Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbimo mašinos - 11

QUOTE(nerkanerka @ 2014 09 23, 12:58)
kiek iziuriu sitas modelis su reikiamos krypties durelem.
https://www.avitela....ton-aqs73d29eub
ir gylis jos tinkamas butu
bet ar vertas sitos firmos aparatas demesio?

Jai tikrai tinka tik toks modeliukas tada belieka pirkti....modeliukas tvarkingas ...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ka manote apie LG s44a8yd?
Atsakyti
QUOTE(varange @ 2014 09 23, 13:57)
Sveiki 4u.gif  ka manote apie LG s44a8yd?

Jau kaip ir rašėme anksčiau jai sugenda be šansų pataisyti...bet skalbyklė pagal techninius duomenis visai nebloga tik labai jau didelė kaina jai g.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas gali pasidalinti patirtimi dėl garu funkcijos?Ar tikra rubai atsiaujina ir kvepia lik ką tik išskalbti ? ar rankšluosčiai tampa minkšti lik nauji?
Gal kas naudojat ši modeli AEG 87480FL?
GORENJE W7563P ir šis modelis mane dar domina.
Gal kas galit patart?ačiū
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2014 09 23, 23:07)
Sveiki,gal kas gali pasidalinti patirtimi dėl garu funkcijos?Ar tikra rubai atsiaujina ir kvepia lik ką tik išskalbti ? ar rankšluosčiai tampa minkšti lik nauji? ....

Parašėte kaip iš TV reklamos biggrin.gif
Viskas priklauso nuo lūkesčių. Galiu pasakyti tik vieną: su garais geriau nei be jų (jei nėra svarbesnių kriterijų).
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 09 24, 07:43)
Parašėte kaip iš TV reklamos  biggrin.gif
Viskas priklauso nuo lūkesčių. Galiu pasakyti tik vieną: su garais geriau nei be jų (jei nėra svarbesnių kriterijų).

Kriterijai yra tokie kad kuo dagiau išdžiovintu smile.gif, Kad butu daugiau kg .,nes skalbiu daug .Gal Jūs patiturit su garau funkcija mašiną? ar tikrai vien dėl to verta tiek daugiau mokėti?
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2014 09 24, 09:36)
Kriterijai yra tokie kad kuo dagiau išdžiovintu  smile.gif, Kad butu daugiau kg .,nes skalbiu daug .Gal Jūs patiturit su garau funkcija mašiną? ar tikrai vien dėl to verta tiek daugiau mokėti?

Mano džiovyklė su garų funkcija. Jūs kalbate apie skalbykles.
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2014 09 23, 21:07)
Sveiki,gal kas gali pasidalinti patirtimi dėl garu funkcijos?Ar tikra rubai atsiaujina ir kvepia lik ką tik išskalbti ? ar rankšluosčiai tampa minkšti lik nauji?
Gal kas naudojat ši modeli  AEG 87480FL?
GORENJE W7563P ir šis modelis mane dar domina.
Gal kas galit patart?ačiū

Labai skirtingi atsiliepimai apie garų funkcijas...vieni rašė kad labai dažnai naudojasi kitiems ši funkcija nepasiteisino....kiekvienam tai individualu....bet bijau kad po garų funkcijos rūbai tikrai nekvepės tai jau faktas....
Garų funkcija visada visose džiovyklėse naudojama po džiovinimo kaip atskira programa tačiau niekada nedžiovinama kartu su jais. Garų funkcija turi nemažai privalumų kurių įprastinėje džiovyklėje be šios funkcijos nebūtų įmanoma padaryti. Visų pirma garais galite pašalinti nemalonius kvapus atsiradusius nuo laužo ar rūkymo neskalbiant .Tiesa reikia žinoti kad lyginimo funkcija garais veiks tik su tam tikru kiekiu audinių t.y. iki 2,5 ar 3 kg maksimaliai. Įdėję didesnį kiek, audiniai paprasčiausiai nebus išlyginti kadangi garas neprasibraus į audinių vid, o bus paduodamas tik į jų paviršių.
Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2014 09 21, 19:20)

Štai pvz Whirlpool AWO/C0714-Italija
Matmenys: Aukštis x Plotis x Gylis (mm): 820x595x575
Aukštis be viršutines dalies: 820 mm
Šiai dienai nėra tokio plataus įmontuojamų pasirinkimo todėl kažkokių gerių net nėra...elementarios skalbyklės

Aciu uz atsakyma, tik neteisingai mane supratote. Man nereikia imontuojamos, o laisvai pastatomos. Vonios duru staktos plotis 58 cm. Senutes skalbimo masinos gylis 54 cm, bet uz jos dar atsikisusi vandens zarna. Gal dabartinese masinose jos pasleptos po virsutine apdailine plokste?
Tai kokia geriausia skalbimo masina tilptu inesti pro 58 cm ( 58,5 cm?) duru stakta nieko nenuardzius?
Atsakyti
Dar noreciau suzinoti, ar skalbykle su lengvu lyginimu reiskia ta pati kaip kazkoks lengvas dziovinimas? Ka manote apie skalbykle su tuo lengvu lyginimu?
Atsakyti
QUOTE(pingwine @ 2014 09 24, 12:19)
Aciu uz atsakyma, tik neteisingai mane supratote. Man nereikia imontuojamos, o laisvai pastatomos. Vonios duru staktos plotis 58 cm.  Senutes skalbimo masinos gylis 54 cm, bet uz jos dar atsikisusi vandens zarna. Gal dabartinese masinose jos pasleptos po virsutine apdailine plokste?
Tai kokia geriausia skalbimo masina tilptu inesti pro 58 cm ( 58,5 cm?) duru stakta nieko nenuardzius?

Jai gerai pamenu dairotės skalbyklės-džiovyklės...ar tikrai norite du viename? Nes aš asmeniškai nerandu siauro geriausio modeliuko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Avietytė @ 2014 09 24, 12:23)
Dar noreciau suzinoti, ar skalbykle su lengvu lyginimu reiskia ta pati kaip kazkoks lengvas dziovinimas? Ka manote apie skalbykle su tuo lengvu lyginimu?

''Lengvas lyginimas'' programa skirta sintetinių audinių skalbimui,vidutiniškai sutepti skalbiniai,apsaugo skalbinius nuo susiglamžymo tai yra plaunate 1kg ir mažina apsukas iki 700-600 aps.min...ar reikia tokio spręsti tik vartotojui... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti