Sodinkite drąsiai gėlyne. Tiesiog pražydinimui yra parenkamos ankstyvos, lengvai auginamos veislės. Kokių nors papūginių ar žaliažiedžių pražydinimui nesiūlo, nes kol jos šiltnamiuose sužydės, jau ir lauke visi turės.
E-prekybos svogūnėlių niekad nebandžiau, bet net parduotuvėse juos reikia iš visų pusių apžiūrėti, tai neįsivaizduoju, ką galima gauti nematant ir dar akcijinius. Nojaus svogūnėliai geri laiku perkant. Kitas klausimas, kad neatitinka veislės, bet nemanau, kad jie specialiai maišytų. Narcizus pirkti reikia laiku, nes jų ramybės periodas labai trumpas. Galėjo dėl to nesudygti. Arba veislės netinkamos mūsų žiemoms, bet čia ne ta tema.
Puikiausios tulpės gėlynui Auginu white, orange, pink ir yellow emperor tulpes, žiemoja puikiai (neiškasinėju jų), žydi ilgai, žiedai stambūs, išsiskleidžia normaliai kaip ir kitos tulpės, bent jau man tai labai patinka
o narcizus reikia sodinti jau dabar ar dar luktelėti ir sodinti kartu su tulpėmis? o beje ar narcizus galima komponuoti kartu su tulpėmis, nes jas kaip ir reikia iškasinėti kasmet, o narcizai gali augti kelis metus neiškasami (taip paskaičiau)? Kaip jūs darote?
Narcizai jau turėjo būti pasodinti. Derinti galima, nors sodinimo laikas skiriasi. Kasinėjama ar ne pagal tai, kokiai grupei priklauso, kaip ir tulpės. Aš iškasinėju kasmet, nes neauginu senovinių veislių.
Narcizai jau turėjo būti pasodinti.
Derinti galima, nors sodinimo laikas skiriasi.
Kasinėjama ar ne pagal tai, kokiai grupei priklauso, kaip ir tulpės.
Aš iškasinėju kasmet, nes neauginu senovinių veislių.
na dabar prašom plačiau tarp mano turimų yra kelios ir nesenovinės ar tai reiškia,kad jas reikia kas met iškasinėti ir kokiu tikslu,aš taip tikįjausi,kad keliems metams ramu bus
labukas, su klausimu, pirkom sklypą, ten yra nemažai tulpių, tiesiog pievoje ten jos auga, kada galiu iškasti ir persodinti svogūnėliu? tinka po žydėjimo?