Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 13:36)

Man patinka, gal kad mano labai panaši, tik iš dviejų dalių, tai dar masyvesnė biggrin.gif
O spintučių rankenėles čia taip specialiai skirtingas dėjot?

Aciu, kazkaip subalamutino jis mane su savo nuomone. Jam ir skardine gerai butu, o as cia "isikalineju"

Rankeneles specialiai dariau tokias, kad linksmiau butu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 08:34)
Aš savo šitą šviestuvą planuoju kabinti vonioje, kaip manot? Vonia nėra didelė (apie 8 kv.m.), bet lubų aukštis 3 m.
Beveik identiškas mano su šiuo
user posted image

as buciau uz si varianta vonioje 4u.gif mano vonia ~8kv, turiu pasikabinusi liustra- man labai patinka smile.gif cia puse matosi:
http://public.fotki....tatybos/sv.html
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 26, 12:51)
I miegamaji jo nekabinciau del vienos priezasties - nieko nekabinciau virs mieganciu zmoniu, kas turi i apacia smailejancia durklo pavidalo forma. Pirmiausia - paciai nejauku, antra visais kitais poziuriais netinka (kad ir feng shui).

Man tai tie dalykai neimponuoja, ypač feng shui biggrin.gif esu abejinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 09 25, 23:26)

pritarciau femme nuomonei, kad palikciau kaip yra ir jei labai norisipakabinti paveiksla tarp tu bra 4u.gif nei jus tu tapetus plesit, o ir naujus bra nukabinti ir laikyti sandeliuke nera prasmes.... 4u.gif

man tik bais idomu, ne kiek aukstis tu rozeciu, bet kodel jos tiek i sona nustumtos g.gif kas cia buvo per "uzmanymas" g.gif biggrin.gif
QUOTE(Iriska @ 2014 09 26, 11:42)
Reikia jusu nuomones.Vyras baisiai iskritikavo mano kriaukle "kaip ant karves balnas" verysad.gif  verysad.gif
Ar tikrai tragiskai? Ar cia tik konservativus poziuris?  verysad.gif  g.gif

user posted image

user posted image

viskas cia gerai- dazniausiai visiems tos keramikines kriaukles "uzkliuna" biggrin.gif ypac jei ne montuota po stalvirsiu, o ant virsaus... daznai nuotraukoms jas stengiasi forografuoti is virsaus- vat ir visas triukas, kodel kitur jos atrodo ne taip smarkiai iskilusios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 26 rugsėjo 2014 - 13:32
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 26, 12:56)
bendras vaizdas grazus, bet ar neturetu ji but stalvirsio lygyje ar/ar zemiau jo?

Ji būtent taip montuojama.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 09 23, 11:18)
Atsakau i praitoje temoje uzduota klausima:

Mano spintutes plotis/gylis 37x37cm, o aukstis 70cm.
Staciau tokia todel, kad tik tiek vietos ten buvo like tarp lovos ir sienos + kad uzuolaida laisvai kristu. Aukstis grazu toks, kad mazdaug sutaptu su dekoratyviniu pagalviu "kruvos" pradzia, kuri puosia lova smile.gif
Dekor. pagalviu dydis priklauso nuo lovos atkaltes dydzio. Pas mus dazniausiai tos pagalveles yra zenkliai per mazos mirksiukas.gif Pagalveliu, kuriu matmuo 40x40 net nevadinu pagalvemis, tokios gal ir tiktu vaikiskai lovytei papuosti...arba dedamos stambesniu pagalviu fone, kaip pabarstukai ant keksiuko thumbup.gif Tas pats ir su dekoratyvinemis sofu pagalvemis.

Iliustruoju spinteles - to paties aukscio spintele gali ziuretis visiskai kitaip, priklausomai kiek ir ko joje yra. Pirma atrodo labai auksta lyginant su kitomis, nes joje tik vienas stalciukas ir ilgos kojytes. Kitos labiau "uzpildytos", todel neatrodo tokios aukstos ir lengvos.

user posted image

Aciu 4u.gif
neribotu manes spinteles plotis 40cm, tai seniai jau ikejos rast spintele papimpinus buciau- ir dar pinigu kiek sutaupyciau biggrin.gif
http://www.ivillage....stered-Rast.jpg

bet deja... ziuriu dabar kazka su vienu stalciuku per viduri,tipo tokio:
http://bungalow5.com...02013-11-28.jpg

user posted image
bet labai "isstypus" ta spintute gaunasi biggrin.gif

tai mastau, gal daryti triju stalciu tipo, tik vietoj vidurinio daryti lentyna g.gif ar vietoj virsutinio g.gif
http://media-cache-a...64f63bc7c87.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 26 rugsėjo 2014 - 13:57
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 26, 08:27)
Sunkiai visa vaizda vis tiek suprantu, cia toks labiau praeinamas kambarys? O kas uz tapetuotos sienos?
Bra tikrai netikusiai atrodo, bet dabar labai jus suprantu, kad per velu. Bet kokia cia buvo dizaineres mintis? g.gif
O paveikslo prie duru nekiskite. Paveikslui turi buti garbinga vieta cool.gif O kas per siena virs sofutes? Gal ten?

O uz rozetes tai nezinau ka padaryciau dizainerei gun_bandana.gif Nu nenormali  doh.gif

Nufotkinau visa svetaines erdve, uz tapetuotos sienos kolidorius. O uz sofos virtuves zona prasideda.
Papildyta:
QUOTE(Muxius @ 2014 09 26, 09:01)
Nelaikyčiau daikto del daikto. Naikinčiau isvis tuos bra. Vietoj ju kabinciau paveiksla su jam skirtu apsvietimu ( toleliau nuo duru)
O ta viena bra tada geriau prie teliko ant tos sienos arciau lango. Ir maziau sukciau galva del rozeciu ar laidu. Beje juos irgi galima tvarkingai sugrusti.  4u.gif

Tai va, kad per velu paveikslui dar apsvietima atskira daryt, reiktu viska plest, ardyt, per nauja elektos laidus vest doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 09 26, 15:19)
as buciau uz si varianta vonioje  4u.gif mano vonia ~8kv, turiu pasikabinusi liustra- man labai patinka  smile.gif cia puse matosi:

Gražu 4u.gif

Sakykit, prašau, kieno tas mėlynasis paveikslas (pirmas) tame albumėlyje? wub.gif Ne pirmąkart žaviuosiu.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 26, 09:06)
jei neplanuojat daryt remonto, tai gal reik apsiribot sprendimais, dėl kurių nerelktų plėšti tapetų ir slėpti laidų.
kaip jau yra, taip - bra palikčiau abu, paveikslą kabinčiau tarp jų, taip būtų papildyta simetrija ir gal mažiau kristų į akis, kad jie sienos atžvilgiu nesimetriški. Po paveikslu ir konsolė galbūt tiktų, taip šiek tiek svorio gautų interjeras.
paveikslus apšviečiantys šviestuvai man negražūs, niekur nekabinau tokių. Kaip muziejuje kokiam schmoll.gif visiškai užtenka bendro patalpos apšvietimo, nebent monos lizos originalą turit biggrin.gif  repridukcijoms gal per daug garbės specialus apšvietimas, o pvz. aliejinę tapybą dar reik žinot kaip ir kokiu atstumu apšviest, nes arba bizgesį duoda, arba dažų faktūrą išryškina.
dėl TV - galbūt ateityje pasistatysit aukštą komodą, kuri uždengs rozetes ir TV tuomet ant jos per vidurį, nes dabar kad ir nustumtas TV ant krašto rozetės matosi vistiek.

Kad cia viskas ka tik po remonto verysad.gif Komoda tik keli menesiai kaip turim, vel gi, dizainere tokia pabraize... Jei daryt komoda auksta, tai tv butu labai jau aukstai, reiktu akis pakelus ziuret, nuvargtu kaklas. Laidai tik is kolidoriaus ziurint matosi, nuo sofos ir virtuves nesimato, tai dar puse velnio... Greiciausiau taip ir teks daryt, kaip patariat. Palikt kaip yra tuos bra ir gal situacija paveikslas pagerintu, konsole kokia... Kur as anksciau buvau be sitos temos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aurora* @ 2014 09 26, 15:28)
Kad cia viskas ka tik po remonto  verysad.gif Komoda tik keli menesiai kaip turim, vel gi, dizainere tokia pabraize... Jei daryt komoda auksta, tai tv butu labai jau aukstai, reiktu akis pakelus ziuret, nuvargtu kaklas.

Tarp kitko, i TV reikia ziureti pakelus galva (dabar neatsinemenu, koks teisingas aukstis unsure.gif ), taip rekomenduoja okulistai, norint saugoti regejima 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 09 26, 15:26)
Gražu 4u.gif

Sakykit, prašau, kieno tas mėlynasis paveikslas (pirmas) tame albumėlyje? wub.gif  Ne pirmąkart žaviuosiu.

Ir reikejo gi uzrodyt doh.gif tongue.gif Saldus, bet man irgi patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 09 26, 10:16)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif  Dėl paveikslų vietoj nelabai reikalingų sieninių šviestuvų pritarčiau, bet čia šeiminikams spręsti, ko nori ir kas jiems gražu.. kažkaip keistai tie bra ten atrodo tikrai. Ne vietoj, nelabai aišku, kam reikalingi, ar naudojami.. jei tik dėl to, kad dizainerė papaišė, tai gal tikrai jų ten nereikia. ax.gif

Tie bra musu pagrindinis apsvietimas vakare. O kadangi tapetas reljiefinis, dvieju tonu, tai kai ijungiam sviesa, labai graziai tapetas atrodo ax.gif Ir dar virsuje yra stiklas didelis antro auksto, tai ir jis kazkiek apsisviecia.
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2014 09 26, 14:19)
as buciau uz si varianta vonioje  4u.gif mano vonia ~8kv, turiu pasikabinusi liustra- man labai patinka  smile.gif cia puse matosi:

Kaip grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(neinzy @ 2014 09 26, 14:30)
pritarciau femme nuomonei, kad palikciau kaip yra ir jei labai norisipakabinti paveiksla tarp tu bra 4u.gif nei jus tu tapetus plesit, o ir naujus bra nukabinti ir laikyti sandeliuke nera prasmes.... 4u.gif

Aciu, mergytes uz patarimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2014 09 26, 15:26)
Gražu 4u.gif

Sakykit, prašau, kieno tas mėlynasis paveikslas (pirmas) tame albumėlyje? wub.gif  Ne pirmąkart žaviuosiu.

Panasu i Malinausko.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 09 26, 15:45)
Tarp kitko, i TV reikia ziureti pakelus galva (dabar neatsinemenu, koks teisingas aukstis unsure.gif ), taip rekomenduoja okulistai, norint saugoti regejima :4u

Nezinojau, aciu smile.gif
Atsakyti
Parekomenduokit sieniniu spintu gamintoja 4u.gif
Atsakyti