Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesiog mano istorija

sauni istorija thumbup.gif aukit dideli, sveiki ir grazus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sauniai viska aprasei thumbup.gif
Linkiu kad jusu maziukas augtu didelis ir sveikas 4u.gif
Atsakyti
Saunuole mamyte thumbup.gif
Labai zaviuosi moterimis, nepaluztanciomis sunkiomis akimirkomis ir mokanciomis pasijuokti is saves bei is esamos situacijos, kad ir kokia ji bebutu lotuliukas.gif
Aukit dideli ir sveiki - ir linkim jums sesutes liutukes nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dekui visoms suregavusiom ir parasiusioms gerus zodzius.

QUOTE(Naujoke @ 2006 07 01, 10:58)
Sveika,

Saunuole ir sveikinu su leliuku smile.gif Kazkaip niekada nerasienju komentaru, taciau si karta labai aptikos tavo pasakojimo "tonas" ir galbut poziuris i gyvenima kiek supratau panasus, tai tyaip ir toliau, sekmes smile.gif

QUOTE(Deivika @ 2006 07 08, 23:24)
Saunuole mamyte  thumbup.gif
Labai zaviuosi moterimis, nepaluztanciomis sunkiomis akimirkomis ir mokanciomis pasijuokti is saves bei is esamos situacijos, kad ir kokia ji bebutu  lotuliukas.gif
Aukit dideli ir sveiki - ir linkim jums sesutes liutukes  nestuke.gif  biggrin.gif

Na, o tokie komentarai tikrai pamalonina. Sutinku su jumis, kad i gyvenima ziurint per lengva jumoro prizme, viskas atrodo daug paprasciau biggrin.gif
Taip, nestumas ir gimdymas labai jau jautrus moters gyvenimo ivykiai, bet perdetas "saldumas" man nepriimtinas (tikrai nenoriu nieko izeisti, cia tik mano poziuris). O ir saves kaltinimai, kad "buvo viskas ne taip kaip tikejausi", "paluzau" ir pan. man isvis atrodo beprasmiai. Nepateisinu tik vieno - gydytoju nekompetencijos kai kuriais siame forume aprasytais atvejais. O visa kita yra zemiski ir kartais neprognozuojami dalykai. Kai kas ryta zvelgi i putlius zandukus ir bedante besisypsancia burnyte, kam save kankinti kazkokiais kaltinimais?! Tereikia nuosirdziai nusisypsoti atgal.
Dar karta dekui visoms.
Atsakyti
Šiaip jau nekomentuoju ir aš gimdymo istorijų,visos jos nepakartojamos ir šaunios,bet šį kart nesusilaikysiu.Tavasis pasakojimas tiesiog jėga clap_1.gif
Pati esu avinukas ir lygiai taip pat dabar esu nusiteikusi gimdymui kaip ir tu buvai,beje siek tiek daugiau nei menuo dar liko iki.Tai matysiu ar tik istorija nesikartos tongue.gif Keista net horoskopo ženklų tų pačių norėjau,bet avinukui būtų prireikę dar metelius lūkterėti,tai tiks ir liūtukas šiam kartui.O jei ir pasirinks mažylis kita ženklą,tai tiek jau to,nes pradedu suprast,kad vistik nebe viskas nuo šiol bus tik taip kaip aš planuoju biggrin.gif
Sėkmės ir laimės visai jūsų šeimai drinks_cheers.gif
Atsakyti
As irgi buvau pasiryzusi gimdyti naturaliai, nes nezinojau ka tai reiskia. Gydytoja nestumo metu net kelis kartus siule apsigalvoti ir imti epidura, bet as gi norejau pajusti, ka reiskia tikras gimdymas biggrin.gif Na ta karteli atkentejau viska be jokiu nuskausminimu, bet kita karta (jei toks bus) jau nebenoreciau taip kankintis.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif graži istorija, be to mane taip pat pavedė kontracepcija, bet labai del to džiaugiuosi tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Saunuole 4u.gif ir istorija sauni thumbup.gif
sekmes jums mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Daug jau čia tų pagytų, bet neiškenčiau ir aš nepagyrus lotuliukas.gif . Nu tikrai gerulė istorija thumbup.gif thumbup.gif

Sveikatos, stiprybės, kantrybės ir niekada nepavargti šypsotis tai bedantei (kol kas) burnytei bigsmile.gif

Atsakyti
Dekoju uz pagyras tom, kam dar nepadekojau biggrin.gif
Atsakyti
cool viskas aprašyta smile.gif net tie skausmai ne tokie baisus atrodo smile.gif sper humoro jaumą turi thumbup.gif
Atsakyti
Šauni ir smagiai papasakota istorija thumbup.gif
Atsakyti