Įkraunama...
Įkraunama...

Tulpės

Sveikos tulpių augintojos 4u.gif

norėjau pasiteirauti, kadangi prognozuoja artimiausiu metu naktimis nemažas šalnas (kai kur ir iki -10), ar nieko neatsitiks tulpių daigeliams? Buvau savaitgalį sodyboje ir mačiau, kad jau pradeda lysti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewuzze @ 2016 03 15, 15:18)
Sveikos tulpių augintojos 4u.gif

norėjau pasiteirauti, kadangi prognozuoja artimiausiu metu naktimis nemažas šalnas (kai kur ir iki -10), ar nieko neatsitiks tulpių daigeliams? Buvau savaitgalį sodyboje ir mačiau, kad jau pradeda lysti  g.gif

nieko nebijokit, jos prisitaikiusios.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 03 15, 14:51)
nieko nebijokit, jos prisitaikiusios.

Dėkui 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Čia pirmosios šiemet, žydejo beveik kartu su krokais nuo kovo pabaigos :

user posted image

šitos "Silver dolar" irgi panašiu laiku pradejo žydeti, o dėl vesiu oriu žydi iki dabar, labai jau ilgas žydėjimas, kažin kiek jis truktų jei šilta būtų g.gif

user posted image

čia tos pačios tik prasiskleidę :

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 25 balandžio 2016 - 13:25
Lyžuka, žavinga 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
tema pavasarinė, bet klausimas man dabar iškilo- nugi stybsojo mano tulpės su tokiais burbulais- nenupjoviau, palikau nužydėjusias. dabar ten pilna sėklų. Sakykit- jos naudingos kuom nors?žiedai tikrai ne senoviniai, pavasarį sodinti ,,vardiniai", žemaūgės buvo. Dėl sportinio intereso- verta bandyt sėti ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2016 08 09, 20:47)
Labas vakaras,
tema pavasarinė, bet klausimas man dabar iškilo- nugi stybsojo mano tulpės su tokiais burbulais- nenupjoviau, palikau nužydėjusias. dabar ten pilna sėklų. Sakykit- jos naudingos kuom nors?žiedai tikrai ne senoviniai, pavasarį sodinti ,,vardiniai", žemaūgės buvo. Dėl sportinio intereso- verta bandyt sėti ar ne?

nesu bandžius, bet iš sėklų ilgas žaidimas. Iki žydėjimo ir 5 m gali praeiti... Ir dar neaiškus, ar motinines savybes paveldės, ar bus su kuo apsidulkinusios. Nesėčiau.
Atsakyti
ačiū, vadinasi- pievoje paupyje išbarstysiu- gal ten kada koks grožis išlys wub30x30.png
ir nors kokią akį nudžiugins netikėtai smile30x30.png
Atsakyti
Sveikos, ką sodinate šalia tulpių, kad ir vasarą gražu būtų?
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 09 07, 11:58)

Ruosiuosi sodinti bijunus, kad pasleputu dziustancias tulpes. Galvojau sodinti melsves, del tos pacios funkcijos. Bet pas mane daug sliuzu, o jie ypac megsta melsves...
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 09 07, 12:58)

Sodinu jurginų gumbus, arba astras daigais.
Atsakyti
Lobelijas, bet šiaip tas tulpes reiktu iškasti, tai po to gal kokius ledinukus tik g.gif
Atsakyti