QUOTE(Hmmm... @ 2014 09 26, 10:37)
Nu dvi valandas pacypt yra lengviau, nei visą dieną
Vyresnis mano tris savaites nieko nedarė ir niekur nesijungė, valgydavo kažkiek, bet ne visada, miegodavo (nes pusę dienos praverkus sunku neužmigt). Ir tik tada, kai baigėsi liūdesio periodas, prasidėjo žaidimai ir įsitraukimas į veiklą. Ne visiems tai vienodai ateina, ne visi vienodai linkę į žaidimus su kitais. Tuo labiau dvimečiai. Man tai jie dar individualistai tokiam amžiui labiau atrodo. Nors šiaip labai bendruomeniškas ar labai "prie chebros" maniškis taip ir netapo iki šiol.

Vyresnis mano tris savaites nieko nedarė ir niekur nesijungė, valgydavo kažkiek, bet ne visada, miegodavo (nes pusę dienos praverkus sunku neužmigt). Ir tik tada, kai baigėsi liūdesio periodas, prasidėjo žaidimai ir įsitraukimas į veiklą. Ne visiems tai vienodai ateina, ne visi vienodai linkę į žaidimus su kitais. Tuo labiau dvimečiai. Man tai jie dar individualistai tokiam amžiui labiau atrodo. Nors šiaip labai bendruomeniškas ar labai "prie chebros" maniškis taip ir netapo iki šiol.
Jusu 1.valge kazkiek
2.miegojo-zinau atveji kai vaikas prarekes visa diena darzelyje, is to streso namie uzminga tik 1val nakties.
3. jusiskiui tai buvo liudesio periodas.kuris baigesi greitai- po 3 savaiciu.
vadinasi jusu atveju vaikas adaptavosi per menesi.

4 .yra tam tikra kategorija vaiku kurie visiskai nepripranta prie darzelio.
o del cypimo -jei as pabandyciau pacypt 1 valanda, man jau skaudetu galva, blogai jauciausi, issekusi fiziskai ir psichologiskai, tai verta pagalvoti ka vaikas isgyvena 2 valandas cypdamas. beabejo labai svarbu koks tai verksmas, ar be perstojo vaikas rekia, ar tik karts nuo karto.
yra 2 skirtumai-kai vaikas darzelyje paliekamas apsiasarojes, kai karts nuo karto apsiverkia mamos ir antru atveju-kai vaikas be perstojo verkia, klykia,nevalgo ir nemiega.Pirmu atveju imanomas greitas pripratimas prie darzelio aplinkos, antru atveju jei vaikas vedamas i darzeli- tai tik kankyne.tiek vaikui, tiek tevams, tiek ugdymo personalui ir kitiems vaikams grupeje.