Reikia jusu nuomones.Vyras baisiai iskritikavo mano kriaukle "kaip ant karves balnas"
Ar tikrai tragiskai? Ar cia tik konservativus poziuris?
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 10:23)
To ir siekiu, netikėtumo, įdomumo ir eklektikos nėra jis labai didelis, na bet ir ne mažiukas. Miegamajame ir man keistokai jis, bet nėra lavai blogai, o vonioje toks jau labai prabangus atrodo, nors priderinčiau veidrodžius prie jo.
Tie kiti du iš skelbimų :ax
Tie kiti du iš skelbimų :ax
man tas pirmasis liuks i vonia atraodo, dar parasykit koks jo skersmuo, bet net ir esant nemazam - i vonia tiks, juo labaiu, kad lubos aukstos.
I miegamaji jo nekabinciau del vienos priezasties - nieko nekabinciau virs mieganciu zmoniu, kas turi i apacia smailejancia durklo pavidalo forma. Pirmiausia - paciai nejauku, antra visais kitais poziuriais netinka (kad ir feng shui).
QUOTE(Jolete @ 2014 09 26, 10:07)
Laba diena,
ateinu patarimo ir aš. Atėjo laikas virtuvei ir niekaip neapsisprendžiu dėl baldų aukščio. Patalpos aukštis 3 m. norėčiau, kad kabinamos spintelės būtų iki pat lubų, bet šiek tiek bijau, kad bendras vaizdas bus nekoks. Gal kas darėt/matėt?
ateinu patarimo ir aš. Atėjo laikas virtuvei ir niekaip neapsisprendžiu dėl baldų aukščio. Patalpos aukštis 3 m. norėčiau, kad kabinamos spintelės būtų iki pat lubų, bet šiek tiek bijau, kad bendras vaizdas bus nekoks. Gal kas darėt/matėt?
darykit iki lubu bus , tikrai bus gražu
pvz.
QUOTE(Iriska @ 2014 09 26, 12:42)
Reikia jusu nuomones.Vyras baisiai iskritikavo mano kriaukle "kaip ant karves balnas"
bendras vaizdas grazus, bet ar neturetu ji but stalvirsio lygyje ar/ar zemiau jo?
QUOTE(mamaSandra @ 2014 09 26, 12:56)
bendras vaizdas grazus, bet ar neturetu ji but stalvirsio lygyje ar/ar zemiau jo?
Ji ant virsaus uzsideda.
QUOTE(femme @ 2014 09 26, 09:06)
paveikslus apšviečiantys šviestuvai man negražūs, niekur nekabinau tokių. Kaip muziejuje kokiam
o man patinka paveikslus apšviečiantys šviestuvai
Reikia jusu nuomones
ne mano skonio, bet matau kad siekiat tokio lengvo kaimisko stiliuko, tai mano akiai ji cia labai tinka
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 09 26, 12:12)
man tas pirmas vaizduoteje visai idomiai vonioj atrodo primink kaip jusu vonia atrodo?
Vonios kambarys pailgas, sienos baltom metro plytelėm iki 120 cm aukščio, kitur - dažytos duck egg spalva, stovi vintažinė spintutė, grindys raštuotos juoda/balta, yra l;angas, dar neuždengtas niekuom (svarstau tarp romanetės ir medinių baltų žaliuzių).
Bendras toks subway stilius su vintažo elementais, virš vonios jau vienas paveikslas kabo, dar du laukia eilės.
Buvau lyg kažkada kėlusi fragamentą dėl sienų plytelių, įkeliu vėl, tik sienų spalva realybėj intensyvesnė nei foto
Veidrodžius planuoju du, nes du praustuvai, jei kabinsiu tą šviestuvą, tai bus maždaug tokie
Tik gal su auksiuku reiktų derinant prie šviestuvo
Arba kažkas tokio, pažiūrėjau sendaikčiuose - rasti įmanoma
Gal net taip
Mnao vonia panašiausia į šį variantą
Papildyta:
Man patinka, gal kad mano labai panaši, tik iš dviejų dalių, tai dar masyvesnė
O spintučių rankenėles čia taip specialiai skirtingas dėjot?
QUOTE(Carpe diem @ 2014 09 26, 09:34)
Aš savo šitą šviestuvą planuoju kabinti vonioje, kaip manot? Vonia nėra didelė (apie 8 kv.m.), bet lubų aukštis 3 m.
Beveik identiškas mano su šiuo
Beveik identiškas mano su šiuo
gražus, jeigu neperdidelis jis i jūsų vonią
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 26, 13:38)
gražus, jeigu neperdidelis jis i jūsų vonią
Diametrą tik namie galėčiau pamatuoti, bet čia pvz. 5 eilės kristaliukų, o maniškio 3 eilės, tai atitinkamai ir dydis skiriasi.
QUOTE(AJIRA @ 2014 09 26, 12:55)
Ačiū, už patarimus
Kokį šviestuvą kabintumėte į mažą vonią?
QUOTE(Jolete @ 2014 09 26, 13:42)
jei klasikini tai kazka tokio, turiu omeny tik forma
sios formos ir klasikiniu ir moderniu be galo didelis pasirinkimas