Sveikos tulpių augintojos
norėjau pasiteirauti, kadangi prognozuoja artimiausiu metu naktimis nemažas šalnas (kai kur ir iki -10), ar nieko neatsitiks tulpių daigeliams? Buvau savaitgalį sodyboje ir mačiau, kad jau pradeda lysti
QUOTE(Iewuzze @ 2016 03 15, 15:18)
Sveikos tulpių augintojos
norėjau pasiteirauti, kadangi prognozuoja artimiausiu metu naktimis nemažas šalnas (kai kur ir iki -10), ar nieko neatsitiks tulpių daigeliams? Buvau savaitgalį sodyboje ir mačiau, kad jau pradeda lysti
nieko nebijokit, jos prisitaikiusios.
QUOTE(vija zemaite @ 2016 03 15, 14:51)
nieko nebijokit, jos prisitaikiusios.
Dėkui
Lyžuka, žavinga
Labas vakaras,
tema pavasarinė, bet klausimas man dabar iškilo- nugi stybsojo mano tulpės su tokiais burbulais- nenupjoviau, palikau nužydėjusias. dabar ten pilna sėklų. Sakykit- jos naudingos kuom nors?žiedai tikrai ne senoviniai, pavasarį sodinti ,,vardiniai", žemaūgės buvo. Dėl sportinio intereso- verta bandyt sėti ar ne?
tema pavasarinė, bet klausimas man dabar iškilo- nugi stybsojo mano tulpės su tokiais burbulais- nenupjoviau, palikau nužydėjusias. dabar ten pilna sėklų. Sakykit- jos naudingos kuom nors?žiedai tikrai ne senoviniai, pavasarį sodinti ,,vardiniai", žemaūgės buvo. Dėl sportinio intereso- verta bandyt sėti ar ne?
QUOTE(Marmaledas @ 2016 08 09, 20:47)
Labas vakaras,
nesu bandžius, bet iš sėklų ilgas žaidimas. Iki žydėjimo ir 5 m gali praeiti... Ir dar neaiškus, ar motinines savybes paveldės, ar bus su kuo apsidulkinusios. Nesėčiau.
ačiū, vadinasi- pievoje paupyje išbarstysiu- gal ten kada koks grožis išlys
ir nors kokią akį nudžiugins netikėtai
ir nors kokią akį nudžiugins netikėtai
Sveikos, ką sodinate šalia tulpių, kad ir vasarą gražu būtų?
QUOTE(AuroraBO @ 2016 09 07, 11:58)
Ruosiuosi sodinti bijunus, kad pasleputu dziustancias tulpes. Galvojau sodinti melsves, del tos pacios funkcijos. Bet pas mane daug sliuzu, o jie ypac megsta melsves...
QUOTE(AuroraBO @ 2016 09 07, 12:58)
Sodinu jurginų gumbus, arba astras daigais.
Lobelijas, bet šiaip tas tulpes reiktu iškasti, tai po to gal kokius ledinukus tik