Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 228 tema

QUOTE(gritute @ 2014 09 29, 14:27)
o man nepatiko, turejome , tai pardaviau ir nusipirkau Huppa. sis super. bet yra ir kutu geru: lenne, reima, ketch ...

Sorry už of topic, bet kodėl Jums spotty nepatiko? Kaip tik ieškau sūnui ir šitas giriamas kaip šiltas, nestoras ir nevaržantis judėjimo laisvės aktyviam vaikui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 09 29, 15:22)
Gumytės pas kiniečius
Šiaip ir iš jų perkant apsimoka pasikooperuoti - perkant didelį kiekį būtų dar pigiau biggrin.gif Galėčiau paorganizuoti. Bet tikrai nežinau, kiek gali tekti laukti. Užsakymus dariau 09.13-19 dienomis, kolkas nė vienas dar neatkeliavo.

tai kad is kitaicu nelabai kas kooperuojasi, gerai, jei praslysit per muitine, o jei nea, tai dar ir muita susimokesit, virsijus 75 lt, o laukti galit nuo 2 sav iki 2 menesiu, o galit is visai nesulaukti, sau pirkciau, bet tikrai nesikooperuociau 4u.gif
Atsakyti
Spėju ir man gumyčių reikia lotuliukas.gif Bet net nežinau į ką žiūrėt, ar visuose būna tie įrankai ar kas ten pynimui blush2.gif
maniškė pamatė, kad žiūrinėju linutės nuorodas ir labai jau gražiai prašyt ėmė, bet suprantu tik kad kaina skiriais ir gumyčių kiekis , daugiau apie jas nesuprantu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lili* @ 2014 09 29, 17:40)
Spėju ir man gumyčių reikia  lotuliukas.gif Bet net nežinau į ką žiūrėt, ar visuose  būna tie įrankai ar kas ten pynimui  blush2.gif
maniškė pamatė, kad žiūrinėju linutės nuorodas ir  labai jau gražiai prašyt ėmė, bet suprantu tik kad kaina skiriais ir gumyčių kiekis , daugiau apie jas nesuprantu  biggrin.gif  doh.gif

aš kiek suprantu, tai pradedančiajam gerai būtų ir tas gumyčių laikiklis, be jo dar vašelis, susegimo detalės, dar pakabukai prie apyrankių smile.gif tai turbūt geriausia visą rinkinuką ir pirkti. Bet kiti moka pinti be jokiu pričindalų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2014 09 29, 18:21)

Va cia tai rinkinukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2014 09 29, 17:38)
tai kad is kitaicu nelabai kas kooperuojasi, gerai, jei praslysit per muitine, o jei nea, tai dar  ir  muita susimokesit, virsijus  75 lt, o laukti galit nuo 2 sav iki 2 menesiu, o galit is visai nesulaukti, sau pirkciau, bet  tikrai nesikooperuociau 4u.gif

Taip taip, žinau dėl muitinės. Bet būna tokių pasiūlymų, kada pvz 10vnt vienodų spalvų tarkim 8$, o man vienai nereikia 10vnt., galima dalintis, keistis ir pan smile.gif

Kaina tikrai panaši, kaip iš amazono siųstis, bet siuntimas nekainuoja. O per kiek laiko ateis, ir nuo pardavėjo priklauso, aš atsiliepimus labai atidžiai paskaitau. Iš amazono, jei per tarpininkus, 2sav vistiek reiks laukti.

Žodžiu, bandykim visaip ir dalinsimės įspūdžiais biggrin.gif
Papildyta:
Va, pvz naujiena berniukams - kamufliažinės spalvos. Mums 10pakuočių per daug doh.gif
ČIA.
Atsakyti
merginos, kaip tesco žymi atšauktas prekes? ir ar parašo, kad atšaukta? man išsiuntė siuntinį, bet ne visas prekes įdėjo verysad.gif prie neišsiųstų yra "in progress". sudės į kitą siuntinį ar jau amen? kažkaip man niekada nebuvo atšaukę, nežinau...
ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Va čia jums gumyčių smile.gif :

http://www.superkrau...-apyrankes.html

Dukrai pati va tokį rinkinuką pirkau:

http://www.superkrau...-su-dezute.html

Ir kareiviškų, matau, ten yra:

http://www.superkrau...tes-300vnt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 29 rugsėjo 2014 - 18:23
QUOTE(žemuogienė @ 2014 09 28, 21:49)
ieškau kompanijos, norėčiau užsakyti cocooncenter.co.uk . trūksta 90 eurų. esu Kėdainiuose, kaunietėms galėčiau kažkaip perduoti, kitoms nebent persiųsti. SEB bankas smile.gif laukčiau didesnių krepšelių.

As taip pat prisijungciau, Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2014 09 29, 08:18)
mergaitės, kur perkat gumytes apyrankių pynimui pvz:betos akcija maniau kad tai mergaičių reikalas, bet kai mano antrokas parsinešė iš mokyklos su draugu pintą kareivišką apyrankę, reikia ir ir bernams pasirodo... lotuliukas.gif

kaune mugeje si savaitgali lygiai tokius pat rinkinukus po 13 lt pardavinejo
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2014 09 29, 19:15)

Žodžiu, bandykim visaip ir dalinsimės įspūdžiais  biggrin.gif

as tai cia turgelyje pripirkau, pina motera issijuosus, ale paskaiciau dabar... kazkaip nebesinori duot unsure.gif
http://www.pagalvok....i-sukelti-vezi/
Atsakyti
QUOTE(ToBeOrange @ 2014 09 29, 18:15)
merginos, kaip tesco žymi atšauktas prekes? ir ar parašo, kad atšaukta? man išsiuntė siuntinį, bet ne visas prekes įdėjo verysad.gif prie neišsiųstų yra "in progress". sudės į kitą siuntinį ar jau amen? kažkaip man niekada nebuvo atšaukę, nežinau...
ačiū atsakiusioms 4u.gif

Pas mane ir dalis in progress dalis issiusta, dar gal nespeja visko pakuot po tokiu pirkimu su 25% minus smile.gif
Kai atsaukia tai raso canceled ir kaina 0
Tai manau dar reik laukt ziniu..bet aisku nefainai kai puse gauni puse ne..
Atsakyti