Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriški batai nuo 42 dydžio ir didesni.

4u.gif
Atsakyti
Nauji odiniai aulinukai,siusti is jav,dydis 11US/42eur, man su 27cm peda dideli,tinka placiai pedai. kaina 45eur.
user posted image
video

i az,klaipeda,siunciu 4u.gif
Atsakyti
Parduodu naujus Clarks batukus, odiniai, labai minksti ir lengvi. Dydis US 12, turbut 43 Eu butu, vidpadis 28 cm (man nesiojanciai 42 per dideli), tinkami ir placiai pedai.. Kaina 34 Eur, Klaipeda siunciu.

user posted image
Atsakyti
Parduodu naujus Clarks batukus, odiniai, lengvi. Dydis 43 Eu, vidpadis 28 cm. Kaina 80 eurų, Kaunas siunčiu
http://www.vinted.lt...clarks-bateliai
Atsakyti
ENVY Odinės Basutės wub.gif

Odinės, su kniedėm.
Dydis 42, vidpadis 28 cm., yra maišelis batų saugojimui
bigsmile.gif

user posted image
user posted image

Kaina 20 15 € 4u.gif
Atsakyti

Parduodu naujus Clarks batukus, odiniai, labai minksti ir lengvi. Dydis US 12, turbut 43 Eu butu, vidpadis 28 cm (man nesiojanciai 42 per dideli), tinkami ir placiai pedai.. Kaina 34 Eur, Klaipeda siunciu.

user posted image

Reali spalvyte balerinu

user posted image
Atsakyti
Nesioti Converse 42 dydzio.Puikios bukles.20€
http://s1362.photobu...a6psa.jpeg.html
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2016 04 01, 11:13)

user posted image

Reali spalvyte balerinu

user posted image

PARDUOTI
Atsakyti
user posted image
user posted image
42dydžio užsidėtos vienai progai. Kulnai tvarkingi, visiškai jokių trūkumų. Tikrai papuoš pėdą, gėlė gražiai slepia dalį pirštukų
plačiausia vieta basučių 9cm, vidpadžio ilgis 27.8 cm
20 eur 17eur
Atsakyti
Nauji, odiniai, neavėti, tik matuoti. Man netinka, tad perleidžiu kitai damai pasipuošti - gal kam tiks/patiks wub.gif

user posted image
Dydis 45 = 30,5 cm Kulniukas = 6 cm

Kaina 35€ - (Mokėta gerokai brangiau rolleyes.gif)

Veiksmas Kaune, siuntimas, jei jo reikia - Jums NEKAINUOS! user posted image tariamės per AŽ user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasicka*: 06 balandžio 2016 - 14:23
TIK SI SAVAITGALI 35EUR
Nauji odiniai aulinukai,siusti is jav,dydis 11US/42eur, man su 27cm peda dideli,tinka placiai pedai. kaina 45eur.
user posted image
video

i az,klaipeda,siunciu 4u.gif
Atsakyti
naujos naturalios odos SOFT basutes,labai patogios, tinka placiai pedai,dydis 11us/42eur,vitpadis 28cm.kaina 35eur
user posted image
user posted image
user posted image
parduotuves nuoroda

klaipeda,i az,siunciu
Atsakyti