QUOTE(2 in 1 @ 2014 10 10, 16:20)
Atėjo laikas ir man kurti savo virtuvę. Mano planas būtų toks. Proporcijos maždaug išlaikytos.
Bet, vyro tėtis, kuris mums padeda name, jau išvedžiojo vandens ir nuotekų vamzdžius, kurie gaunasi kampe. Gaunasi viskas labai sugrūsta. Bet gal būtų galima dar taisyti.
man pirmas planas tikrai pranasesnis uz antra
QUOTE(nile @ 2014 10 10, 22:38)
Merginos,susiduriau su problema ir jau nebezinau kurioje temoje reiketu rasyti
Siandien buvo atejas meistras, apsitarti kas, kaip ir t.t. Zodziu, norejau visame bute vientisu be jokiu slenksciuku/sujungimu grindu. Taciau musu meistras kategoriskai atsisako deti laminata be slenksciuku. Sake, kad del saules ir vandens (uzpylimo atveju) poveikio, pleciasi, pakyla laminatas. Tam,kad nebutu taip visose kambariuose reikia daryti atskiras zonas t.y. deti slenksciukus.
Gal yra merginu, gyvenanciu bute, kuriu visame bute sudetas laminatas be jokiu slenksciuku/sujumgimu. Ar yra kokiu bedu?
pas mane detos bambukines aprketlentes, detos kaip vienteisinis "daiktas" mestras klijavi prei betono, aisku nenorejo, bet padare. kol ten grindis baige "vaiksioti" tai buvo garsai lyg pokstelejimai, bet po metu jau pradziuvo namas, grindis.
manau teisiog nori paprastesnio darbo ir tiek. viena kambari padarom, ok, kita padarom, ok. sujungiam slenksciais ir adios. manau dusinkite meistra
QUOTE(Freke @ 2014 10 11, 11:05)
Vadinas reik ieskot akciju indams ir pildyt atsargas
as maximoje karta paroviau indu kuriu kaina jau buvo nuleista nuo 16.99 iki 3.50 ir dar 40 proc nuolaida. tiek tempiau, kad vos nepagimdziau, o dar plikledis pasitaike
bijojau vyrui rodyti kiek pajamiau leksciu, dar norejau eiti, ale jau pilvas nebeleido, o paskui lekstes baigesi
dabar gailiuosi kad daugiau neemiau. reikejo i spintele susideti, paskui vyra siusti su raktuku pirkiniu