Dekui visoms suregavusiom ir parasiusioms gerus zodzius.
QUOTE(Naujoke @ 2006 07 01, 10:58)
Sveika,
Saunuole ir sveikinu su leliuku

Kazkaip niekada nerasienju komentaru, taciau si karta labai aptikos tavo pasakojimo "tonas" ir galbut poziuris i gyvenima kiek supratau panasus, tai tyaip ir toliau, sekmes
QUOTE(Deivika @ 2006 07 08, 23:24)
Saunuole mamyte
Labai zaviuosi moterimis, nepaluztanciomis sunkiomis akimirkomis ir mokanciomis pasijuokti is saves bei is esamos situacijos, kad ir kokia ji bebutu
Aukit dideli ir sveiki - ir linkim jums sesutes liutukes
Na, o tokie komentarai tikrai pamalonina. Sutinku su jumis, kad i gyvenima ziurint per lengva jumoro prizme, viskas atrodo daug paprasciau
Taip, nestumas ir gimdymas labai jau jautrus moters gyvenimo ivykiai, bet perdetas "saldumas" man nepriimtinas (tikrai nenoriu nieko izeisti, cia tik mano poziuris). O ir saves kaltinimai, kad "buvo viskas ne taip kaip tikejausi", "paluzau" ir pan. man isvis atrodo beprasmiai. Nepateisinu tik vieno - gydytoju nekompetencijos kai kuriais siame forume aprasytais atvejais. O visa kita yra zemiski ir kartais neprognozuojami dalykai. Kai kas ryta zvelgi i putlius zandukus ir bedante besisypsancia burnyte, kam save kankinti kazkokiais kaltinimais?! Tereikia nuosirdziai nusisypsoti atgal.
Dar karta dekui visoms.