Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbejos ir gerbejai

Reikia jusu nuomones.Vyras baisiai iskritikavo mano kriaukle "kaip ant karves balnas" verysad.gif verysad.gif
Ar tikrai tragiskai? Ar cia tik konservativus poziuris? verysad.gif g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 10:23)
To ir siekiu, netikėtumo, įdomumo ir eklektikos  ax.gif nėra jis labai didelis, na bet ir ne mažiukas. Miegamajame ir man keistokai jis, bet nėra lavai blogai, o vonioje toks jau labai prabangus atrodo, nors priderinčiau veidrodžius prie jo.

Tie kiti du iš skelbimų  :ax

man tas pirmasis liuks i vonia atraodo, dar parasykit koks jo skersmuo, bet net ir esant nemazam - i vonia tiks, juo labaiu, kad lubos aukstos.
I miegamaji jo nekabinciau del vienos priezasties - nieko nekabinciau virs mieganciu zmoniu, kas turi i apacia smailejancia durklo pavidalo forma. Pirmiausia - paciai nejauku, antra visais kitais poziuriais netinka (kad ir feng shui).
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 09 26, 10:07)
Laba diena,

ateinu patarimo ir aš. Atėjo laikas virtuvei ir niekaip neapsisprendžiu dėl baldų aukščio. Patalpos aukštis 3 m. norėčiau, kad kabinamos spintelės būtų iki pat lubų, bet šiek tiek bijau, kad bendras vaizdas bus nekoks. Gal kas darėt/matėt?

darykit iki lubu bus thumbup.gif , tikrai bus gražu
pvz.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 26 rugsėjo 2014 - 12:10
QUOTE(Iriska @ 2014 09 26, 12:42)
Reikia jusu nuomones.Vyras baisiai iskritikavo mano kriaukle "kaip ant karves balnas" verysad.gif  verysad.gif
Ar tikrai tragiskai? Ar cia tik konservativus poziuris?  verysad.gif  g.gif

bendras vaizdas grazus, bet ar neturetu ji but stalvirsio lygyje ar/ar zemiau jo?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 26, 12:56)
bendras vaizdas grazus, bet ar neturetu ji but stalvirsio lygyje ar/ar zemiau jo?

Ji ant virsaus uzsideda. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 09 26, 09:06)
paveikslus apšviečiantys šviestuvai man negražūs, niekur nekabinau tokių. Kaip muziejuje kokiam schmoll.gif

o man patinka paveikslus apšviečiantys šviestuvai
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 26 rugsėjo 2014 - 12:23
Reikia jusu nuomones

ne mano skonio, bet matau kad siekiat tokio lengvo kaimisko stiliuko, tai mano akiai ji cia labai tinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 26, 12:12)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man tas pirmas vaizduoteje visai idomiai vonioj atrodo smile.gif primink kaip jusu vonia atrodo?

Vonios kambarys pailgas, sienos baltom metro plytelėm iki 120 cm aukščio, kitur - dažytos duck egg spalva, stovi vintažinė spintutė, grindys raštuotos juoda/balta, yra l;angas, dar neuždengtas niekuom (svarstau tarp romanetės ir medinių baltų žaliuzių).
Bendras toks subway stilius su vintažo elementais, virš vonios jau vienas paveikslas kabo, dar du laukia eilės.
Buvau lyg kažkada kėlusi fragamentą dėl sienų plytelių, įkeliu vėl, tik sienų spalva realybėj intensyvesnė nei foto
user posted image
Veidrodžius planuoju du, nes du praustuvai, jei kabinsiu tą šviestuvą, tai bus maždaug tokie
user posted image
Tik gal su auksiuku reiktų derinant prie šviestuvo
Arba kažkas tokio, pažiūrėjau sendaikčiuose - rasti įmanoma
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gal net taip
user posted image

Mnao vonia panašiausia į šį variantą
user posted image

Papildyta:
Reikia jusu nuomones.Vyras baisiai iskritikavo mano kriaukle "kaip ant karves balnas" verysad.gif  verysad.gif
Ar tikrai tragiskai? Ar cia tik konservativus poziuris?  verysad.gif  g.gif
user posted image

Man patinka, gal kad mano labai panaši, tik iš dviejų dalių, tai dar masyvesnė biggrin.gif
O spintučių rankenėles čia taip specialiai skirtingas dėjot?
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 09:34)
Aš savo šitą šviestuvą planuoju kabinti vonioje, kaip manot? Vonia nėra didelė (apie 8 kv.m.), bet lubų aukštis 3 m.
Beveik identiškas mano su šiuo
user posted image

gražus, jeigu neperdidelis jis i jūsų vonią
thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 26 rugsėjo 2014 - 12:46
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 26, 13:38)
gražus, jeigu neperdidelis jis i jūsų vonią

Diametrą tik namie galėčiau pamatuoti, bet čia pvz. 5 eilės kristaliukų, o maniškio 3 eilės, tai atitinkamai ir dydis skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 26, 12:55)
darykit iki lubu bus  thumbup.gif , tikrai bus gražu
pvz.
http://i.imgur.com/xAH1Jtml.jpg[/img]

Ačiū, už patarimus 4u.gif

Kokį šviestuvą kabintumėte į mažą vonią?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2014 09 26, 13:42)
Ačiū, už patarimus  4u.gif 

Kokį šviestuvą kabintumėte į mažą vonią?

jei klasikini tai kazka tokio, turiu omeny tik forma
user posted image
user posted image
user posted image
sios formos ir klasikiniu ir moderniu be galo didelis pasirinkimas
Atsakyti