Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 11

sveiki, gal yra gyvai išbandžiusių skalbyklę-džiovyklę AEG L99695HWD? Ypač domina džiovinimo funkcija. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sugedo skalbimo masina. Skubiai reikia naujos. Pagrindiniai kriterijai:
Gylis - apie 45 cm;
ikrova - uztektu iki 5 kg.

Pageidautina kaina iki 1500Lt

O gal butu galima rasti nebloga skalbykle - dziovykle iki 2000Lt?
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 10 05, 13:44)
Sugedo skalbimo masina. Skubiai reikia naujos. Pagrindiniai kriterijai:
Gylis - apie 45 cm;
ikrova - uztektu iki 5 kg.

Pageidautina kaina iki 1500Lt

O gal butu galima rasti nebloga skalbykle - dziovykle iki 2000Lt?

Žiūrėkite NAUJIENA Whirlpool AWS 71400...Nerasite už tokią suma normalią skalbyklę-džiovyklę.. 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif .

Jeigu skalbykles - dziovykles kaina pakelti iki 2500 Lt, gerai viska issimatavus, pamaciau, kad galetu buti siek tiek platesne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Llaume: 05 spalio 2014 - 16:49
QUOTE(Llaume @ 2014 10 05, 16:33)
Labai aciu uz atsakyma  4u.gif .

Jeigu skalbykles - dziovykles kaina pakelti iki 2500 Lt, gerai viska issimatavus, pamaciau, kad galetu buti siek tiek platesne.

Bijau kad netilps nes geros pvz
BOSCH WVH28320SN-Matmenys (AxPxG, cm): 85x60x62

Atsakyti
gal padėsite, nors jaučiuosi lyg norėčiau neįmanomo...
ar nėra skalbyklių (mūsų neriboja išmatavimai, durelių vieta, tinka ir mažo pakrovimo), kuriose nebūtų tiek daug programų... (gal net visai jų nebūtų) kur būtų rankiniu būdu pasirenkama temperatūra, sukimo intensyvumas, papildomas nuskalavimas, mirkymas... Man nereik, kad masina turetu tiek elektronikos, po kelias programas kiekvienam audinio tipui... skalbiu misrius skalbinius, mane tedomina temperatūra ir kartais nusukimo greitis... Dar noriu, kad būtų galima sustabdyti ir "damesti" skalbinių... Neįmanoma? Vat JAV tokias pamėgau. O visas tas "sensing", "diagnosing" ir t.t. man atrodo visiskai beprasmiskai.
Negi niekam nekyla tokių norų? Kad skalbimas įvyktų ne ilgiau nei per valandą...

Gal yra kažkas maksimaliai artimo?
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2014 10 06, 00:53)
......Negi niekam nekyla tokių norų? Kad skalbimas įvyktų ne ilgiau nei per valandą... 

Tokį norą gali išpildyti Miele su "Quick Power Wash":
http://www.youtube.c...h?v=8kogS-nFyoI
Tik Europoje žmonės turi bent tris "maikes", todėl jiems paprastai nerūpi kiek laiko skalbiami rūbai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirge @ 2014 10 04, 23:58)
sveiki, gal yra gyvai išbandžiusių skalbyklę-džiovyklę AEG L99695HWD? Ypač domina džiovinimo funkcija. Ačiū 4u.gif

Yra. Kol kas tik 3 savaites, bet nusiskundimų neturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2014 10 05, 22:53)
gal padėsite, nors jaučiuosi lyg norėčiau neįmanomo...
ar nėra skalbyklių (mūsų neriboja išmatavimai, durelių vieta, tinka ir mažo pakrovimo), kuriose nebūtų tiek daug programų... (gal net visai jų nebūtų) kur būtų rankiniu būdu pasirenkama temperatūra, sukimo intensyvumas, papildomas nuskalavimas, mirkymas... Man nereik, kad masina turetu tiek elektronikos, po kelias programas kiekvienam audinio tipui... skalbiu misrius skalbinius, mane tedomina temperatūra ir kartais nusukimo greitis... Dar noriu, kad būtų galima sustabdyti ir "damesti" skalbinių... Neįmanoma? Vat JAV tokias pamėgau. O visas tas "sensing", "diagnosing" ir t.t. man atrodo visiskai beprasmiskai.
Negi niekam nekyla tokių norų? Kad skalbimas įvyktų ne ilgiau nei per valandą... 

Gal yra kažkas maksimaliai artimo?

Ar tinka skalbimo mašinos pakraunamos per viršų?
Atsakyti
Radau skalbykle - dziovykle EWW1476HDW, kurios gylis man yra tinkamas.
Tačiau norėčiau, kad išmanantys pakomentuotų jos techninius parametrus, pliusus ir minusus. Paprotintų mane.
O gal ką galėtumėt pasiūlyti geriau?
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2014 10 06, 12:45)
Radau skalbykle - dziovykle EWW1476HDW, kurios gylis man yra tinkamas.
Tačiau norėčiau, kad išmanantys pakomentuotų jos techninius parametrus, pliusus ir minusus. Paprotintų mane.
O gal ką galėtumėt pasiūlyti geriau?

Sveiki,
Na nepasižymi ji savo geromis techninėmis savybėmis nes
Vandens sąnaudos ciklui (l): 96 (su džiovinimu)
Energijos sąnaudos ciklui (kWh): 5,67 (su džiovinimu)
Skalbimo programų tikrai pasirinkimas gana platus
Medvilnės; medvilnės su pirminiu skalbimu; ekonominė medvilnės;
sintetika; delikatūs rūbai; vilna/rankinis skalbimas; antklodės; skalavimas; gręžimas;
Džiovinimo programos: medvilnė; sintetika; vilna;
Garų programos: Atžviežinimas, palyginimas.
Dar yra modeliukas AEG L76680WD
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 10 06, 14:02)
Sveiki,
Na nepasižymi ji savo geromis techninėmis savybėmis nes
Vandens sąnaudos ciklui (l): 96 (su džiovinimu)
Energijos sąnaudos ciklui (kWh): 5,67 (su džiovinimu)
Skalbimo programų tikrai pasirinkimas gana platus
Medvilnės; medvilnės su pirminiu skalbimu; ekonominė medvilnės;
sintetika; delikatūs rūbai; vilna/rankinis skalbimas; antklodės; skalavimas; gręžimas;
Džiovinimo programos: medvilnė; sintetika; vilna;
Garų programos: Atžviežinimas, palyginimas.
Dar yra modeliukas AEG L76680WD

Jusu manymu kuris modeliukas geresnis AEG L76680WD ar EWW1476HDW?
Atsakyti