Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių. 228 tema

QUOTE(zebriuk @ 2014 09 29, 12:30)
reikia kiekius ziureti
6 vnt 130 zl = ~110 LTL
http://www.szkla.com...aqua-6-szt.html

Tai suprantu, bet man vistiek pigiau perkant LT iseina smile.gif O cia 6 dar vienodus reiktu pirkti tokiu paciu dioptriju, pas mane skirtingos dioptrijos, tai maksimum perku 3+3, bet kokiu atveju man LT pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flexy: 29 rugsėjo 2014 - 12:23
QUOTE(linxmute @ 2014 09 29, 09:14)
Dar vis svarstau dėl Demar batų. Kažin bandyti juos ar geriau kokius Columbia pamedžioti už panašią kainą? Kurie geresni?

Mano nuomone Demar su Columbia net nelyginami, dėl skirtingų visiškai modelių.
Nes gi Demar yra su avikailiu ir jie tinkamiausi nešioti kai jau nemažas minusas lauke, ar kai tikrai jau yra sniego, ar kai vaikas daugiau pasėdintis. Na kitaip sakant tikrą žiemą.
O Columbia, ypač Rope modelio batukus galima dėvėti prie 0 ir prie didesnio minusiuko. Kai dar nėra sniego, nes kojytė tiek nesukais. Ir sakykme vaikščiojant uždaroje erdvėje kaip kokiame prekybcentryje ir t.t
Nes nelabai įsivaizduoju kaip vaikui su avikailiu pavaikščioti šiltoje patalpoje, ten gi kojytė sušus..
Mes turim du modelius žiemai: demar ir columbia, kad turėtumėm pasikeisti priklausant nuo orų permainų wink.gif
Pernai kai žiemos nebuvo, Demar nei karto ir neužsidėjome.. Visą žiemą pravaikščiojom su Crocsų žieminukais ir kartais išsitraukdamo Columbia batus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flexy @ 2014 09 29, 13:18)
Tai suprantu, bet man vistiek pigiau perkant LT iseina smile.gif O cia 6 dar vienodus reiktu pirkti tokiu paciu dioptriju, pas mane skirtingos dioptrijos, tai maksimum perku 3+3, bet kokiu atveju man LT pigiau smile.gif

Taip, as ir LT pigiau perku:-)
Atsakyti
Renku SD iki nemokamo siuntimo (0.83 svaro pasidengsiu)

Gal bus norinciu jungtis.

Uzsakineciau i savaites pabaiga.

Kaunas

Krepselius siuskit kristina.kristrar@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2014 09 29, 12:21)
Reikia reikia ir bernams  biggrin.gif

oi, galvojau, kad čia tik man galvos skausmas rolleyes.gif manau pas kiniečius jos kapeikas kainuoja, ale laukti mėnesį.. gal kuri daugiau papirkote, mielai priglausčiau 4u.gif į až.
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2014 09 29, 13:56)
oi, galvojau, kad čia tik man galvos skausmas rolleyes.gif manau pas kiniečius jos kapeikas kainuoja, ale laukti mėnesį.. gal kuri daugiau papirkote, mielai priglausčiau 4u.gif į až.

as atrodo papildomai buvau isidejusi is amazon-jeigu atliks, galesiu pranesti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar mokejote PayPal? Po Paypal'inio lango jus turejo permesti atgal i vaistines puslapi ir parasyti "aciu, kad pirkote" smile.gif ir savo uzsakymu istorijoje - Kundenkonto - turetumete matyti savo uzsakymo vykdyma.

bet, jeigu gavote mailu jau dhl tracking nuoroda (ne numeriuka), tuomet atrodo lyg ir turejo nuskaiciuoti pinigelius.

QUOTE(deltadu @ 2014 09 29, 10:11)
Merginos, paaiskinkite kas del unserekleineapotheke.de parduotuves.. ax.gif
Uzsakyma lyg ir padariau, taciau pinigai ne tik kad nenuskaiciuoti, be net ir nerezervuoti. Gavau kazkoki Tracking numeri, bet ivedus i dhl.de raso, kad jis neteisingas. Jau praejo savaite..Nezinau ka daryti.Kas susidurete su panasia situacija? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 29 rugsėjo 2014 - 13:03
QUOTE(Maja Di @ 2014 09 29, 11:39)
Gal per daug užsipirkot ir atliekamų turit ax.gif? Maniškiui, pasirodo, irgi reikia doh.gif . Kažkoks nukrypimas lotuliukas.gif . Net nekreipiau dėmesio kai diskutavot, galvojau mergaitiškas reikalas čia ax.gif .

mano krikšto dukrai laabai reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2014 09 29, 12:17)
As irgi galvojau, kad bernams nereikia
Pasirodo reikia, maniskis 6 kl uzsimane
sesers vaikas 4 kl irgi reikia doh.gif

As amazone uzsipirkau

gal dar Amazone pirksite, sakykite garsiai biggrin.gif (manau čia tik ateina, kaip kokie puponautai ar pan. tuoj "užsikrės"daugiau vaikų ir "ant Kalėdų bus epidemija:)).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvarta: 29 rugsėjo 2014 - 13:06
QUOTE(SSB @ 2014 09 29, 11:48)
Sveiki,
Ar yra kam nors taip buve - uzsakinejau is tescoclothing uz 43 svarus. Patikrinau savo saskaita, tai ta suma rezervuota 2 kartus. Viena karta 43 svarai, kitus kartus po 16,5 ir 26,5 svaro. Ar man laukti kol nuims viena rezervavima ar visgi jau rasyti jiems ir reikalauti teisybes :-))) ?
Gal kas buvote panasioje situacijoje?
ACIU atsakiusioms.

nuims bankas po maždaug 2 savaičių.
Atsakyti
QUOTE(trixy @ 2014 09 28, 15:32)
SPOTTY OTTER fantastiniai, tik kaina truputį kanda smile.gif

o man nepatiko, turejome , tai pardaviau ir nusipirkau Huppa. sis super. bet yra ir kutu geru: lenne, reima, ketch ...
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2014 09 29, 14:01)
as atrodo papildomai buvau isidejusi is amazon-jeigu atliks, galesiu pranesti  mirksiukas.gif

Man irgi biggrin.gif
Atsakyti