivalysiu. smile.gif

Juodos spalvos kaitlentė nelabai įsipaišo į kontekstą, gražiau būtų baltos spalvos, bet mes sukomės kuo taupiau ir dėl tokių dalykų jau net nekėlėm klausimo. Gal, kada nors, jei netyčia atsiras nereikalingų laisvų pinigų bigsmile.gif

Mano nuomone, ąžuolas arba beržas būtų atrodę gražiau, bet tie fasadai turi savų trūkumų.

Labai džiaugiuosi, kad virtuvės (ir spintelių) nepamažinome nė per plauką - jau ir dabar vos viskas sutilpo. Gal todėl, kad virtuvėje laikomi ir ne visai virtuviniai dalykai - neturime sekcijos ar ko nors panašaus svetainėje.


Reziume - paprasta, erdvi, talpi, funkcionali, šiek tiek nepraktiška (dėl baltų neblizgių fasadų) virtuvė.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 14, 09:33)


Koks puikus, nuoširdus ir atviras virtuvės aprašymas thumbup.gif . Sveikinu su nauja virtuve 4u.gif .
Žinoma, labai smalsu pamatyti akies krašteliu Jūsų kūrinį blush2.gif
Atsakyti
flight, aciu uz pasidalinima ispudziais 4u.gif labai idomu buvo paskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2014 10 14, 09:52)
Žinoma, labai smalsu pamatyti akies krašteliu Jūsų kūrinį  blush2.gif



Kai tik bus visai pabaigta, įkelsiu - tik, turint minty, kokiais tempais mes judame, gali tekti palaukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 10 14, 10:05)
tik, turint minty, kokiais tempais mes judame, gali tekti palaukti  smile.gif

Ale aš niekur neskubu... smile.gif
Ačiū 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 10 14, 08:53)
Parodykite, kas per tarpeliai bigsmile.gif



Neturiu su kuo nufotkinti. Pirkome Pakruojo parkete, netoli Vingio kinoteatro.
Na ten tokia metaliukai, bet jie padengti tokiu kaip medziu, medzio imitacija. Mums prie parketo labai tiko. As patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 10 14, 11:49)
Neturiu su kuo nufotkinti. Pirkome Pakruojo parkete, netoli Vingio kinoteatro.
Na ten tokia metaliukai, bet jie padengti tokiu kaip medziu, medzio imitacija. Mums prie parketo labai tiko. As patenkinta.

Idomu, nenusitrins su laiku ta imitacija? unsure.gif

Man reikia balinto medzio ir juodos spalvos.

Uzmesiu aki irgi, aciu.

Ale skurdus maxej indu pasirinkimas unsure.gif Viena puodeli radau, gaila, nebebuvo daugiau tokiu graziu, gal kitose rasiu..
Na, irankius nusipirkau, panasius, ka buvau planavus pirkti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 spalio 2014 - 12:51
seikos, vis paskaitineju sia tema, tad nutariau ir as sulaukti patarimu 4u.gif

esme tokia, pries 7 metus gaminome toki virtuvini komplekta, aisku cia uotrauka tiek metu senumo ir daug kas pasikeite, virs virsutiniu spinteliu yra kitas vaizdas, t.y. lubos nuleistos, gaunasi kad visiskai virtuvinis nisoje ir gartraukio gofra imontuota po gibsu.. yra garintuvas metalinis platus... na ir visi kiti baldai, bet esme dabar del virtuvinio..
parodau vaizda
user posted image

nutarem uzsisakyti kita. tiesiog vyro isprasiau, nes nebegaliu. virtuve yra bendra su svetaine, man tiesiog bado akis ir tos spinteles ir visas nefunkcionalumas bei vietos trukumas. bendroje svetaineje yra komoda pailga, kaip tv staiukas, tai ten netgi laikau visokias mesmales, nes cia netelpa, ka jau kalbeti apie daugiau.. taigisiek tiek pentu papiesiau, nu kitaip nemoku blush2.gif
du variantus, prasyciau komentaru ir patarimu, nes jau pradesiu si procesa ir siek tiek su baldininkais pradedu bendrauti.
ka keisiu:
-butinai imontuojamas saldytuvas, nes tas tarsi sasas visumoj
-butinai imontuojamas garintuvas, nes butu spintele papildoma susidejimui, bei nuolatinis sveitimas plieninio gartraukio, ypac is isores jau paveike
-prie saldytuvo, pirmoje spinteleje apacioje yra imontuota indaplove, tai ja visiskai ismetu, nes nenaudoju, nepatinka, neprikraunam tiek indu, prikrovus vos sulaukiu, kada baigs skalbti, bei mano luminarcinius indus kazkodel negraziai nuplauna, nu sakykim dazai nusitrina.. na nenoriu as jos, geriau spintele
-mikrobange kelciau virs imontuojama saldytuvo, nes ji naudojama ypatingai retai, bet kartais reikia, na ji dabar kitokia, grazesne blush2.gif bet slepciau po durimis
-noriu visiskai uzdaru spinteliu, iki pat nisos virsaus, be rankeneliu
-kriaukle granitine su mazyciu krasteliu kokiam puodeliui isplautam padeti ant greito
-orkaite su virykle irgi jau kiti stovi, tad galima juos ir atskirai montuoti, ten buvo laikinai is kitu namu parvezta virykle, bet tik kartu komponuojama
-deja, vyras isklijavo plyteles iki pat virsaus, bei uzsuko kampu, bet padarem irgi klaida, kadangi jos matines ir viskas matosi ant ju ir begalo blogai valosi.. ju iskrapstyti jau neis, niekas neuzsiims, nebent deti plokste ant sienos, bet ka daryti su kampu uzsukta siena? sad.gif

ps. ikelsiu antroje zinuteje ka isvaizduoju 4u.gif
Papildyta:
taigi nisos plotis 327, ilgis iki nisos virsaus 244

1 variantas
user posted image

arba 2 variantas
user posted image
Papildyta:
sakykim, jei 2 varianta darau, uzsidengia tos plyteles sone, tarp spinteliu ant sienos jau ir plokste detusi.. bet ar ne per daug nedidelej zonoj tu spinteliu?

jei 1 variantas, tada lieka tos pacios plyteles, darbastalio zona normali, galima kriaukle ir ne prie pat saldytuvo deti..

esme, kad noriu atsikartojanciu spinteliu virsuje ir apacioje.. vienodai

beje, del stalciu, ar butu patogu, jei jie po durelem butu? ta prasme, atsidarai spintele ir ten du stalciai? nes tada vienodumas iseitu..
Atsakyti
O nenorit II tipo virtuvės? Manau, būtų lengviau merginoms patarti, jei įmestumėt viso buvo planą. Būtų lengviau įsivaizduot, kas kur yra, kokie plotai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 10 14, 13:33)
O nenorit II tipo virtuvės? Manau, būtų lengviau merginoms patarti, jei įmestumėt viso buvo planą. Būtų lengviau įsivaizduot, kas kur yra, kokie plotai ir pan.

pabandysiu nuskanuoti ir ikelti 4u.gif
2 tipo man patinka, aisku kaina automatiskai isauga, bet tik ar ne per mazai vietos bus siaip tarp tu ilgu spintu vadinkim? nes pirmame variante, pvz saldytuva I kita puse deti negalim, nes kur orkaite, ten isvesta jos laidai, trifaze ar kas ten blush2.gif ir kaip perkelti I kita vieta, I kita puse, manau daug sunkumu..
Atsakyti
na bandau ikelti plana, ten dar dapiesiau, per vidury stovi sofa kampas, pries ji, tarp virtuvinio - stalas apvalus su 4 kedem... sukti kampu negalim, nes tarp virtuvinio ir lango, platus radiatorius... langas vitrininis, todel radiatoriu prie sienos tvirtino sad.gif
user posted image
Atsakyti