Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

QUOTE(kuzdaite @ 2014 09 30, 14:01)
Vakar visus Senius išmaišiau, o indelių tulpėms neradau, prie kokių prekių jie būna???Ar čia pas mus į kaimą jų net neatvežė g.gif  g.gif

Tokiu atveju, manau, geriausiai būtų buvę paklausti pas salės darbuotoją mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 09 30, 14:14)
prie plastikinių prekių sodui-daržui - kibirų, vazonėlių, daigyklų

Vadinasi, pas mus tokio gėrio nėra.......
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 09 30, 17:47)

gali būti ,kad ir nebuvo,pamenu kai aš pernai ieškojau,tikrai niekur nebuvo,o šiemet bac ir radau,vadinasi neturėjo pernai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 09 30, 17:56)
gali būti ,kad ir nebuvo,pamenu kai aš pernai ieškojau,tikrai niekur nebuvo,o šiemet bac ir radau,vadinasi neturėjo pernai  schmoll.gif

aš praeitą savaitę pirkau Senukuose, buvo labai daug ir dviejų dydžių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 09 30, 16:47)

tai gal "moki-veži" pas jus yra? ten irgi yra
Atsakyti
Moki veži yra, bandysiu laimę ten lotuliukas.gif
Kokias įdomesnes tulpes šiemet sodinsite?? Ieškojau, ieškojau, ką nematyto nusipirkti, bet akis nei už nieko neužkliuvo. Ermitažas užverstas tulpėmis, bet ten ir kainos doh.gif doh.gif doh.gif O svogūnėliai, įtariu, gerai trąšų gavę, nes dideli dideli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 09 26, 22:54)
per neapdairuma nusipirkau tulpių skirtų pražydinimui. Ar jos į gėlyną netinka? Parašyta kad jos labai išsiskleidžia ir trumpai žydi  verysad.gif

taip nieks ir neatsakė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 10 01, 21:58)
taip nieks ir neatsakė  cool.gif

Aš tai nežinau, bet jei tokių turėčiau, tai sodinčiau šiltnamy arba vazonėly, kažkada paprastas tulpes pažydinau, tai smagu labai buvo, už lango šalta, plika, o namie tulpės žydi wub.gif
O šiltnamyje irgi anksčiau pražystų, namo parsineštumėte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 10 01, 12:24)
Moki veži yra, bandysiu laimę ten lotuliukas.gif
Kokias įdomesnes tulpes šiemet sodinsite?? Ieškojau, ieškojau, ką nematyto nusipirkti, bet akis nei už nieko neužkliuvo. Ermitažas užverstas tulpėmis, bet ten ir kainos doh.gif  doh.gif  doh.gif O svogūnėliai, įtariu, gerai trąšų gavę, nes dideli dideli 4u.gif

Parsiveziau per 60 svoguneliu is Olandijos. 1 maisas (po 25 vnt) kaina 12 EUR.
Vilniaus Prizmoje dideli indeliai po 3 vnt., kaina 7,49 lt.
Atsakyti
nojaus e-pard visos tulpės po 2,99 bigsmile.gif
o aš maxėj užsipirkau - gerokai permokėjau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 10 02, 12:14)
Aš tai nežinau, bet jei tokių turėčiau, tai sodinčiau šiltnamy arba vazonėly, kažkada paprastas tulpes pažydinau, tai smagu labai buvo, už lango šalta, plika, o namie tulpės žydi wub.gif
O šiltnamyje irgi anksčiau pražystų, namo parsineštumėte mirksiukas.gif

pasiskaičiau - labai jau ten sudėtinga pražydinti reikia temperatūrą svogūnų palaikyti tai vienokią tai kitokią g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 10 03, 08:31)
nojaus e-pard visos tulpės po 2,99  bigsmile.gif

pernai pirkau nemažai nojaus narcizų,tai nei vienas pavasarį neišlindo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2014 10 01, 20:58)
taip nieks ir neatsakė  cool.gif

O koks pavadinimas tų tulpių?
Atsakyti