Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(smala @ 2015 10 10, 10:02)
Sveikos  4u.gif Gal zinot kuo ir kaip beicuoti tulpiu svogunelius?Turim daug ivairiu gyviu,kurie mielai namnioja viska,kas sukista po zeme. doh.gif

Tai kad beicavimas padeda apsaugoti nuo ligų, bet ne nuo kenkėjų 4u.gif

http://www.walnuts.l...eklu_beicavimas

Palade, labai gražu abu deriniai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 10 spalio 2015 - 11:28
QUOTE(Riolita. @ 2015 10 10, 12:21)
Tai kad beicavimas padeda apsaugoti nuo ligų, bet ne nuo kenkėjų  4u.gif

Aciu,jau pati radau 4u.gif .Bet ten kalbama apie bulves.:
Spragšiai mažiau pažeis bulves, jei jas beicuosime beicais, kurių sudėtyje yra insekticidų. Šiuo metu Lietuvoje registruotų tik profesionaliam naudojimui augalų apsaugos produktų sąraše yra tik vienas beicas Monceren G. Jis puikiai apsaugo sėklinius gumbus ir plotą apie juos.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2015 10 10, 11:02)
Sveikos  4u.gif Gal zinot kuo ir kaip beicuoti tulpiu svogunelius?Turim daug ivairiu gyviu,kurie mielai namnioja viska,kas sukista po zeme. doh.gif praeitais metais nuede bulves,siais-zemuoges ir svogunus,gaila butu tulpiu  verysad.gif O taip norisi,kad pavasari zydetu

nuo stambių graužikų krepšeliai saugo. o kažkokių lervų, kurios graužtų, iškasdama nesu radusi, nors ir ne kasmet iškasu.
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2015 10 10, 12:21)

Palade, labai gražu abu deriniai  4u.gif

dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 09 21, 09:11)

Labai gražus derinukas thumbup.gif Jei ne paslaptis gal pasakytumėte kokia šviesiai mėlynų tulpių veislė. Labai gražus mėlynumas.
Atsakyti
QUOTE(zvirblis2 @ 2015 10 13, 12:21)
Labai gražus derinukas  thumbup.gif  Jei ne paslaptis gal pasakytumėte kokia šviesiai mėlynų tulpių veislė. Labai gražus mėlynumas.

kokia čia paslaptis biggrin.gif Šviesios yra Darvino hibridas Blue Aimable, bet pas mane jos violetinį atspalvį turi, o tamsios - Queen of the night, paprastosios vėlyvos
Atsakyti
Šviesiosios pas jus panašios į 'Blue Parrot'.
O 'Blue Aimable' irgi gana panašios spalvos būna, tik nebanguotais kraštais. Ne tokio mėlynumo, kaip reklaminėse nuotraukose.
Atsakyti
Pas mane Blue Aimable va kaip atrodo:

user posted image

Daisoja, ar jūs ją turt? Kaip pas jus žydi?

Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2015 10 13, 15:02)
Šviesiosios pas jus panašios į 'Blue Parrot'.
O 'Blue Aimable' irgi gana panašios spalvos būna, tik nebanguotais kraštais. Ne tokio mėlynumo, kaip reklaminėse nuotraukose.

NE bLUE Parrot TAMSESNES, KAZKAd turejAu ir kazkam netycia visas atidaviau ir nieks neprisipazista o dabar ieskau , man jos labai patiko.
Atsakyti
atmintis mane apgavo, pagal planą toje vietoje tikrai mėlyna papūga. galėjau ir pati susiprasti, kad vaizdas tai vėlyvas, jau tik papūginės prie paprastų vėlyvų kartu žydi. bet ta tokia nelabai garbanota, tai ir išmušė iš vėžių. kitos papūginės smarkiai garbanotesnės. o kad spalvos skiriasi, tai gal nuo žemės irgi kažkiek priklauso g.gif
Atsakyti

Daisoja, ar jūs ją turt? Kaip pas jus žydi?
[/quote]
Iš kolekcijos beveik nieko neliko, kažkada turėjau, dabar pagal nuotraukas niekaip neatseku. Pamenu, kad vienais metais visai neatitiko. Kitais lyg ir atitiko, bet nebuvo grynai mėlyna, kaip tikėjausi pagal paveikslėlį, o labiau ,,dūminė", kiek murzinoka. Ir žiedo forma labiau bokalo formos, ne tokia smailėjanti, kaip jūsiškės.
Mėlyniausios iš turėtų tulpių turbūt 'Blue Diamond', ypač sendamos:
https://plus.google....925487643554471
Dar gana mėlyna 'Negrita', bet pagal vardą labiau priskiriama prie juodųjų. Tokia nei juoda, nei mėlyna, priklauso nuo fono ir apšvietimo.
Labai patiko 'Shirley Dream', tokie švelnūs violetiniai perėjimai. Ai, dar daug gražių su mėlio priemaišomis, dabar tik liūdesys prisiminus praradimus.
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2015 10 14, 06:56)
atmintis mane apgavo, pagal planą toje vietoje tikrai mėlyna papūga. galėjau ir pati susiprasti, kad vaizdas tai vėlyvas, jau tik papūginės prie paprastų vėlyvų kartu žydi. bet ta tokia nelabai garbanota, tai ir išmušė iš vėžių. kitos papūginės smarkiai garbanotesnės. o kad spalvos skiriasi, tai gal nuo žemės irgi kažkiek priklauso g.gif

O pas Jus čia Blue Parrot pirmi metai taip žydi? Mano tik pirmais metais tokios i papūgines buvo panašios unsure.gif , o dabar vos ne kaip paprastos melynai violetinės, bet pačios vėlyviausios iš turimų smile.gif
http://public.fotki....s/p1130534.html tokios buvo sodintos.

http://public.fotki....p1130496-t.html tokias turiu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(v.vileva @ 2015 10 16, 14:52)
O pas Jus čia Blue Parrot pirmi metai taip žydi? Mano tik pirmais metais tokios i papūgines buvo panašios  unsure.gif , o dabar vos ne kaip  paprastos melynai violetinės, bet  pačios vėlyviausios iš turimų  smile.gif

čia jau antrų metų. buvo neiškastos pirmais, tai antrais jau smarkiai padaugėję žiedų iš tų pirmų 5 svogūnėlių.
pirmais irgi tokios buvo, tik mažiau.
nežinau, kodėl gali nustot garbanotis g.gif
Atsakyti