Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Pirmosios.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 04 14, 12:43)
neliks jei žiedkočio labai nenutrumpins  mirksiukas.gif
aš pernai taip žymėjausi tai  thumbup.gif
matosi
user posted image
tik aš susirašiau koks siūlas kokią tulpę žymi

Man atrodo, kad jos sergančios. Tokių geriau nelaikyti, nes labai greitai užkrečia kitas.
Atsakyti
ką patartumėt daryt - MB įsivaizdavo, kad daro gerą darbą, ir trimeriu nušniojo peržydėjusias tulpes su visais lapais doh.gif Ar geriau jas palikt ir laukt, kas bus kitąmet, augs-neaugs, ar iškasti svogūnus dabar ir rudenį sodinti?
Atsakyti
QUOTE(Anna Bergman @ 2015 06 08, 08:03)
ką patartumėt daryt - MB įsivaizdavo, kad daro gerą darbą, ir trimeriu nušniojo peržydėjusias tulpes su visais lapais  doh.gif Ar geriau jas palikt ir laukt, kas bus kitąmet, augs-neaugs, ar iškasti svogūnus dabar ir rudenį sodinti?

Gal geriau iškasti ir rudenį vėl susodinti. Pastebėjau, kad tos tulpės, kurių jau keli metai neiškasiau šimet žiedais nelabai džiugino, tad dažniau iškasamos jos yra gražesnės.
Atsakyti
Jai tulpe anksciau nebuvo marga(yra tokiu veisliu) ,o tokia pasidare-tai virusine liga.ji lengvai plinta,uztenka tuo paciu peiliu nupjauti marga ir ne ir margos bus visos. Margumas tik vienas tos ligos pozymiu...ilgainiu tokios tulpes zusta..nekalbant,kad norim,kad tulpe butu tokia kokia pirkom,o ne margute...
Atsakyti
Ledai. Ar bandėt kuri auginti?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2015 09 01, 22:18)
Ledai. Ar bandėt kuri auginti?

Praeitą rudenį pasodinta šį pavasarį gražiai žydėjo wub.gif , man taip pat įdomu, ar nesuprastės kitais metais smile.gif , nors ir persodinu kiekvienais metais ax.gif .
Atsakyti
""Ledai''pas mane vienus metus gyvavo verysad.gif Šiemet iš Olandijos maišioką parsivežiau ir ką galvojat.....nė vienas nedygo doh.gif
Atsakyti
grite, kaip suprast šiemet nedygo? Juk sodinti reikia iš rudens, tai arba dar tik pasodinai ir nedygo, ar pernai sodinti neišdygo?
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2015 09 03, 21:53)
""Ledai''pas mane vienus metus gyvavo verysad.gif Šiemet iš Olandijos maišioką parsivežiau ir ką galvojat.....nė vienas nedygo doh.gif

pas mane irgi. Vieną pavasarį išleido ne itin didelį žieduką, o nukasus svogūnėlis buvo toks prastas, kad nebebuvo ką sodinti
Atsakyti
Neiškasiau.Pagalvojau kad ir tų nekasiu kasmet kaip ir kitų nekasu .Kasu kas antrus metus.Gal joms nepatiko ,kad neiškasiau.
Atsakyti
O kada sodinai?? jei siemet parsivezei???
Atsakyti